ΔΙΑΦΟΡΑ

ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ

ΠΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ

Θα έπρεπε να επιβάλλεται, να κυκλοφορούν με τη χαρακτηριστική επιγραφή για τα τοξικά απόβλητα στο κούτελο.

Δυστυχώς όμως δεν φέρουν καμιά απολύτως προειδοποιητική σήμανση.

Οι τοξικοί άντρες  εμφανίζονται σαν «πρίγκιπες» και μεταμορφώνονται σε βάτραχους.

Τα πιο συνηθισμένα είδη  χωρίς σειρά επικινδυνότητας παραθέτονται παρακάτω.

Ο ΜΑΜΑΚΙΑΣ
Ένας άνθρωπος εξαρτημένος από τη σχέση με τη μητέρα του . Είτε τη θαυμάζει είτε την απορρίπτει,  δεν υπάρχει περίπτωση να είναι εύκολος στη σχέση μαζί σου. Θα σε συγκρίνει συνέχεια μαζί της  θετικά ή αρνητικά, πράγμα που θα σου δημιουργεί συνεχώς εκνευρισμό και ανασφάλεια .

Ο ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ

Έχει την ικανότητα να σου δημιουργεί τύψεις και ενοχές και σε κάνει να αφήνεις στην άκρη τις δικές σου ανάγκες για χάρη του. Το ταλέντο του είναι να διαστρεβλώνει την κατάσταση προκειμένου να επιτύχει τον συναισθηματικό  σου έλεγχο  .

Ο ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ
Στα χρήματα και στα συναισθήματα  . Ένας άνθρωπος που έχει καβούρια στην τσέπη του δεν είναι ό, τι καλύτερο για μία σχέση -χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει πάντα να πληρώνει εκείνος ή να κάνει ακριβά δώρα για να έχει την αγάπη και την προσοχή μας.

Ο ΦΑΦΛΑΤΑΣ
Ένας άνθρωπος  που μιλάει συνέχεια, που επαναλαμβάνει τι ίδιες  ιστορίες με τον ίδιο πρωταγωνιστή και απαιτεί ταυτόχρονα την προσοχή μας , αν μη τι άλλο γίνεται κουραστικός . Αν έχετε κουράγιο και χρόνο να τον ακούτε για πολλά-πολλά χρόνια να λέει τα ίδια και τα ίδια συνεχίστε μαζί του. Εμείς τον θεωρούμε ανυπόφορο.

 Ο ΑΠΙΣΤΟΣ
Θα τον δείτε να παίζει το μάτι του δεξιά και αριστερά . Φανταστείτε τι θα κάνει όταν δεν είστε δίπλα του. Και όταν θα σας έχει για «σιγουράκι». Αφιερώστε του το γνωστό στιχάκι  «από κανάρα σε κανάρα θα πετάω» και φύγετε εγκαίρως.

Ο ΨΕΥΤΗΣ
Λέει ψέματα συστηματικά και πολλές φορές χωρίς κανένα προφανή σε σας λόγο. Όμως χρησιμοποιεί το ψέμα είτε για να δείξει διαφορετικός και να παρουσιαστεί καλύτερος διότι θεωρεί ότι είναι κατώτερος της εικόνας που δείχνει. Οπωσδήποτε όμως δεν μπορείς να είσαι με κάποιον στον οποίο δεν έχεις εμπιστοσύνη στα λόγια άρα και στις πράξεις του.

Ο ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΖΗΛΙΑΡΗΣ
Δεν μιλάμε για τη λογική ζήλεια που είναι και μέσα στο παιχνίδι των σχέσεων .Ο υπερβολικά ζηλιάρης  είναι απόλυτα τοξικός. Θα πολεμήσει τον αυθορμητισμό σας, θα σας απομακρύνει από τον περίγυρό σας, θα θέλει να ελέγχει τη σκέψη, το χρόνο και την κάθε κίνησή σας. Δυστυχώς η δική σας λογική αντίδραση ,μπορεί να φέρει ξεσπάσματα επιθετικότητας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει βίαιος.

Ο  ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ
Ο άντρας με την μαγκιά και τον τσαμπουκά, που με την συμπεριφορά του εκδηλώνει επιθετικότητα και είναι έτοιμος για καυγά, δεν θα αργήσει να εκδηλώσει τον κακό του χαρακτήρα και σε εσάς. Δεν πρέπει  ούτε σε δεύτερο ραντεβού να τον δούμε. Είναι επικίνδυνος.

 Πολλές φορές μπορεί να εμφανίζει δύο ή περισσότερα από τα παραπάνω ελαττώματα, σε συνδυασμό ή ανάλογα με την περίσταση.

