Τα Ζώδια Σήμερα

Προβλέψεις για σήμερα (5/4)-Τα παραμύθια σε ζωδιακή έκδοση. Θα σου πω το δικό σου παραμύθι!

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Απόλαυσε τη μέρα σου και εμπιστεύσου το πλανητικό σκηνικό που δουλεύει για σένα. Περιόρισε το άγχος και ξεκουράσου. Η επικοινωνία με αγαπημένα και οικεία σου πρόσωπα θα σου δώσουν ερεθίσματα και ιδέες  για το πως θα καταφέρεις να βελτιώσεις το επίπεδο της ζωής σου. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον ερωτικό σύντροφο σου και μη σπαταλάς τη μέρα με ανούσιες γκρίνιες και ανταγωνιστικότητα. Εσύ που είσαι μόνη, τηλέφωνα και ειδήσεις από τους θαυμαστές σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη.

 

Ταύρος
Κάνε αυτήν την Κυριακή διαφορετική και ευχάριστη. Ασχολήσου με τις δικές σου ανάγκες και μάθε να τις βάζεις σε προτεραιότητα. Κάνε μια ανανέωση στην τηλεφωνική σου ατζέντα και επιδίωξε επικοινωνίες με φίλους από τα παλιά. Μπορείς να απαλλαγείς από οικογενειακά άγχη αρκεί να δείξεις αποφασιστικότητα. Ο ερωτικός σύντροφός σου χρειάζεται τη συναισθηματική επιβεβαίωση σου, για αυτό φρόντισε να τον καθησυχάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, κλείσε παλιά κεφάλαια στη ζωή σου και επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου σε καινούρια φλερτ.

 

Δίδυμοι
Οι σημερινές επιρροές σου δημιουργούν έντονα την ανάγκη αναδιοργάνωσης και πειθαρχίας στους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στο ζώδιο της Παρθένου κι αυτό σε γεμίζει ενέργεια για δράση. Οργάνωσε κάτι όμορφο απόψε ή και μια έκπληξη για τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να μάθεις περισσότερο τον εαυτό σου, τις ανάγκες και τα συναισθήματά σου.

 

Καρκίνος
Με την πλανητική υποστήριξη που δέχεσαι αυτό το διάστημα μπορείς να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου και να βελτιώσεις το επίπεδο της διαβίωσης σου. Η ξαφνική συνειδητοποίηση των ευθυνών σου στα εργασιακά σου δημιουργεί άγχος, όμως να είσαι βέβαιη πως είναι για καλό σου. Πρόσθεσε σασπένς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και τόλμησε να του εκμυστηρευτείς τα συναισθήματα σου. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η μέρα σου καθώς η καλή επικοινωνία με φίλους και αγαπημένους φορτίζει τις μπαταρίες σου.

 

Λέων
Σήμερα μπορεί να νιώσεις κάποια πίεση για την απλοποίηση και αναδιάρθρωση ορισμένων δομών και προγραμμάτων στη ζωή σου. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες των εργασιακών σου ανεβαίνουν, γι’ αυτό και καλά θα κάνεις να προγραμματίσεις τις κινήσεις και ενέργειες σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη σου να ξεφύγεις από το παρελθόν μπορεί να σε οδηγήσει σε επιπολαιότητες.

 

Παρθένος
Η πραγματοποίηση αλλαγών και βελτιώσεων στη ζωής σου φαίνεται να είναι ζωτικής σημασίας πια και οι επιδιώξεις σου γίνονται πιο στοχευμένες με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου. Μια διαφορετική προσέγγιση των εργασιακών στόχων σου και ένα ξεκαθάρισμα των υποθέσεων σου θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από το περίσσιο άγχος. Αφουγκράσου τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου και βάλε για λίγο στην άκρη τις δικές σου, αν θέλεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, αξιολόγησε σωστά και δίκαια νέες επαφές.

 

Ζυγός
Αν έχεις παραμελήσει συγκεκριμένες προβληματικές περιοχές στο σπίτι και την οικογένεια, καιρός να λάβεις τα μέτρα σου και να αλλάξεις τον τρόπο συμπεριφοράς σου. Μπορεί να προκύψουν νέες ευθύνες και περιορισμοί στα εργασιακά που χρειάζονται την προσαρμογή σου, χωρίς όμως να ξεφύγεις από τους στόχους σου. Αν αισθάνεσαι πως κάτι δεν πάει καλά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου προσπάθησε να βρεις τα αίτια και να αναλάβεις τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, μην αρνείσαι προτάσεις ή και συμβουλές φίλων.

