Τα Ζώδια Σήμερα

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ

Ο Ερμής στον Λέοντα γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 19 Ιουλίου)

H TAYTOTHTA THΣ ΗΜΕΡΑΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα, επανεξετάζουμε τις προσωπικές μας απόψεις και τις αντιλήψεις μας για τον έρωτα και τη ζωή και θέλουμε να επιβάλουμε τις προσωπικές μας ανάγκες και το «εγώ» μας. Έχουμε διανοητική σύγχυση λόγω του εγωισμού μας και του αδικαιολόγητου δράματος που προβάλουμε στην επικοινωνία μας με τους άλλους. Θα πρέπει να προσέξουμε τις υπερβολές και τη στομφώδη ομιλία μας. Υπάρχει μια τάση να είμαστε φλύαροι και υπερβολικοί στα λόγια μας. Έχουμε υψηλά ιδανικά και φιλοδοξίες, αλλά θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι οι στόχοι μας είναι σαφείς και ότι έχουμε επισημάνει όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες. Οι δημόσιες προσωπικότητες και οι ηγέτες μπορεί τώρα να είναι υπεροπτικοί, υπερήφανοι και εμπαθείς. Τα παιδιά ή/και ο σύντροφός μας μπορεί να είναι ευμετάβλητοι στις διαθέσεις τους και ασταθείς. Θα πρέπει να κρατήσουμε τις αισθησιακές επιθυμίες μας υπό έλεγχο, ειδικά εάν τις καταγράφουμε στο internet, γιατί μπορεί αργότερα να αντιμετωπίσουμε απροσδόκητες και ενοχλητικές καταστάσεις. Όλοι οι τομείς της επικοινωνίας που αφορούν θέματα ηγεσίας και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά, το ερωτικό ειδύλλιο και γενικά τη δημιουργικότητα υπόκεινται σε ασάφεια και παρανοήσεις.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, προσέξτε τις απερίσκεπτες κινήσεις όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις σας ή γενικά τις επικοινωνίες σας. Θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν αλλά και εσείς θα παρεξηγήστε εύκολα. Η επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα είναι καλή. Μία διαμάχη μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις, γι’ αυτό συγκρατηθείτε.

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, ένα άτομο από το παρελθόν ίσως εμφανιστεί και πάλι ξαφνικά στη ζωή σας. Θα ήταν καλύτερα να ξανασκεφτείτε τα σχέδιά σας και τους στόχους σας και να μην πάρετε τώρα αποφάσεις. Επίσης, θα νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να σκεφτείτε και να μιλήσετε για το παρελθόν.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε ισχυρές συναισθηματικές παρορμήσεις και την ικανότητα να επικοινωνούμε πιο εύκολα με τους άλλους, αφού τώρα γινόμαστε τίμιοι και ειλικρινείς. Έχουμε ένα ευρύ κύκλο φίλων, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι κοντά μας στα προβλήματά μας. Είμαστε εξαιρετικά δημιουργικοί και εκφραστικοί και συμμετέχουμε σε πολλές κοινωνικές δραστηριότητες. Η δυνατότητά μας να νιώθουμε ελεύθεροι οδηγεί τη ζωή μας στην ανάπτυξη και στο να σκεφτόμαστε ανοιχτόμυαλα. Τώρα μας έλκει το ασυνήθιστο, το πρωτότυπο και το ανεξάρτητο. Ξέρουμε πώς να πάρουμε αυτό που θέλουμε, καθώς είμαστε ζωντανοί και έχουμε ανοιχτό μυαλό για τα πάντα.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου, ψάχνετε για αλλαγή στη συναισθηματική σας ζωή αλλάζοντας το μοτίβο της συμπεριφοράς σας. Μπορείτε να απολαύσετε τη ζεστασιά και το ρομαντισμό με τον αγαπημένο σας. Κάνετε τα πάντα για να είναι η σχέση σας ενδιαφέρουσα και καθόλου ανιαρή ή πληκτική. Είστε τώρα περισσότερο ανθρωπιστές και έχετε κοινωνική ευαισθησία, πράγμα το οποίο θα σας επιτρέψει να έχετε ικανοποιητικές σχέσεις με τους άλλους, καθώς είστε ανεκτικοί. Η ικανότητά σας να συμπάσχετε θα προσελκύσει ανθρώπους που σας εμπιστεύονται. Η διπλωματία και η ειλικρίνειά σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επίλυση των διαφορών σας με τους γύρω σας. Θέλετε τώρα να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή μας ζητά να ακούσουμε την εσωτερική φωνή μας και να αφήσουμε τη διαίσθησή μας να μας καθοδηγήσει. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη θα μπορούσαν να υπάρξουν συγκρούσεις ανάμεσα στα περίεργα συναισθήματά μας και την ανάγκη μας για ευχαρίστηση.

