Τοπικές

Λαμία: Προσοχή στη διάβαση του τρένου – Ξήλωσαν τις μπάρες

Υπάλληλος του ΟΣΕ «ξήλωσε» τις προστατευτικές μπάρες σε διάβαση τρένου στη Λαμία μετά από βλάβη που τις έκανε να ανεβοκατεβαίνουν κάθε λεπτό δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Η βλάβη του μηχανισμού λειτουργίας των προστατευτικών μπαρών στη διάβαση του τρένου στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου εκδηλώθηκε, σύμφωνα με μαρτυρίες των οδηγών, το πρωί της Παρασκευής με την έλευση του Προαστιακού με τις μπάρες να ανεβοκατεβαίνουν κάθε λεπτό.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε αρχικά η Τροχαία η οποία έσπευσε στο σημείο μέχρι να φτάσει ο τεχνικός του ΟΣΕ ο οποίος δεν κατόρθωσε τελικά να επιδιορθώσει τη βλάβη.

Η λύση δόθηκε αργά το απόγευμα με τον τεχνικό να αφαιρεί τις προστατευτικές μπάρες προκειμένου να διευκολύνει την κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή.  

Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάλληλος του ΟΣΕ θα βρίσκεται στο σημείο να προειδοποιεί τους οδηγούς για την αφύλακτη διάβαση. Τις ώρες που δε θα υπάρχει φύλακας, ο μηχανοδηγός του προαστιακού υποχρεούται να σταματά στο σημείο και να περνά κορνάροντας με μηδενική ταχύτητα για την πρόληψη ατυχήματος.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close