Τα Ζώδια Σήμερα

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/4/2020)…Τα ζώδια και το σπίτι τους

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/4/2020), τα έξοδα και οι υποχρεώσεις τρέχουν κι εσείς θα μπείτε στη διαδικασία, να ανακαλύψετε ποιες δυνατότητες σας δίνονται για να τα καλύψετε. Εάν λοιπόν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που σας χρωστάνε χρήματα, ή ακόμα και από την εργασία σας εάν οι αποδοχές σας είναι μισές από αυτές που έχετε συμφωνήσει, σήμερα και αύριο, είναι δύο καλές ημέρες στο να ζητήσετε την κάλυψή τους.

Ταύρος

Ιδέες και καινούργιοι επαγγελματικοί στόχοι μπαίνουν εκ νέου στα πλάνα σας και κάπου εδώ, θα χρειαστεί να αποφασίσετε τι θα κυνηγήσετε ως φιλοδοξία από εδώ και στο εξής.  Παράλληλα θα υπάρξουν άνθρωποι, που θα σας δώσουν σχετικές πληροφορίες για το αντικείμενο που θέλετε να διερευνήσετε και βοήθειες υποστηρικτικές από το φιλικό και το οικογενειακό σας περιβάλλον τώρα.

Δίδυμοι

Ίσως κάποια πράγματα που αγνοούσατε και συνέβαιναν για καιρό, τώρα να αρχίσουν να σας αποκαλύπτονται και να σας βρουν ψυχολογικά απροετοίμαστους. Όμως καλύτερα να ξέρετε τι είχε συμβεί, ιδίως εάν ήταν κάτι που αφορά την εξέλιξη της ζωής σας, παρά να ζείτε στην άγνοια που δε σώζει όλες τις φορές. Μείνετε μακριά από νοσηρά παρασκήνια, ειδικά στον εργασιακό σας χώρο.

Καρκίνος

Στενοί φίλοι ή άνθρωποι του ευρύτερου φιλικού σας χώρου, ίσως να σας δώσουν μία ώθηση στο να ακολουθήσετε ένα ταλέντο ή μα δεξιότητά σας και αυτό, γιατί όχι να μην το ακολουθήσετε και επαγγελματικά, αν είναι κάτι που πραγματικά σας αρέσει. Το σίγουρο είναι, ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη που φαίνεται να έχει ανοδική πορεία. Σπουδαίο!

Λέων

Για να προχωρήσετε είτε επαγγελματικά είτε σε οποιοδήποτε άλλο επίπεδο, θα χρειαστεί να επανεξετάσετε ορισμένες διαπροσωπικές σας σχέσεις, όπως κάποιες συνεργασίες σας, ή ακόμα και σε επίπεδο ερωτικό, τις συντροφικές σας σχέσεις, τα φλερτ που προκύπτουν κτλ. Θα τραβήξετε γραμμή και θα κρίνετε ανθρώπους. Ποιοι σας ωφελούν με την παρουσία τους και ποιοι τελικά όχι.

Παρθένος

Με εξωστρέφεια και περισσότερο δυναμισμό, θα προσπαθήσετε από τώρα και στο εξής να κερδίσετε το χαμένο έδαφος, που έφεραν οι περιορισμοί και η απομόνωση του τελευταίου διαστήματος. Θα αναζητήσετε και θα κάνετε επαφές ακόμα κι από απόσταση, με κάποιους συνεργάτες σας που θεωρείτε σημαντικούς μα & με ανθρώπους που σας τονώνουν συναισθηματικά.

