Ναι, οι περισσότεροι  από εμάς δουλεύουμε πια από το σπίτι. Έχουμε προσπαθήσει λοιπόν να οργανωθούμε, να φτιάξουμε έναν ιδανικό χώρο για να περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας αγκαλιά με τον υπολογιστή μας και να μπορούμε να απολαμβάνουμε τόσο την εργασία όσο και την ημέρα μας.

Άλλοι  επιλέγουν να εργάζονται στο γραφείο που έχουν ήδη στο σπίτι, κάποιες άλλες έχουν βολευτεί στο τραπέζι της κουζίνας, στο κρεβάτι, στον καναπέ…. Όπου κι αν είναι ο προσωρινός χώρος εργασίας σου (ναι, θέλουμε να ελπίζουμε πως θα διαρκέσει για λίγο) πρέπει να τον φροντίσεις ώστε να μπορεί να είναι άνετος και λειτουργικός!

Αν λοιπόν θέλεις κι εσύ -όπως κι εμείς- ν’ απολαμβάνεις την τηλεργασία (έχουμε καινούρια λέξη στο επαγγελματικό μας λεξιλόγιο) δεν έχεις παρά ν΄ακολουθήσεις τις συμβουλές μας. Παρακάτω σου έχουμε τις τέλειες λύσεις για να οργανώσεις τη γωνιά εργασίας σου με τις πιο έξυπνες ιδέες. Βάλε καλή ενέργεια στην καθημερινότητά σου, χρώμα και όλα θα πάνε καλά.

Δεν υπάρχει πιο ευχάριστος τρόπος για να εργάζεται κανείς από έναν λειτουργικό, φωτεινό και δημιουργικό χώρο, όπως ο δικός σου! Δες πώς μπορείς να τον οργανώσεις με τις 10 καλύτερες ιδέες μας…