.

 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και σου δίνεται η δυνατότητα να ισορροπήσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι πολύ σημαντικό για εσένα να επικρατεί ηρεμία τόσο με τους συνεργάτες όσο και με το ταίρι σου. Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να καταπιεστείς και να υποχωρήσεις σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν, γι’ αυτό εξέφρασε αυτά που νιώθεις και έχεις ανάγκη. Το βράδυ το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να χαλάσει το κλίμα προσωρινά στη σχέση σου, καθώς πιθανά να νιώθεις ότι το ταίρι σου δεν αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σου. Κόντρες για οικονομικά ζητήματα με συνεργάτες είναι πιθανές..

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και η καθημερινότητα δείχνει τα δόντια της, καθώς επιφορτίζεσαι υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να ανατρέψουν το πρόγραμμά σου και να λειτουργήσουν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Σημαντικό είναι να βρεις ένα μέσο εκτόνωσης του άγχους και η άσκηση είναι ένα από αυτά. Το βράδυ το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να σου προκαλέσει δυσθυμία, καθώς η ανάγκη σου να διασκεδάσεις δεν μπορεί να ικανοποιηθεί λόγω πιθανής κούρασης ή περαιτέρω υποχρεώσεων που μπορεί να υπάρχουν και να μη σου επιτρέπουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι σε κάνει χαρούμενο. Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με παρέες όπου θα φλερτάρεις, θα διασκεδάσεις και θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. Πιθανό είναι να ασχοληθείς με δημιουργικές δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν. Το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη τον Λέοντα σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει παλιότερα με πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος για να περάσεις όμορφα κάτι που επιθυμείς έντονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και κυριαρχεί η αίσθηση του να βρεθείς με την οικογένειά σου, να νιώσεις τη θαλπωρή και τη ζεστασιά που σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφαλής και σίγουρος. Η κυκλοθυμία μπορεί να είναι έντονη και δεν αποκλείεται η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με οικεία πρόσωπα. Το βράδυ το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σού προκαλεί δυσθυμία και νευρικότητα και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις στην οικογένεια ή στο/η σύντροφό σου μη ξέροντας τι θέλεις πραγματικά.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις και να συναναστραφείς πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος, καθώς είναι σημαντικό για σένα να περάσεις χρόνο μαζί τους συζητώντας χαλαρά ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν. Το εμπόριο και η επικοινωνία έρχονται στο προσκήνιο και πιθανές είναι συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει και πάλι στο προσκήνιο συζητήσεις για συνεργασίες που μπορεί να υπήρχαν και στο παρελθόν, όμως τώρα οι συνθήκες είναι ιδανικές να προχωρήσουν καθώς ο δυναμισμός σου σε οδηγεί σε γρήγορες αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς είναι αυτά που σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια. Μπορείς να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και εκκρεμότητες που έχεις, παράλληλα όμως καλό είναι να προσέχεις και τις σπατάλες γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. Το βράδυ το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο πιθανό να αυξήσει την ένταση και να εκτονωθείς είτε σε δικούς σου ανθρώπους είτε στο φιλικό σου περιβάλλον λόγω του ότι δεν μπορείς να αφουγκραστείς τις πραγματικές σου ανάγκες.