Ζυγός

Επιστροφές ανθρώπων από το μακρινό παρελθόν, θα έχετε τις ημέρες αυτές. Φίλοι συμμαθητές παλιοί συνάδελφοι όλα παίζουν. Το εντυπωσιακό είναι ότι κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σας έρχονται για να παραμείνουν. Το παλιό γίνεται νέο. Σχέσεις από φιλικές μπορεί να μεταμορφωθούν σε νέες συνεργασίες, και γιατί όχι, σε μεγάλους και συναρπαστικούς έρωτες. Είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο;

Σκορπιός

Περιορίστε όσο μπορείτε τον εσωτερικό εκνευρισμό που αισθάνεστε. Με αμφίθυμη διάθεση, δεν μπορείτε να διακρίνετε, ότι κάτι γύρω σας αλλάζει και αλλάζει προς το καλύτερο. Ένα κομμάτι του αφορά και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Συνεργάτες ή φίλοι, θέλουν να σταθούν κοντά σας και να σας κατανοήσουν, όμως εσείς έχετε μια στάση απωθητική απέναντί τους κι αυτό είναι άδικο.

Τοξότης

Σίγουρα η πολλή κλεισούρα, δε σας βοηθάει να έρχεστε σε επαφή με κάποιους ανθρώπους, που πολύ θα θέλατε να συναντήσετε. Μάλιστα δεν αποκλείεται ανάμεσα σε αυτούς, να είναι ένας συνεργάτης σας, ή ένας άνθρωπος με κύρος και με δύναμη, ικανός να προωθήσει κάποια σχέδιά σας, που έχουν βαλτώσει και καθυστερεί η εξέλιξή τους. Επικοινωνήστε με όποιο τρόπο μπορείτε.

Αιγόκερως

Μπορεί ακόμα να μην έχουν αρθεί οι περιορισμοί, εσείς όμως τις ημέρες αυτές, θα καταφέρετε να έρθετε σε επαφή, με κάποιο σημαντικό άτομο, που θα έχει την προθυμία να σας βοηθήσει εκεί που έχετε περισσότερο ανάγκη. Επιπλέον η εξαιρετική σας διάθεση, θα καταφέρει να επηρεάσει θετικά με την έκφρασή της και τον πιο συντηρητικό δισταγμό των ανωτέρων σας. Αρπάξτε την ευκαιρία.

Υδροχόος

Τώρα θα μπορέσετε να καταλάβετε, εάν βγάλατε από τη ζωή σας κάποια άτομα, και γι αυτό κάνατε καλά, ή η απουσία τους τελικά σας στοιχίζει. Εάν λοιπόν πιστεύετε πως υπάρχει ένας άνθρωπος που τελευταία αναπολείτε όλο και συχνότερα, όλα εκείνα που μοιραστήκατε μαζί, τότε πάρτε την πρωτοβουλία και βρείτε τον τρόπο να επικοινωνήσετε μαζί του. Σίγουρα θα ανταποκριθεί σ’ αυτό.

Ιχθείς

Μια τυχαία συνάντηση με ένα άτομο που είχατε να δείτε πάρα πολύ καιρό, έναν φίλο ή ένα συνεργάτη, θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Άλλωστε τις ημέρες αυτές, πολλοί θα είναι εκείνοι που από σύμπτωση ή από τύχη θα ξανά βρεθούν μαζί σας. Κάποιοι μάλιστα άνθρωποι, έρχονται τώρα στη ζωή σας για να μείνουν και να μετατραπούν οι σχέσεις που διατηρούσατε μέχρι σήμερα.

https://ipop.gr

Τα ζώδια και το σπίτι τους

 

Μιλώντας λοιπόν για το σπίτι, θα έχετε παρατηρήσει ότι πολύ συχνά, η διακόσμηση και το στιλ που προσδίδουν οι φίλοι σας στον προσωπικό τους χώρο, «προδίδει» στοιχεία από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου τους! Υπάρχουν τα ζώδια εκείνα που αρέσκονται να παραμένουν στο σπίτι και να το φροντίζουν πολύ πιο συχνά από κάποια άλλα που προτιμούν να παραμένουν έξω από αυτό και να ξοδεύουν τα χρήματά τους σε ταξίδια και εξόδους.

Έχει παρατηρηθεί ότι τα αρσενικά ζώδια (Κριός, Δίδυμοι, Λέων, Ζυγός, Τοξότης, Υδροχόος) περνούν περισσότερο καιρό έξω από το σπίτι, απ’ ότι τα θηλυκά ζώδια, που προτιμούν τη θαλπωρή της γωνιάς τους (Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθείς).