ΜΑΚΡΙΑ| 6 γοητευτικοί (αλλά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ) τύποι άντρα που θα συναντήσεις στο δρόμο της ζωής σου… (Αναγνώρισέ τον πριιν να είναι αργά…)

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Θα το έχεις μάθει μέχρι τώρα ότι εκτός από τις σχέσεις που αξίζουν υπάρχουν και αυτές που δεν αξίζουν ούτε να τις πετάξεις στα σκουπίδια. Και σε αυτό δεν έχεις καμία ευθύνη εσύ. Αντιθέτως είναι οι περιπτώσεις που είσαι το θύμα. Είτε ψυχολογικής είτε και σωματικής βίας. Στο μόνο που μπορεί να φταις είναι που έμπλεξες με τέτοιους σάπιους τύπους και που επιμένεις να μένεις σε σχέσεις που δεν βγάζουν πουθενά. Τύποι σαν και τους παρακάτω που θα έπρεπε να τους κλείσουν κάπου ή να τους στείλουν στη Σπιναλόγκα.

1.Ο πολυγαμικός Α. Αυτός έχει συνήθως δύο τρόπους για να εκφράζει  το χούι του. Ο ένας  είναι ότι δεν θα μπορεί να συγκρατήσει το φερμουάρ του και ενώ του συγχώρεσες την πρώτη φορά της απιστίας για διάφορους λόγους, αυτός το έκανε και δεύτερη. Να, υπάρχουν κι αυτοί εκεί έξω και δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.

2. Ο πολυγαμικός Β. Πολυγαμικός όμως είναι κι αυτός που απιστεί διαρκώς με το μυαλό. Γι΄αυτό δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα. Αυτό όμως που θα σε νευριάσει είναι ότι φλερτάρει. Όχι με στόχο να καταλήξει στο κρεβάτι. Απλώς γιατί του αρέσει το σπορ. Μπορείς να το αντέξεις;

3. Ο βίαιος. Εδώ πάμε σε πολύ σοβαρό ζήτημα. Δυστυχώς υπάρχουν άντρες που θεωρούν ότι το ξύλο είναι ο σωστός τρόπος να επιβάλλουν την άποψή τους και να κυριαρχήσουν στην σχέση τους. Αυτό που πολλές γυναίκες δεν κάνουν είναι να τον καταγγείλουν, πιθανότατα γιατί φοβούνται ότι θα φάνε κι άλλο ξύλο. Και ο φόβος είναι επακόλουθο της επιθυμίας τους να μην χωρίσουν και να προσπαθήσουν να τον αλλάξουν. Ο ορισμός του συνδρόμου της Στοκχόλμης.

4. Ο συναισθηματικά ασταθής-ευάλωτος. Κλαίει με το παραμικρό, γίνεται σαν κουτάβι και καταφέρνει να σε ρίχνει. Το χειρότερο όμως είναι στη στιγμή του χωρισμού. Όταν θα του το πεις θα γίνει πολύ πιεστικός και δεν θα εννοεί να καταλάβει ότι η σχέση έφτασε στο τέλος της. Στέλνει μηνύματα, ενοχλεί σε ακατάλληλες ώρες, ίσως προκαλέσει κι επεισόδιο μπροστά στο νέο σου φίλο.

5. Ο τσιγκούναρος. Στο πρώτο ραντεβού που πλήρωσε μόνο τα δικά του δεν σε ενόχλησε. «Θα έχει αφραγκίες μάλλον» σκέφτηκες. Μετά από 5 ραντεβού δεν έχει κάνει ούτε μια φορά την κίνηση ενώ σε έφερε σπίτι του και πάλι πλήρωσες. Εξηνταβελόνης ολκής. Τον τελειώνεις και πας παρακάτω.

6. Αυτός με τα επικίνδυνα πάθη. Τα πάθη του μπορεί να σας οδηγήσουν και στην οικονομική καταστροφή. Είτε πίνει ασύστολα και παραφέρεται, είτε τζογάρει σε καθημερινή βάση και έχει εθιστεί επικίνδυνα, είτε στην ακραία εκδοχή έχει ξεκινήσει τα ναρκωτικά. Εδώ τίθεται ζήτημα αυτοδιάθεσης. Κατά πόσο δηλαδή προτίθεσαι να τον βοηθήσεις και να έχεις αυτό το τεράστιο ψυχικό άχθος για να ξεπεράσει το πρόβλημα του.

 

Το καίριο ερώτημα είναι: Πως θα τους αναγνωρίσεις;

Φαίνονται τόσο αθώοι και γοητευτικοί.

Ο μόνος τρόπος  είναι να μην ενθουσιάζεσαι για μια νέα γνωριμία. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να μπορέσεις να αντιληφθείς και να αποκωδικοποιήσεις λόγια και συμπεριφορές . Συγκέντρωσε πληροφορίες από κοινούς γνωστούς, social media κλπ. Και ιδιαιτέρως, δώσε βάση στο ένστικτό σου.

 

 

ΠΗΓΗ:http://y-olo.gr

 

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close