Τα Ζώδια Σήμερα

TA ZΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ : Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες

Σχέσεις σαν παραμύθι

Πέμπτη σήμερα και το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες κυριαρχεί και απογειώνει το ρομαντισμό και την τρυφερότητα. Δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να περάσουμε ονειρεμένες στιγμές με τον σύντροφό μας και να απογειώσει τον αισθησιασμό στη σχέση μας. Ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται στη μηδενική μοίρα του Λέοντα και προετοιμάζεται να περάσει στον Καρκίνο, φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο ζητήματα της οικογένειας και προκαλώντας ένταση στο οικείο περιβάλλον.

Ονειρικές στιγμές μπορούμε να περάσουμε στην προσωπική μας ζωή, καθώς το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει την τρυφερότητα και το πάθος και προκαλεί την ανάγκη να επικεντρωθούμε στο ταίρι μας και να δημιουργήσουμε την ιδανική ατμόσφαιρα για να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές μαζί του. Παράλληλα, πιθανές είναι νέες γνωριμίες που φαίνονται παραμυθένιες, όμως καλό είναι να αφήσουμε το χρόνο να δείξει ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις των προσώπων που δείχνουν το ενδιαφέρον τους και μετά να καταλήξουμε. Δεν αποκλείεται εξειδικεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις να οδηγηθούμε σε πληγές και απογοήτευση, καθώς δεν είναι εύκολο να δούμε τις πραγματικές προεκτάσεις της κάθε νέας γνωριμίας.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα βρίσκεται στη μηδενική του μοίρα και προετοιμάζεται να περάσει στον Καρκίνο, ανασύροντας στο προσκήνιο οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να μην έχουν λυθεί στο παρελθόν και επιστρέφουν δυναμικά. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σήμερα και στη σχέση με τον σύντροφο μας, καθώς η επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και να γίνουμε έντονα εγωιστές οδηγώντας τη σχέση μας σε αντιπαραθέσεις και κόντρες.

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο, κάτι που βοηθά ιδιαίτερα να εκτονωθεί η ένταση από την χθεσινή Έκλειψη και επικεντρώνει την προσοχή μας κυρίως στις φιλικές μας παρέες, σε οργανώσεις και συλλόγους που θέλουμε να συμμετέχουμε, σε στόχους και φιλοδοξίες που έχουμε. Η αντίθεσή της με τον Άρη στον Λέοντα αυξάνει τον εκνευρισμό και τη διάθεση για αντιπαραθέσεις λόγω διαφωνιών με φιλικά πρόσωπα που θα μας κοστίσει αν δεν καταφέρουμε να κατευνάσουμε τα πνεύματα. Το απόγευμα η αισιοδοξία επικρατεί, καθώς το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη μας βοηθά να ξεπεράσουμε τις όποιες εντάσεις και να περάσουμε όμορφες στιγμές διασκέδασης με φίλους για το σύντροφό μας ξεφεύγοντας απ’ ότι μας προβληματίζει.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα μην αφήσεις να σε παρασύρουν απαισιόδοξες σκέψεις, αλλά φρόντισε να ταχτοποιήσεις τις υπάρχουσες εκκρεμότητες που σε κυνηγούν. Οι κοινωνικές σου επαφές θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις που δεν περνούσαν καν από το μυαλό σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, κάποιος σήμερα θα σου υποβάλει μια ενδιαφέρουσα προσφορά ή θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Καλά θα κάνεις λοιπόν να σκεφτείς τα πράγματα πολύ σοβαρά, γιατί πρέπει να επωφεληθείς από αυτή την ευκαιρία τώρα. Μην περιμένεις πάρα πολύ και μην το πολυσκέφτεσαι, χάνοντας άδικα το χρόνο σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η Πέμπτη θα είναι κάπως δύσκολη για εσένα, καθώς θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες οικογενειακές συγκρούσεις, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Μην προσπαθήσεις να καλύψεις τα λάθη σου με ψέματα, γιατί θα αποκαλυφθείς και θα νιώσεις άσχημα. Καλύτερα είναι να πεις την αλήθεια και να πληρώσεις το τίμημα των πράξεων σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχεις ένταση σήμερα, αλλά και την ενέργεια να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα, προωθώντας τις απόψεις σου σε αρκετά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργιες υποθέσεις που θέλεις να προωθήσεις, αλλά μπορείς να τα αποκρούσεις με ευστοχία και αποτελεσματικότητα!

ΛΕΩΝ

Η ημέρα θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και πρέπει να ελέγχεις πολύ καλά από πριν ό,τι κάνεις. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις που ενδεχομένως θα έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις, θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή σε αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι Παρθένος, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια ανασκόπηση σε όσα έχεις καταφέρει και να μην κρίνεις τόσο αυστηρά τις πράξεις σου. Μην απογοητεύεσαι και μην επικεντρώνεσαι μόνο στα αρνητικά, αλλά και στα θετικά που έχεις πετύχει μέσα από τις κινήσεις σου!

ΖΥΓΟΣ

Μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές σήμερα, αν αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα. Παράλληλα, πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη με τις καλές επιρροές που δέχεσαι σήμερα και με τη βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποια άτομα, θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος, με τον ιδανικότερο τρόπο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να οπλιστείς με κουράγιο, για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους τη σημερινή Πέμπτη με υπομονή και λογική. Φροντίστε να δείξεις ψυχραιμία σε κάθε περίσταση και να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου, αλλά ούτε και από τα ρούχα σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα η μέρα θα είναι αρκετά κουραστική και πιεστική σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να δεις κάποιες καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό, αλλά ίσως χρειαστεί να συμβουλευτείς και άτομα που εμπιστεύεσαι, για να βρεις αποτελεσματικούς τρόπους να τα αντιμετωπίσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια ανήσυχη κατάσταση μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου, λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος, αλλά θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς τώρα, που τα πράγματα έχουν μπει σε καλό δρόμο. Θα έχεις απίστευτες επικοινωνιακές ικανότητες και θα ξεκαθαρίσεις οποιεσδήποτε παρανοήσεις. Κάνε τα μελλοντικά σου σχέδιά και μη φοβάσαι τίποτε, γιατί η επιτυχία θα σε ακολουθήσει σε κάθε σου βήμα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η οξυμένη διαίσθηση που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις, γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα πετύχεις όλους τους στόχους σου. Το βράδυ μην πεις όχι σε προσκλήσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί θα περάσεις υπέροχα και θα ξεχαστείς λίγο από όλο αυτό το άγχος της καθημερινότητας!

ΙΧΘΕΙΣ

Σημαντικές αλλαγές θα γίνουν αυτήν την ημέρα στην ζωή σου και πολλές από αυτές θα είναι χωρίς την δική σου θέληση. Από την άλλη όμως, οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να περάσουν, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες σε βάθος χρόνου. Ανασκουμπώσου, κάνε τις κινήσεις που πρέπει και είναι σίγουρο πως με ό,τι καταπιαστείς, θα έχεις την επιτυχία που σου αξίζει!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: myastro.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: oroskopos.gr

 

 

 

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close