 

Σκορπιός
Αυτό το διάστημα θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, μιας και παρουσιάζονται ευκαιρίες για την προώθηση των σχεδίων σου, αλλά και για τις πολυπόθητες αλλαγές που θέλεις εδώ και καιρό να θέσεις σε εφαρμογή. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου για τις αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις στα εργασιακά και μην ταλαιπωρείσαι με πισωγυρίσματα. Μην δημιουργείς προβλήματα που δεν υπάρχουν ουσιαστικά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αξιολόγησε σωστά τον εαυτό σου και μη σπαταλιέσαι άσκοπα.

 

Τοξότης
Προσπάθησε να μη χαλάσεις τη μέρα σου με αδιέξοδες σκέψεις. Φρόντισε να οργανώσεις το εργασιακό πρόγραμμα της εβδομάδας καθώς έρχονται απρόβλεπτες εξελίξεις που θα σε βγάλουν εκτός χρόνου. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι σήμερα στον ερωτικό σύντροφο σου και μην λες την πρώτη κουβέντα που έρχεται στο μυαλό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ρίξε τα στάνταρ σου και μην κρίνεις τόσο αυστηρά νέες επαφές.

 

Αιγόκερως
Κάποια χαρούμενα γεγονότα σήμερα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε βάζουν στη διαδικασία αναθεώρησης των όσων αισθάνεσαι. Εάν αισθάνεσαι λίγο παρεξηγημένη ή και αδικημένη,  καιρός να αποκαταστήσεις τα πράγματα. Η καλή επικοινωνία με τον αγαπημένο σου βοηθά στο να αντιληφθείτε καλύτερα ο ένας τις ανάγκες του άλλου και να γεφυρώσετε αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε και απόλαυσε τη μέρα σου που δεν αποκλείει τις ευχάριστες εκπλήξεις.

 

Υδροχόος
Ο εσωτερικός κόσμος σου, τα όνειρα, η στάση σου απέναντι στο παρελθόν μπορούν να περάσουν μια αναθεώρηση και μια αναδιαμόρφωση καθώς η ανάγκη σου να δώσεις λύσεις και να απαλλαγείς από ερινύες μεγαλώνει. Οτιδήποτε σε βαραίνει στα εργασιακά μπορείς να τα συζητήσεις με συναδέλφους και άτομα που εμπιστεύεσαι. Δείξε με πράξεις αυτά που αισθάνεσαι για τον ερωτικό σύντροφο σου και όχι με λόγια και υποσχέσεις που δεν γνωρίζεις κατά πόσο θα μπορέσεις να τηρήσεις.

 

Ιχθείς
Τώρα που έχεις περισσότερο χρόνο στη διάθεση σου προσπάθησε να αποκαταστήσεις σχέσεις με οικογενειακά και οικεία σου πρόσωπα. Δεν χρειάζεται να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί τους, αρκεί να είσαι ο εαυτός σου. Η ειλικρίνεια σου θα εκτιμηθεί δεόντως από τον ερωτικό σύντροφό σου. Μην προσπαθήσεις να κλείσεις παλιές πληγές ανοίγοντας άλλες. Εσύ που είσαι μόνη, αξιοποίησε τα ταλέντα σου και προσπάθησε να προσθέσεις νέα ενδιαφέροντα στην καθημερινότητα.

tlife.gr

Όταν ήσουν παιδί, αλλά και μετά που μεγάλωσες, δεν θα ήθελες μερικά από τα κλασικά παραμύθια που σου έλεγαν να έχουν διαφορετική εξέλιξη; Ίσως και το ζώδιό σου να έπαιζε κάποιο ρόλο στην εκδοχή που φανταζόσουν.

Σου παρουσιάζουμε λοιπόν εδώ, με χιούμορ, μερικά παραμύθια των ζωδίων σε υποθετικές διασκευές.

ΚΡΙΟΣ: Η Κοκκινοσκουφίτσα φορούσε τη γελοία κόκκινη μπέρτα με την κουκούλα, γιατί στην πραγματικότητα αυτό ήταν το κοστούμι της, όταν δούλευε part-time στο γειτονικό τσίρκο σαν «το κορίτσι-παλαιστής». Έτσι, δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να κάνει μαύρο στο ξύλο τον Κακό Λύκο, όταν αποπειράθηκε να τη φάει. Στη συνέχεια έδειρε και τον Κυνηγό που ήρθε τάχα να τη σώσει, γιατί άργησε και άφησε σε εκείνη όλη τη σιχαμερή δουλειά να ξεκοιλιάσει τον Λύκο, για να βγάλει έξω τη Γιαγιά της.

