Τα Ζώδια Σήμερα

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ : Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου

Μοιραίες καταστάσεις σηματοδοτούν την ανάγκη για αναγέννηση

 

Τετάρτη σήμερα και λίγο μετά τα μεσάνυχτα πραγματοποιήθηκε η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου. Αυτή η έκλειψη σηματοδοτεί με καρμικά γεγονότα την ολοκλήρωση ενός κύκλου σημαντικών σχέσεων και καταστάσεων που αφορούν στην καριέρα και στην οικογένεια. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω προμηνύει ότι οι όποιες αλλαγές ή αποφάσεις που θα υπάρξουν το επόμενο χρονικό διάστημα θα μείνουν χαραγμένες βαθιά μέσα μας, καθώς θα λειτουργήσουν μεταμορφωτικά στην όποια πορεία μας από δω και στο εξής σε αυτούς τους δύο συγκεκριμένους τομείς. Παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές διαθέσεις μπορεί να οδηγήσουν τις σχέσεις στα άκρα, γι’ αυτό η ψυχραιμία πρέπει να είναι κυρίαρχη.

 

Η δεύτερη έκλειψη του καλοκαιριού σηματοδοτεί την αλλαγή που μπορεί να υπάρξει τόσο σε οικογενειακές σας σχέσεις όσο και στην επαγγελματική πορεία που μπορεί να οδηγήσει σε ριζική μεταμόρφωση. Στο δρόμο αυτό βέβαια ενδέχεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να μας χειριστούν και να μας εξουσιάσουν, αυτό όμως δεν θα γίνει ανεκτό και θα προκαλέσει την έντονη αντίδραση μας. Το πάθος για εξουσία μπορεί να στοιχίσει και σε εμάς σημαντικά πρόσωπα στη ζωή μας, γι’ αυτό καλό είναι να σκεφτούμε πολύ καλά τις αντιδράσεις μας και να μην είμαστε επιπόλαιοι και παρορμητικοί.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει πιθανές ανασφάλειες και φόβους και βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα και ενοχές που δεν είναι εύκολο να χειριστούμε και να αντιμετωπίσουμε. Είναι επιτακτική ανάγκη όμως να προσπαθήσουμε να χαλιναγωγήσουμε τα κατώτερα ένστικτα και να σκεφτούμε σοβαρά το τι μπορούμε να χάσουμε αφήνοντάς τα να κυριαρχήσουν.

Η διευκολυμένη αντίθεση Αφροδίτης στον Καρκίνο, Κρόνου στον Αιγόκερω και Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ψυχρότητα σε προσωπικές σχέσεις και περιορισμούς σε οικονομικό επίπεδο. Όπως, έχουμε τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε τα προβλήματα, ενεργοποιώντας τη διαίσθηση μας, η οποία είναι έντονη αυτή την περίοδο, για να κινηθούμε και να πραγματοποιήσουμε στο εδώ και τώρα όνειρα που μπορεί να αφορούν την οικογένεια ή οικονομικές καταστάσεις που έχουν σχέση με το οικείο περιβάλλον. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού που είναι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και όσοι έχουν ωροσκόπο και πλανήτες σε αυτές τις μοίρες.

 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα επιβάλλεται να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να απαλλαγείς από οτιδήποτε ανακόπτει την εξέλιξη των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές, αλλά και όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου και δεν θα αργήσει να έρθει και η ανταμοιβή. Μην αδρανήσεις για κανένα λόγο, γιατί ξεκινάει για εσένα μια καινούργια περίοδος, που θα είναι πολύ καλή!

ΤΑΥΡΟΣ

Θα μπορέσεις να δρομολογήσεις σήμερα κάποια σχέδια, που έμεναν παγιωμένα μέχρι τώρα και σε στενοχωρούσαν ιδιαίτερα. Με προγραμματισμένες κινήσεις και χωρίς βιασύνη θα πετύχεις όσα θέλεις, ενώ η μέρα φέρνει και κάποιες ευχάριστες, αναπάντεχες εξελίξεις. Απόλαυσε τη βοήθεια που σου προσφέρουν τα δικά σου άτομα, αφού μπορούν να σου προτείνουν και άλλους δρόμους, που θα σε ικανοποιήσουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, θα χρειαστεί σήμερα να βρεθείς δίπλα σε αγαπημένα σου πρόσωπα και να τους δείξεις την συμπαράστασή σου. Ενδεχομένως να πρέπει να δώσεις και τις συμβουλές σου. Μην κρατάς αποστάσεις και βάλε τα δυνατά σου, για να βοηθήσεις έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα το άγχος και η ένταση φτάνουν στο ανώτερο σημείο και όλα όσα σου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σε φέρνουν στα όριά σου. Καλό είναι να ηρεμήσεις και να μιλήσεις με καλούς φίλους και άτομα που εμπιστεύεσαι. Εκτός του ότι θα αισθανθείς καλύτερα, θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν σε πρακτικά ζητήματα!

ΛΕΩΝ

Η σημερινή Τετάρτη είναι μια μέρα που σε βάζει σε βαθύτερες σκέψεις, γιατί θέλεις να διαπιστώσεις τι κρύβεται πίσω από διάφορα σχόλια που ακούς από τους γύρω σου. Πάντως, θα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις την καθημερινότητά σου, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα. Έτσι, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου χωρίς πολύ άγχος, αλλά με αποτελεσματικότητα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη, που θα φέρουν προβλήματα για το μέλλον. Η ενέργεια που θα έχεις σήμερα, θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους!

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα έχεις τέτοια δυναμικότητα και ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και με συνετή συμπεριφορά θα καταφέρεις να υπερπηδήσεις τα εμπόδια, που σου έχουν φέρει καθυστερήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα βρεις τις καλύτερες λύσεις σε αρκετά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα, οπότε θα νιώσεις ανακούφιση, ειδικά με κάποια οικογενειακά ζητήματα που θα μπουν σε σειρά και θα αρχίσουν να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Γενικά είναι κατάλληλη μέρα, για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, να ξέρεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά, αρκεί κάποιες στιγμές να μην απαισιοδοξείς, γιατί τότε βλέπεις άδικα μερικές καταστάσεις από την αρνητική πλευρά τους. Σήμερα η επικοινωνιακή σου ικανότητα θα είναι στο μέγιστο σημείο της και πρέπει να την αξιοποιήσεις κατάλληλα. Η διάθεσή σου θα είναι παράξενη, γιατί δεν έχεις ωριμάσει ακόμη για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται. Χρειάζεται λίγη ενέργεια παραπάνω, για να πετύχεις όλα όσα θέλεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφιέρωσε σήμερα περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα μελλοντικά σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην σταματάς σήμερα τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω σε καταστάσεις που μπορεί να σκέφτεσαι αρνητικά. Οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτα και κανένα. Θα δεις ότι στην πορεία θα πετύχεις τους στόχους σου και θα ικανοποιηθείς στο μέγιστο βαθμό!

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα σε περιμένει άλλη μια μέρα με πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και φυσικά πολύ άγχος. Από την άλλη όμως, οι συνθήκες είναι αρκετά καλές ώστε να μπορέσεις να λύσεις τα περισσότερα ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά και να βάλεις σε μια σειρά όλα τα υπόλοιπα. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα και αναθεώρησε κάποιες καταστάσεις, για να αρχίσουν να εξελίσσονται!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: myastro.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: oroskopos.gr

 

 

 

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close