Τα χρώματα και τα υλικά είναι η ψυχή του σπιτιού σας και εκφράζουν την προσωπικότητα σας. Το στυλ της διακόσμησης που επιλέγετε, τα έπιπλα και τα υπόλοιπα μικροαντικείμενα έχουν τη ζωδιακή υπογραφή σας.

ΚΡΙΟΣ

Το σπίτι του Κριού έχει δυνατή προσωπικότητα.

Τα χρώματα είναι έντονα και διαφορετικά.

Ο Κριός έχει ανάγκη από ένα σπίτι λειτουργικό και πρακτικό, όπου κάθε πράγμα έχει τη θέση του. Ατμόσφαιρα δυναμική και μοντέρνα.

Τα έπιπλα έχουν λιτές γραμμές και μεταλλικά στοιχεία. Γυαλιστερά και λαμπερά.

Ως ζώδιο της φωτιάς αρέσκεται σε υλικά που φέρνουν ζέστη στο σπίτι και δίνουν αρμονία στο χώρο, όπως είναι το δέρμα.

Για το δάπεδο συνήθως θα επιλέξουν επιφάνειες που ξεχωρίζουν, αλλά είναι και εύκολες στη συντήρηση τους.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το σπίτι του Ταύρου έχει στοιχεία από τη φύση, όπως είναι το ξύλο, το χώμα, ο πηλός. Του αρέσουν πολύ τα έπιπλα σε στυλ ρούστικ.

Για το πάτωμα προτιμούν το παλιό καλό παρκέ.

Οι τοίχοι είναι σε χρώματα απαλά και τους αρέσει επίσης να τους ντύνουν με ταπετσαρία. Οι τόνοι είναι γλυκείς και φωτεινοί.

Το στρατηγικό σημείο του σπιτιού είναι η κουζίνα, όπου υπάρχουν καλάθια γεμάτα με φρούτα, όμορφες πορσελάνες και βάζα με σπιτικές μαρμελάδες.

Ο χώρος είναι γεμάτος από φυτά εσωτερικού χώρου, καθώς αγαπούν ιδιαίτερα την κηπουρική και τη φύση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι έχουν ανάγκη από μεγάλο χώρο για να μπορέσουν να τον διαμορφώσουν σε πολλά δωμάτια.

Η ατμόσφαιρα του σπιτιού τους είναι νεανική και παιχνιδιάρικη.

Ένα σύνολο από μικροέπιπλα και περίεργα φωτιστικά, δίνουν μια νότα χαράς. Η επίπλωση συντίθεται από κομμάτια που είναι εύκολο να μετακινηθούν, ανάλογα με τη διάθεση τους. Τους αρέσει να μπερδεύουν τα υλικά μεταξύ τους και τολμούν αντιθέσεις που συνδέουν υπέροχα το μοντέρνο με το παλιό. Στους τοίχους προτιμούν να κρεμάνε καθρέφτες που μεγαλώνουν το χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι, ρομαντικοί και ραφινάτοι, θέλουν ο χώρος τους να εκπέμπει ζεστασιά και θαλπωρή.

Γι’ αυτό και οι τοίχοι τους είναι βαμμένοι σε χρώματα παστέλ ή έχουν ταπετσαρίες με ονειρικά σχέδια. Μικρά μυστικά οτη διακόσμηση κάνουν το μυαλό να ταξιδεύει στη φαντασία και την ποίηση. Τους αρέσει ως μοτίβο στις ταπετσαρίες να υπάρχουν λουλούδια, που προκαλούν χαλάρωση.

Το cocooning εξάλλου είναι εφεύρεση του Καρκίνου, που είναι το κατεξοχήν ζώδιο του σπιτιού. Προτιμούν έπιπλα-αντίκες και βιτρίνες, όπου μπορούν να εκθέτουν το παρελθόν τους.

Η όλη διακόσμηση του σπιτιού θυμίζει το «Όσα παίρνει ο άνεμος».