ΤΑΥΡΟΣ: Όταν ο Τζακ ανέβηκε με τη μαγική Φασολιά στο σύννεφο όπου έμενε ο Κακός Γίγαντας, και το έσκασε κλέβοντας τη χήνα με τα χρυσά αυγά, δεν έκοψε τη Φασολιά για να γλιτώσει από την καταδίωξή του, όπως λέει το παραμύθι. Αντ’ αυτού έριξε στον Κακό Γίγαντα φαγουρόσκονη, και εκείνος προσπαθώντας να ξυστεί, γκρεμοτσακίστηκε. Ο Τζακ δεν θα έκοβε ποτέ ένα τέτοιο χρήσιμο δέντρο. Επίσης την ήθελε για να ξανανέβει, ώστε να κατεβάσει και τους υπόλοιπους θησαυρούς του Γίγαντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όταν ο Κακός Λύκος γκρέμισε με το δυνατό φύσημά του τα σπίτια των δύο από τα Τρία Γουρουνάκια, το τρίτο και πιο έξυπνο Γουρουνάκι του πρότεινε μια συμφωνία. Να του δώσουν ποσοστά για να φυσάει τις ανεμογεννήτριες στο αιολικό πάρκο που είχαν φτιάξει, όταν θα είχε άπνοια. Όμως δεν τα βρήκαν στη διαπραγμάτευση και ο Λύκος τελικά έπαθε αποφρακτική πνευμονοπάθεια από τα «φου-φου», προσπαθώντας να γκρεμίσει το τρίτο γουρουνόσπιτο. Έτσι έχασε και τον χοιρινό μεζέ, και τη δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το κουτσό Μολυβένιο Στρατιωτάκι ερωτεύτηκε ανάμεσα στα άλλα παιχνίδια την Μπαλαρίνα, νομίζοντας αρχικά ότι είχε κι εκείνη ένα πόδι. Μετά από πολλές περιπέτειες, όχι μόνο δεν πέσανε στο τζάκι μόλις ξαναβρέθηκαν και έγιναν κάρβουνο, που λέει το παραμύθι (αν είναι δυνατόν!), αλλά έζησαν μαζί ευτυχισμένοι. Πήγαν σε ένα Κέντρο Αποκατάστασης και εκεί οι γιατροί μπόρεσαν να κατεβάσουν και το άλλο πόδι της Μπαλαρίνας, που είχε πάθει αγκύλωση. Το Μολυβένιο Στρατιωτάκι έβαλε προσθετικό μέλος και κέρδισε μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς.

ΛΕΩΝ: Το Άσχημο Παπί που το κορόιδευαν ενώ ήταν κύκνος, και μεγάλωσε δείχνοντας όλη την ομορφιά του, στην πραγματικότητα ήταν ένας τροπικός παπαγάλος. Εκτός από εντυπωσιακό πολύχρωμο φτέρωμα, είχε και την ικανότητα να μιλάει, κάνοντας τα ηλίθια παπιά που έλεγαν μόνο «κουακ κουακ» να παραδεχτούν την ανωτερότητά του και τον παρακαλέσουν να γίνει ηγέτης τους. Ο Παπαγάλος τους συγχώρεσε για την προηγούμενη συμπεριφορά τους και δέχτηκε. Καλύτερα πρώτος στις πάπιες παρά ένας από το κοπάδι στους παπαγάλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Χάνσελ και η Γκρέτελ, εγκαταλειμμένοι από την άστοργη μητέρα τους στο δάσος, βρήκαν καταφύγιο στο σπίτι μιας Μάγισσας, που ήταν φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από ζαχαρωτά, παντεσπάνια και λοιπά παρόμοια. Γρήγορα όμως διαπίστωσαν πως όλα αυτά παρασκευάζονταν από νοθευμένα υλικά και χωρίς να τηρείται καμία απολύτως προδιαγραφή υγιεινής. Την κατάγγειλαν στις υγειονομικές υπηρεσίες και μπήκε φυλακή. Τα παιδιά δημιούργησαν ένα πρότυπο εργοστάσιο ζαχαροπλαστικής, με γλυκά χαμηλών θερμίδων, από αγνά βιολογικά υλικά, καλά και για διαβητικούς.

