Τεχνολογία

ΤΟ MY KTEO ΛΑΜΙΑΣ – ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗ

ΜΙΑ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ -ΠΡΟΤΥΠΟ ,ΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

 

 Η δραστηριότητα των ΜΥ ΚΤΕΟ , ξεκίνησε το 2004 από το Μιχάλη Θαλάσση, ο οποίος διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο των οχημάτων, για περισσότερο από 35  έτη και λειτουργεί  προσφέροντας υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου οχημάτων από το 2006 στην περιοχή Γλύφα-Χαλκίδας.

Η εγκατάσταση αυτή αποτέλεσε πρότυπο για την υλικοτεχνική υποδομή της και συνεχίζει μέχρι σήμερα να πρωτοπορεί με τις αυτόματες γραμμές  τεχνικού ελέγχου που διαθέτει για να εκτελεί ελέγχους σε κάθε κατηγορίας όχημα (ελαφρά, βαρέα, φορτηγά, λεωφορεία, βυτιοφόρα καθώς και  δίκυκλα).

Ανήσυχο επιχειρηματικό πνεύμα, ο Μιχάλης Θαλάσσης, επεκτάθηκε σε διάφορες περιοχές , που είχαν την ανάγκη ενός Ιδιωτικού ΚΤΕΟ , υψηλών προδιαγραφών σε όλα τα επίπεδα ,όπως άρτιο εξοπλισμό , επαγγελματική επάρκεια του προσωπικού και φιλική εξυπηρέτηση.

Η εταιρεία αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται και έχοντας ενστερνιστεί την αρχή της ανταποδοτικότητας προσλαμβάνει αποκλειστικά ντόπιο προσωπικό ενώ ενισχύει οικονομικά διάφορους φορείς  και δράσεις , επιστρέφοντας τα χρήματα στη πόλη.


Όταν μιλούν οι αριθμοί:

Με 8 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, 64 άτομα προσωπικό,12 χρόνια τεχνογνωσίας στο χώρο των Ιδιωτικών ΚΤΕΟ και 35 χρόνια εμπειρίας στην οδική βοήθεια  τα ΜΥ ΚΤΕΟ του Ομίλου Θαλάσση, γράφουν τη δική τους ιστορία και υπόσχονται ακόμα περισσότερα για το μέλλον.

                                                   ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΥ ΚΤΕΟ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Τα τελευταία χρόνια το ΜΥ ΚΤΕΟ δραστηριοποιείται και στην Λαμία.

Έχοντας αρχικά να αντιπαλέψει τις γνωστές αγκυλώσεις και επιφυλακτικότητα των μικρών επαρχιακών πόλεων για οτιδήποτε καινούριο έδειξε ότι έχει την υπομονή να περιμένει την αναγνώριση των ποιοτικών του υπηρεσιών  και την επιμονή να γίνουν τα ΜΥ ΚΤΕΟ ΛΑΜΙΑΣ σημείο αναφοράς στον έλεγχο των οχημάτων.

Συζητώντας με τον ηγέτη του ομίλου Μιχάλη Θαλάσση , ακούσαμε διάφορα ευτράπελα και που συνέβησαν όπως για παράδειγμα η διασπορά της φήμης  ότι για να αλλάξεις ΚΤΕΟ θα πληρώσεις πρόστιμο,  το οποίο σε καμιά περίπτωση δεν είναι αλήθεια. Κανένα ΚΤΕΟ δεν έχει δικαίωμα να σε δεσμεύσει , είναι καθαρά ιδιωτικές επιχειρήσεις και οι συναλλαγές τους διέπονται από τους κανόνες της ελεύθερης οικονομίας.

Το σημαντικότερο όμως από όσα είπαμε ,είναι ότι ο Μιχάλης Θαλάσσης σκοπεύει να γίνει ΚΑΙ Λαμιώτης αφού σκοπεύει να αποκτήσει ένα δικό του «σπιτικό» για τον ίδιο και την οικογένειά του και στη Λαμία.

Επίσης συζητήσαμε για τους τεχνικούς ελέγχους των οχημάτων . Τα σημαντικά που ακούσαμε σας τα αναφέρουμε σε συντομία.

Εκτός των υποχρεωτικών ελέγχων είναι χρήσιμο να επενδύουμε και σε προληπτικούς ελέγχους στις παρακάτω περιπτώσεις:

  1. Αν καταλάβουμε ότι το αυτοκίνητό μας έχει πρόβλημα. Δεν πρέπει να παραβλέπουμε τις ενδείξεις προβλημάτων για να αποφύγουμε παραπάνω ζημιές και ταλαιπωρίες. Μην ξεχνάτε ότι το όχημά μας κοστίζει αρκετά , είναι εργαλείο της δουλειάς μας και σε αυτό επιβαίνει ότι πολυτιμότερο έχουμε: η οικογένειά μας.
  2. Πριν από επισκευές ,για να ξέρουμε τι ακριβώς θα ζητήσουμε από το συνεργείο χωρίς το κίνδυνο να παραλείψουμε κάτι ή να επιβαρυνθούμε με αχρείαστες επισκευές.
  3. Οπωσδήποτε πριν από την αγορά μεταχειρισμένου. Τα ΜΥ ΚΤΕΟ με υπευθυνότητα θα εξετάσουν το προς αγορά αυτοκίνητο και θα σας ενημερώσουν με ακρίβεια.

 

Αξίζει  να επισκεφθείτε τα ΜΥ ΚΤΕΟ  για τον υποχρεωτικό  ή και  ένα προληπτικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας.

 

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close