Βελούδα και βαριά υφάσματα ντύνουν τα έπιπλα, ενώ οι κουρτίνες παραμένουν κλειστές για να δημιουργήσουν μια ονειρική, ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

 

 

ΛΕΩΝ

Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο ζουν και αναπνέουν μέσα στη χλιδή. Το εσωτερικό του σπιτιού τους είναι πλούσια διακοσμημένο και κυρίως πολύ άνετο.

Για τα έπιπλα δεν διστάζουν να πληρώσουν υπέρογκα ποσά. Τους αρέσει το ακριβό και το σινιέ.

Το σπίτι τους μοιάζει περισσότερο με ανάκτορο. Τα υλικά που κυριαρχούν είναι ο όνυχας, το μάρμαρο και το ελεφαντόδοντο. Το πάτωμα ντύνουν ακριβά περσικά χαλιά.

Τα χρώματα είναι ζεστά ενώ το χρώμα του χρυσού, που είναι το μέταλλο του ζωδίου, βρίσκεται διάσπαρτο σε αντικείμενα και φωτιστικά. Αντίθετα με τον Καρκίνο, όπου το φως δύσκολα εισέρχεται στο σπίτι, εδώ ο ήλιος μπαίνει από παντού.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η απλότητα και η άνεση είναι το σήμα κατατεθέν των ατόμων που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου.

Γνωρίζουν πολύ καλά να παντρεύουν τη λειτουργικότητα με την αισθητική. Προτιμούν έπιπλα οε λιτές γραμμές, που δίνουν συμμετρία και ισορροπία στο χώρο.

Χρησιμοποιούν γήινα υλικά, όπως το ξύλο, το μπαμπού, που φέρνουν μια φυσική νότα στο χώρο.

Τα χρώματα που επιλέγουν είναι ουδέτερα και ποτέ έντονα. Στα έπιπλα κυριαρχεί το χρώμα του μελιού, που χαρίζει μια γλυκύτητα στο περιβάλλον. Διάσπαρτα μέσα στο χώρο υπάρχουν πάντα φρέσκα λουλούδια και φυτά.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι εκλεπτυσμένοι και διαθέτουν υψηλή αισθητική.

Πρόκειται για τους γνώστες της διακόσμησης ενός εσωτερικού χώρου.

Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι επαγγελματίες διακοσμητές είναι Ζυγοί. Ξέρουν να παντρεύουν τα διαφορετικά στυλ.

Μοντέρνες πολυθρόνες βρίσκουν τη θέση τους δίπλα σε ένα έπιπλο-αντίκα.

Οι τοίχοι είναι ντυμένοι με ταπετσαρίες σε χρώματα παστέλ, που χαρίζουν αρμονία στο χώρο.

Ο φωτισμός είναι διακριτικός και κανένα έντονο χρώμα δεν ενοχλεί το μάτι. Στο δάπεδο προτιμούν τα μωσαϊκά ή το παρκέ σε γεωμετρικές φόρμες, που δίνουν αυθεντικότητα στο σύνολο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σύμφωνα με την εικόνα του πάθους και του μυστηρίου που εκπέμπει ένας Σκορπιός, στο σπίτι του θα βρείτε αντικείμενα παράξενα, σπάνιους πίνακες και αλλόκοτα έπιπλα.

Η ποικιλία των χρωμάτων είναι μεγάλη και οι αντιθέσεις πολλές. Κυριαρχούν ωστόσο το κόκκινο και το μαύρο, είτε στα υφάσματα των επίπλων είτε στα χαλιά και τις κουρτίνες.

Δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στο μαύρο της λάκας, που αντανακλά το φως. Ακόμα και οι τοίχοι αλλά και τα ταβάνια είναι βαμμένα σε χρώματα εκκεντρικά και εκφράζουν το ιδιαίτερο του χαρακτήρα τους.

Στο πάτωμα προτιμούν χαλιά ή μοκέτες με χοντρό πέλος. Τα αντικείμενα που υπάρχουν στο χώρο έχουν έντονα στοιχεία εθνίκ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διαθέτουν ένα δικό τους στυλ με ετερόκλητα αντικείμενα αλλά και έπιπλα. Εδώ κυριαρχεί τόσο το δυτικό όσο και το ανατολίτικο στοιχείο, που σου δείχνει με μια ματιά την ταξιδιάρικη φύση του Τοξότη.