ΖΥΓΟΣ: Η Σταχτοπούτα έχασε το γοβάκι της στον χορό και ο Πρίγκιπας ξεκίνησε την αναζήτηση της ωραίας που το φορούσε. Όταν όμως έφτασε η ώρα να της το δοκιμάσει, έφριξε από το βρομερό πόδι με τη σκασμένη φτέρνα και χωρίς πεντικιούρ που αντίκρισε. Επίσης το παπούτσι της έπεφτε μεγάλο, διαφορετικά δεν θα της είχε φύγει τότε στον χορό. Ζοχαδιασμένος ο Πρίγκιπας παράτησε την αναζήτηση και παντρεύτηκε μια από τις περιποιημένες και καλλιεργημένες κοπέλες της αυλής του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Μικρή Γοργόνα, διαπιστώνοντας ότι ο Πρίγκιπας, που για χάρη του είχε αποκτήσει ανθρώπινα πόδια μετά πόνου και βασάνων, επρόκειτο να παντρευτεί άλλη, δεν αποχώρησε ευγενικά, όπως την ήθελε ο Άντερσεν. Αντίθετα απήγαγε τον Πρίγκιπα στα βάθη του ωκεανού, όπου η Μάγισσα-Γοργόνα ξανάδωσε σε εκείνην την ψαρίσια ουρά της και αυτόν τον μεταμόρφωσε σε κουτσομούρα, έτσι ώστε να έχει και γελοίο όνομα και ηλίθια φάτσα. Και τον ξαμόλυσε στα πέλαγα, να κινδυνεύει καθημερινά να ψαρευτεί και να γίνει μεζεδάκι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όταν ο Πρίγκιπας έφτασε με χίλιους κινδύνους στο παλάτι της Κομισμένης Βασιλοπούλας, όπου οι πάντες εκεί μέσα είχαν παγώσει ακριβώς στη στάση που βρίσκονταν πριν από 100 χρόνια, το θεώρησε σαν ένα εκπληκτικό μουσείο της ζωής όπως ήταν έναν αιώνα πριν. Η Κοιμισμένη Βασιλοπούλα του άρεσε, αλλά του έπεφτε μεγάλη, έτσι κι αλλιώς. Οπότε δεν πείραξε τίποτα, αλλά γύρισε και ειδοποίησε το Υπουργείο Πολιτισμού και την Αρχαιολογική Υπηρεσία για την πολιτιστική αξιοποίηση του χώρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μάγισσα που είχε φυλακίσει τη μακρομαλλούσσα Ραπουνζέλ σε έναν πανύψηλο πύργο, ανακάλυψε ότι η νεαρή έβλεπε έναν Πρίγκιπα, που του πετούσε τα μαλλιά της σαν ανεμόσκαλα για να σκαρφαλώσει. Αλλά αντί να την κουρέψει γουλί, όπως στο παραμύθι, άκουσε τη συμβουλή του Πρίγκιπα να έρθουν σε επαφή με μια εταιρία προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Με μάνατζερ τον Πρίγκιπα, η Ραπουνζέλ έκλεισε ένα «χρυσό» συμβόλαιο για διαφημίσεις και ζήσαν όλοι πλουσιοπάροχα, μοιράζοντας τα ποσοστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όταν ο Πρίγκιπας αντίκρισε τη δηλητηριασμένη Χιονάτη τέζα και τους Επτά Νάνους να την κλαίνε, του γεννήθηκε μεγάλη περιέργεια για αυτό το είδος κοινοβίου που είχαν. Κατόπιν πήγε στην Κακιά Μητριά να της ζητήσει αντίδοτο, αλληλοερωτευτήκανε και η μητριά έπαψε να είναι κακιά, γιατί όλοι οι άνθρωποι κατά βάθος έχουν μια καλοσύνη. Στη συνέχεια ανάστησαν τη Χιονάτη, και ζήσανε και οι δέκα μαζί αγαπημένοι στο σπιτάκι του δάσους, όπου δημιούργησαν μια οικολογική και αυτόνομη ενεργειακά φάρμα.

ΙΧΘΕΙΣ: Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα δεν καθόταν στο κρύο έξω από ένα πλουσιόσπιτο, ανάβοντας σπίρτα και βλέποντας οράματα, μέχρι που ξεπάγιασε εντελώς. Οι ένοικοι του σπιτιού την περιμάζεψαν και την έστειλαν για θεραπεία από την πυρομανία αλλά και από την εξάρτηση από ουσίες, διότι φυσικά δεν βλέπεις οράματα απλώς και μόνο ανάβοντας σπίρτα. Στο κέντρο απεξάρτησης, ο διευθυντής την αναγνώρισε σαν το χαμένο του παιδί. Την υιοθέτησε και τη σπούδασε ψυχιατρική, ώστε να κληρονομήσει την κλινική του.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: myastro.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close