Τα Ζώδια Σήμερα

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ: Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο

Οικογενειακά ζητήματα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο

 

Παρασκευή σήμερα και πρωταγωνιστικό ρόλο αστρολογικά έχει η είσοδος του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο, όπου και θα παραμείνει μέχρι και την 1η Αυγούστου, κινούμενος μέχρι και την 24η μοίρα του ζωδίου. Η τάση για εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη, όπως και η κυκλοθυμία και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό. Η Σελήνη κινείται στον Υδροχόο και μας δίνει την αίσθηση της απελευθέρωσης, της ανάγκης για επαναστατική και κοινωνική δράση, της διάθεσης να βρεθούμε με το φιλικό μας περιβάλλον και να περάσουμε όμορφα.

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στον Καρκίνο η επικοινωνία με τους οικείους μας δυσχεραίνει και αυτό γιατί υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία στο να δημιουργηθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Καλό είναι αυτή την περίοδο να αποφύγουμε τις σημαντικές συζητήσεις με οικογενειακά πρόσωπα, γιατί το πιθανότερο είναι η κατάληξή τους να μην είναι αυτή που επιδιώκουμε και να υπάρξουν αντιπαραθέσεις που δεν θα βοηθήσουν στη θετική εξέλιξη των πραγμάτων. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις ή εμπόδια σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας, αγοραπωλησίες και μετακομίσεις και σε συμφωνίες σε σχέση με αυτά.

Έντονη είναι η εσωστρέφεια που δημιουργείται, επειδή θα έχουμε την τάση να αναρωτηθούμε κατά πόσο το ίδιο περιβάλλον αντιλαμβάνεται τις ανάγκες μας, μπορεί να καλύψει τη διάθεση για θαλπωρή και τρυφερότητα που αναζητούμε και είναι σε θέση να αντιληφθεί και να καταλάβει αυτά που εκφράζουμε. Αυτό ενδέχεται να μας οδηγήσει σε μοναχικότητα και σε μια διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα όσον αφορά οικογενειακά πεπραγμένα που μας έχουν ενοχλήσει στο παρελθόν. Εκφράζοντας τώρα αυτά που νιώθουμε μπορεί να μην γίνουμε κατανοητοί και αυτό να οδηγήσει στο να αντιπαρατεθούμε έντονα, ενώ είναι προτιμότερο να αφήσουμε το χρόνο να περάσει και μετά την 1η Αυγούστου να επιδιώξουμε να συζητήσουμε ότι μας προβληματίζει.

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στον Υδροχόο και επικεντρώνει την προσοχή μας κυρίως στον φιλικό μας περίγυρο, καθώς αυτό που επιδιώκουμε είναι να βρεθούμε με φίλους, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφες στιγμές συζητώντας για κοινά ενδιαφέροντα που πιθανά μας απασχολούν. Έντονη είναι η διάθεση αντίδρασης σε ότι μας καταπιέζει και θεωρείται αναχρονιστικό και δεν θα διστάσουμε να κάνουμε την προσωπική μας επανάσταση, αντιδρώντας σε καταστάσεις που θεωρούμε ότι λειτουργούν περιοριστικά. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε, καθώς μπορεί να γίνουμε αλαζονικοί ή εριστικοί με όσους διαφωνούν με τις απόψεις μας, γεγονός που θα οδηγήσει σε προστριβές.

 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις γύρω σου με αισιοδοξία και θετική διάθεση, αγαπητέ Κριέ, ώστε να καταφέρεις να τις χειριστείς αποτελεσματικά. Θα ανταμειφθείς για αυτό, αφού καταστάσεις που σε κούραζαν και σε καταπίεζαν, τώρα θα πάρουν τέλος. Κάτι αλλάζει και εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι τώρα. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πληθώρα αλλαγών σε περιμένουν στην ζωή σου, αγαπητέ Δίδυμε. Το κακό με σένα είναι ότι αγχώνεσαι για πράγματα, τα οποία δεν τα προγραμματίζεις εσύ, αλλά εμφανίζονται από το πουθενά. Ήρθε ο καιρός να αφήσεις τις καταστάσεις να εξελιχθούν από μόνες τους, χωρίς να προσπαθήσεις να παρέμβεις. Χωρίς άγχος όμως και κυρίως χωρίς αμφιβολία για το αύριο. Να ξέρεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, προετοιμάσου σήμερα να αντιμετωπίσεις κάποια προβληματάκια που θα προκαλέσουν ανταγωνιστές και άτομα που ζηλεύουν την πορεία σου, χωρίς να πανικοβάλλεσαι. Πρέπει να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Επίσης, φρόντισε να δείξεις τεράστια προσοχή σε αυτά που λες, ιδιαίτερα στα δικά σου άτομα, για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις!