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και ο δυναμισμός που δείχνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις κυρίως είναι εμφανής καθώς θέλεις να πρωταγωνιστήσεις και αυτό καθίσταται σαφές από την πρώτη στιγμή. Προτάσεις για νέες συνεργασίες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν, πρόσεξε μόνο γιατί ο υποκειμενισμός και η τάση να παρεξηγείσαι εύκολα θα δημιουργήσει εντάσεις. Το βράδυ το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο εντείνουν τα νεύρα και δίνουν την αίσθηση του ανικανοποίητου που πιθανά να γίνει άμεσα αντιληπτό τόσο στις συνεργασίες όσο και στην προσωπική σου ζωή προκαλώντας προστριβές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και εκδηλώνεις έντονη εσωστρέφεια καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Είναι ανάγκη να ασχοληθείς με κάτι πρακτικό, γι’ αυτό τα θέματα ρουτίνας είναι ιδανικά για να μπορέσεις να ισορροπήσεις ψυχολογικά. Το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη στο Λέοντα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο προτάσεις επαγγελματικές από το παρελθόν που δεν ευοδώθηκαν. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσεις να τις πραγματοποιήσεις και να έχουν επιτυχημένη πορεία καθώς δείχνεις να ξέρεις τους κατάλληλους χειρισμούς και έχεις έντονη βούληση για αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και πρωταγωνιστικό ρόλο έχει σήμερα για σένα το φιλικό σου περιβάλλον καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με φίλους, να εκφράσεις τις επαναστατικές σου ιδέες και απόψεις, να συντονιστείτε μαζί σε κοινούς σκοπούς που σας ενδιαφέρουν. Μην γίνεσαι απαξιωτικός με όποιον διαφωνεί μαζί σου γιατί μπορεί να δημιουργήσει προστριβές. Το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη στο Λέοντα σε γεμίζουν με δυναμισμό και διάθεση να επαναφέρεις πιθανές προτάσεις του παρελθόντος σε σχέση με το εξωτερικό που σε βοηθούν να βρεθείς πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και οι ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο αυξάνονται, κάτι που λειτουργεί πειστικά στην ψυχολογία σου και σε γεμίζει άγχος. Καλό είναι να θυμάσαι ότι έχεις τις ικανότητες, τη διάθεση να δουλέψεις σκληρά και τη μεθοδικότητα για να ανταποκριθείς σε ότι και αν έχεις αναλάβει. Το βράδυ το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να δημιουργήσει ένταση στις σχέσεις σου καθώς πιθανά να νιώθεις ότι το ταίρι σου δεν αντιλαμβάνεται την επαγγελματική σου πραγματικότητα. Οικονομικές διαφωνίες με συνεργάτες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με πιθανές σπουδές που θέλεις να πραγματοποιήσεις και να ανοίξεις δρόμους με πρόσωπα στο εξωτερικό που μπορούν να δρομολογήσουν διαφορετικούς ορίζοντες για σένα. Πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου και να διασκεδάσεις μαζί τους. Το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη στον Λέοντα μπορεί να σε φέρει ξαφνικά μέσω του ευρύτερου περιβάλλοντος σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν που θα σε αναστατώσουν συναισθηματικά και μπορεί να παίξουν και πάλι σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και νιώθεις τον εκνευρισμό να ανεβαίνει καθώς ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται και πάλι στο φως και δεν σου είναι εύκολο να τα διαχειριστείς. Οικονομικές συζητήσεις συμφωνίες με τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικούς φορείς και επιχειρηματικές κινήσεις τραβούν το ενδιαφέρον σου και δείχνεις να μπορείς να αντιληφθείς άμεσα πώς να κινηθείς για να είσαι κερδισμένος. Το βράδυ το τετράγωνο της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο εκτοξεύει την ένταση και εκδηλώνεις έντονες ανασφάλειες, καχυποψία και ζήλια στο ταίρι ή σε πιθανή νέα γνωριμία λόγω των προσωπικών σου ανασφαλειών.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

ΠΗΓΗ: e-zwdia.gr

 

 

 

 

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close