Μικρά χαλιά, κουρελούδες και μαξιλάρια στο πάτωμα, υπογράφουν την αισθητική του αλλά και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το χώρο του.

Στοιχεία ρουστίκ και μπιμπελό από μακρινές χώρες αποδεικνύουν την αγάπη του για διανοητικά αλλά και πραγματικά ταξίδια .

Τα χρώματα που χρησιμοποιούν είναι πάντα φωτεινά και ζεστά. Ο χώρος είναι συνήθως γεμάτος από τεράστια φυτά εσωτερικού χώρου που οε μεταφέρουν νοερώς σε τροπικά δάοη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι παραδοσιακά συντηρητικοί Αιγόκεροι δίνουν στο χώρο τους τον τόνο του κλασικού και του διαχρονικού .

Έπιπλα και αντικείμενα ως επί το πλείστον παλαιά ή αρχαία που έχουν τη δική τους ψυχή κυριαρχούν στο περιβάλλον.

Σαλόνια ντυμένα με δέρμα και πλαισιωμένα με μαρμάρινα τραπεζάκια δίνουν μια ιδιαίτερη νότα.

Σε αντίθεση με τα πατώματα που είναι απλά και απέριττα, τα περισσότερα έπιπλα είναι από σκαλιστό ξύλο και πατίνα.

Τα αγαπημένα τους αντικείμενα είναι αυτά που αγόρασαν σε ένα παλαιοπωλείο ή απέκτησαν σε ένα πλειστηριασμό έργων Τέχνης.

Κηροπήγια και βάζα με ιστορική αξία κοσμούν τις γωνίες, ενώ στους τοίχους υπάρχουν πάντα πίνακες που σε ταξιδεύουν σε περασμένες εποχές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο σπίτι ενός Υδροχόου το μοντέρνο είναι μια λέξη που δεν μπορεί να αποδώσει πλήρως την έννοιά της.

Ως άτομα που συνηθίζουν να ζουν… μπροστά από την εποχή τους, επιλέγουν ό,τι πιο εκκεντρικό για να διακοσμήσουν το χώρο τους, που θυμίζει περισσότερο το εσωτερικό ενός διαστημόπλοιου.

Τα έπιπλα είναι λιτά, ντυμένα με πλαστικό ή δερμάτινη και κυρίαρχο υλικό τους είναι συνήθως το μέταλλο.

Μην ψάξετε να βρείτε εδώ πολυελαίους, αφού έχουν αντικατασταθεί από φωτιστικά δαπέδου και φυσικά μην αναζητήσετε κάποιο μπιμπελό ή μικροαντικείμενο από αντικερί.

Ζώδιο του Αέρα, ο Υδροχόος, αποφεύγει ακόμα και τις κουρτίνες!

 

ΙΧΘΕΙΣ

Στην αναζήτηση της αρμονίας και της απλότητας, οι Ιχθύες επιλέγουν πάντοτε έπιπλα και αντικείμενα που δεν χτυπούν στο μάτι.

Το λευκό και το γαλάζιο είναι τα χρώματα που κυριαρχούν, μιας και δεν θέλουν να ξεφύγουν από τον υδάτινο κόσμο τους.

Τα αντικείμενα μοιάζουν αόρατα, καθώς τα περισσότερα έχουν το στοιχείο της διαφάνειας. Για παράδειγμα, το γυαλί είναι το αγαπημένο τους υλικό. Μοιάζει να μη θέλουν να ξεφύγουν από τη… γυάλα τους. Ακόμα και τα έπιπλα θυμίζουν το βυθό της θάλασσας.

Η ονειροπόλα διάθεσή τους καθρεφτίζεται στα μικροαντικείμενα και τους πίνακες. Από το σπίτι τους δεν λείπουν οι αγιογραφίες, τα εικονοστάσια και τα καντηλέρια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: myastro.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close