ΛΕΩΝ

Η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις πολύ σύντομα. Όλα πηγαίνουν καλά και αν δεν κάνεις υπερβολές, μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αρκεί να συγκρατήσεις τη φαντασία σου και να μην κινείσαι με συναισθηματισμούς. Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και σίγουρα θα σου έρθουν τα καλύτερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα θα είναι καλή για εσένα, αν δεν παρασυρθείς σε υπερβολές. Συγκράτησε τη φαντασία σου, μην κινείσαι με συναισθηματισμούς κι άσε τους άλλους να κάνουν τα υπόλοιπα. Έχεις πολύ καλές προοπτικές για να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου και διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου. Όλα θα πάνε καλύτερα από ό,τι ελπίζεις!

ΖΥΓΟΣ

Δύσκολη και έντονη θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα, με το πλανητικό σκηνικό να σε επηρεάζει άμεσα. Βάλε μπροστά τη λογική σου για να μην σε πάρει από κάτω και δώσε προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις. Το πρόγραμμα και ο ορθολογισμός, είναι τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βγάλε σήμερα τον ερωτισμό σου κάνοντας τον σύντροφό σου ευτυχισμένο και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά μεταξύ σας και το πάθος θα πρωταγωνιστήσει. Αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, ψάξε λίγο καλύτερα γύρω σου, γιατί υπάρχουν πρόσωπα που θα ήθελαν να συσχετιστούν μαζί σου ερωτικά, αλλά η συμπεριφορά σου δεν τους επιτρέπει να σε πλησιάσουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν σήμερα θα είναι περαστικές, γι’ αυτό δεν πρέπει να βγεις από το πρόγραμμά σου και να αφήσεις αυτά τα μικρά προβλήματα να σε πάνε πίσω. Η σημερινή μέρα είναι καλή, για να τακτοποιήσεις κάποιες καταστάσεις. Απόφυγε την ανυπομονησία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα βάλεις το μυαλό σου κάτω προσπαθώντας να βρεις λύσεις στα προβλήματα που σε αγχώνουν περισσότερο. Αν είσαι ρεαλιστής και δεν κρύβεσαι πίσω από τις καταστάσεις, θα πετύχεις όσα θέλεις με τον καλύτερο τρόπο. Γενικά πάντως η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να τις πάρεις μετά από ώριμη σκέψη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, οι αλλαγές ίσως να είναι απαραίτητες για να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα αυτήν την Παρασκευή. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα και μην αφήνεις υποχρεώσεις να μένουν πίσω. Αξιοποίησε αν μπορείς ακόμα και την κοινωνικότητά σου, για να βρεις λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί!

ΙΧΘΕΙΣ

Η σημερινή Παρασκευή είναι μια από αυτές τις μέρες που δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι συμβαίνει γύρω σου. Μάλλον πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου, γιατί θα είναι δύσκολο να οργανωθείς. Αν οργανώσεις τις δουλειές σου και κάνεις ό,τι πρέπει να γίνει, είναι σίγουρο ότι όλα τα υπόλοιπα θα μπουν στη θέση τους χωρίς να το καταλάβεις. Και αν αφήσεις τους γύρω σου να εκφραστούν όπως νομίζουν, πολύ πιθανό να βρεις συμμάχους από εκεί που δεν το περιμένεις!

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: myastro.gr

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: myastro.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: oroskopos.gr

 

 

 

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close