Auto Moto

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Κ.  &  ΣΙΑ ΟΕ ( Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ)

Τηλ επικοινωνίας 2231037763 & 6947685080 - Κωνσταντινουπόλεως 4

 

Παρά το γεγονός ότι οι Έλληνες είναι πρώτοι στην κατοχή ακινήτων εντός της Ε.Ε, οι ασφαλισμένες κατοικίες δεν ξεπερνούν το 15%. Το ποσοστό αυτό είναι αρκετά απογοητευτικό, αν αναλογιστεί κανείς την υψηλή σεισμικότητα του ελλαδικού χώρου, τις πλημμύρες , τις πυρκαγιές και  εν γένει τις φυσικές καταστροφές. Ακόμα υπάρχει το πρόβλημα της παραβατικότητας με τις διαρρήξεις κατοικιών (ιδιαίτερα των εξοχικών) να  δημιουργεί πλήθος προβλημάτων και να επιβαρύνουντους ιδιοκτήτες με δυσβάστακτο κόστος για την αντικατάσταση των κλαπέντων και αποκατάσταση των ζημιών που προκαλούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η υποχρεωτική ασφάλιση σπιτιών είναι διαδεδομένη σε όλες τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες. Δυστυχώς οι ιδιοκτήτες ακινήτων και σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ανασφάλιστοι και το κράτος αδύναμο να βοηθήσει.

Επειδή, λοιπόν, δεν πρέπει να αφήνουμε τίποτα στην ‘τύχη’ και ιδιαίτερα το σπίτι και την περιουσία μας, χωρίς να έχουμε εξασφαλίσει πως σε κάποιο απρόσμενο γεγονός θα μπορέσουμε να αποζημιωθούμε και να τα αποκτήσουμε και πάλι, θα πρέπει να αποκτήσουμε ασφαλιστική συνείδηση. Υπάρχουν αξιόλογα ασφαλιστικά προγράμματα, τα οποία προσφέρουν πλήθος καλύψεων με προσιτό κόστος.

Ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα είναι τα ανασφάλιστα οχήματα που παρά την υποχρεωτικότητα της ασφάλισης υπολογίζεται πως σήμερα υπάρχουν πολλές χιλιάδες  ανασφάλιστα οχήματα εκ των οποίων τα περισσότερα κυκλοφορούν στους δρόμους προκαλώντας σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα με τα ατυχήματα που προκαλούν , τα οποία καλύπτει το κοινό Επικουρικό Κεφάλαιο των ασφαλιστικών εταιρειών, με αποτέλεσμα να είναι παθητικό.

Γενικά η ασφάλεια του αυτοκινήτου είναι δείγμα πολιτισμού και σεβασμού προς τους συνανθρώπους μας και προς την οικογένειά μας.

Εκτός όμως από το ατύχημα η ασφάλεια αυτοκινήτου καλύπτει περιπτώσεις κλοπής, φωτιάς, θραύση κρυστάλλων ενώ μπορείτε να συμπεριλάβετε και οδική βοήθεια στο ασφαλιστικό πακέτο σας.

Σε περίπτωση κυκλοφορίας οχήματος, χωρίς την ασφαλιστική κάλυψη επιβάλλεται αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδηγού και της άδειας κυκλοφορίας μετά των πινακίδων του οχήματος για δέκα ημέρες με πράξη της Αστυνομικής Αρχής και φυσικά πρόστιμο και άλλες κυρώσεις.

Για όλα αυτά συζητήσαμε με τον κ. Νικολόπουλο που διατηρεί το ασφαλιστικό πρακτορείο Νικολοπουλος Κ & ΣΙΑ ΟΕ  . Ας δούμε τι μας είπε:

Γνωρίζω ότι το κόστος διαβίωσης συνεχώς αυξάνει και η οικονομική κρίση είναι αποθαρρυντικός παράγοντας για οποιαδήποτε δαπάνη. Όμως η  δαπάνη για την ασφάλεια κατοικίας και αυτοκινήτου είναι μια σοβαρή επένδυση και στο πρακτορείο μας σίγουρα υπάρχουν λύσεις με κόστος που μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοσδήποτε αφού προσφέρουμε  τα πιο ευέλικτα και οικονομικά προγράμματα των ασφαλιστικών εταιρειών.

Για τα οχήματα εκτός από τα  κλασσικά ετήσια και εξάμηνα συμβόλαια προσφέρουμε ασφάλειες 3μηνης διάρκειας , ακόμα και 45 ημερών .

Σας αναφέρουμε ενδεικτικές τιμές για εξάμηνη ασφάλιση  ανάλογα με τα κυβικά του οχήματος  και τη χρήση του :

ΕΙΧ  διάρκεια   6ΜΗΝΗ             ΦΙΧ ΑΓΡΟΤΙΚΟ       6ΜΗΝΗ           ΦΙΧ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ

1000cc               61E                    ΕΩΣ 1500cc                55 Ε                       88 Ε

1400cc              71 E                    ΕΩΣ 2200cc               69 Ε                       102 Ε

1600cc              73 E                    ΕΩΣ 2900 cc               73 Ε                      134 Ε

2000cc              78 E

 

Όσον δε αφορά τις Ασφάλειες Κατοικίας  ενδεικτικά αναφέρουμε :

Φωτιά, κλοπή, σεισμός, πλημμύρα, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ  για αξία οικοδομής 100.000 χιλ ευρώ κόστος ασφάλειας  μόλις 120 ευρώ το χρόνο.

Παρακινούμε τους ιδιοκτήτες να έρθουν για να βρούμε μαζί το πιο συμφέρον ασφαλιστικό πακέτο κάλυψης .

 

 

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Κ.  &  ΣΙΑ ΟΕ

Τηλ επικοινωνίας 2231037763 & 6947685080

Κωνσταντινουπόλεως 4

Έναντι γραφείων ΟΣΕ

 

 

 

 

 

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Close
Back to top button
Close