Τα Ζώδια Σήμερα

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ: Σελήνη στους Διδύμους

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ

 

 

Σάββατο σήμερα, η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους και μας ωθεί στο να γίνουμε πιο κοινωνικοί και πιο επικοινωνιακοί. Έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε όμορφα με το κοντινό μας περιβάλλον ή με τον σύντροφό μας διασκεδάζοντας, κάτι που ενισχύεται και από το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα. Και τα καλά δεν σταματούν εδώ. Η Αφροδίτη βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Καρκίνου και μας δίνει την ευκαιρία σήμερα να απολαύσουμε την οικογενειακή θαλπωρή και την τρυφερότητα.

 

Η Σελήνη στους Διδύμους σε ένα ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή καθίσταται άμεσα πολύ επικοινωνιακή, γι’ αυτό και επικεντρωνόμαστε στο να συζητήσουμε, να τηλεφωνήσουμε σε όποιον θέλουμε να ακούσουμε, να αποστείλουμε μηνύματα και email. Προσανατολιζόμαστε στον κοντινό μας περίγυρο (αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους) και επιδιώκουμε να βρεθούμε μαζί τους, να περάσουμε χαλαρές στιγμές και γιατί όχι να ασχοληθούμε με ότι αφορά τον κοινωνικό σχολιασμό. Προσοχή όμως γιατί συνήθως δεν φιλτράρουμε τα δεδομένα που έχουμε και ελλοχεύει ο κίνδυνος να μεταφέρουμε λανθασμένες πληροφορίες.

Η διάθεση και το κέφι είναι στα ύψη και επιδιώκουμε να βρεθούμε σε πάρτι που μπορεί να έχουμε προσκληθεί ή σε κοινωνικές εκδηλώσεις. H ανάγκη να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους, να ανταλλάξουμε απόψεις, να μάθουμε νέα πράγματα είναι διάχυτη. Πιθανό είναι να βαρεθούμε και αυτό μας δημιουργεί έντονο εκνευρισμό, καλό είναι λοιπόν να στραφούμε σε ένα αντικείμενο που μας ταιριάζει και να μην ασχολούμαστε παράλληλα με πολλά πράγματα, κάτι που θα μας οδηγήσει να τα αφήσουμε όλα στη μέση. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Λέοντα μας δημιουργεί αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και διάθεση να αλλάξουμε και να πρωταγωνιστήσουμε στο αισθηματικό παιχνίδι και το ξεφάντωμα.

Η Αφροδίτη σήμερα βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Καρκίνου και μας δίνει την ευκαιρία να κλείσουμε ζητήματα που αφορούν την οικογένεια, να επιδιώξουμε να βρεθούμε στο προσωπικό μας χώρο με δικούς μας ανθρώπους, να οριστικοποιήσουμε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να μας απασχολούν. Επηρεάζονται περισσότερο έντονα τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού που είναι γεννημένοι τις τελευταίες δύο μέρες του τρίτου δεκαημέρου (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

 

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα επηρεάζει τις επαφές και τα σχέδιά σου. Πρέπει να κάνεις μεγάλες προσπάθειες για να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να ασχοληθείς καλύτερα με τα ζητήματά σου μόνος σου. Διαφορετικά, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να υπάρξουν καβγάδες και εντάσεις, που θα σε στεναχωρήσουν και θα σου δημιουργήσουν προβλήματα…

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα ο δυναμισμός σου θα βγει μπροστά και θα σου δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Κυρίως στα οικογενειακά σου, να γνωρίζεις ότι η σιωπή δεν θα σε ωφελήσει στην επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε, θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα επηρεάζει τις κινήσεις, τις επαφές και τα σχέδιά σου. Πρέπει να κάνεις μεγάλες προσπάθειες για να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να ασχοληθείς καλύτερα με τα ζητήματά σου μόνος σου. Διαφορετικά, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να υπάρξουν καβγάδες και εντάσεις, που θα σε στεναχωρήσουν και θα σου δημιουργήσουν προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αλλά δεν ξέρεις πώς. Πάντως, για να βρεις τις λύσεις θα πρέπει να εξωτερικευθείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, αναβάλλοντας τις λύσεις στα προβλήματά σου. Σήμερα άλλωστε θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα, για να συγκεντρωθείς και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά τα σχέδιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα δεις σήμερα ότι τα πράγματα γύρω σου δεν παίρνουν την τροπή που θέλεις αλλά εσύ πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, ώστε να εκμεταλλευτείς τα υπάρχοντα δεδομένα, για να πραγματοποιήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Γενικά είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που έχουν σχέση με το παρελθόν και καλό είναι να τελειώνεις με υπάρχουσες εκκρεμότητες δίνοντας τις καλύτερες λύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, έχεις πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου και να βάλεις μια σειρά σε όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί η μέρα να φέρει εμπόδια, εκεί που δεν το περιμένεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα νιώθεις αρκετά καλά για όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα, αλλά αυτή η στάση μπορεί να γίνει παγίδα και να σε κάνει να επαναπαυθείς σε όσα έχεις καταφέρει. Μην υποκύψεις και μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου. Κινήσου χωρίς άγχος, αλλά με δυναμικότητα. Η μέρα θα σου ανοίξει νέους δρόμους σε όσα έχεις ονειρευτεί και θέλεις να υλοποιήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα το άγχος σου δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά. Αυτή η κατάσταση, σε συνδυασμό με τις επιρροές που δέχεσαι από την αρνητική όψη της ημέρας φέρνει καθυστερήσεις αλλά και εκνευρισμούς, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο. Βάλε μπροστά την ψυχραιμία σου και να είσαι έτοιμος για όλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποια άτομα ή καταστάσεις. Να θυμάσαι πως είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες κρίσεις και να έχεις αντίθετα αποτελέσματα. Απ’ την άλλη, η θετική της όψη της ημέρας θα σε βοηθήσει να δεις διαφορετικά κάποια ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό που θα σε χαρακτηρίσει σήμερα είναι το πάθος σου για όσα πιστεύεις και θα σε κάνει να λειτουργήσεις με ενθουσιασμό. Προσοχή στις κινήσεις σου όμως, γιατί το πλανητικό σκηνικό της ημέρας μπορεί να σε κάνει να εξαπατηθείς. Ό,τι κι αν γίνει, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μη χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί δεν θα μπορέσεις να σκεφτείς καθαρά.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα που δεν τα περίμενες θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και θα σε κάνουν να βλέπεις πιο θετικά τη ζωή σου. Κράτησε τη θετική στάση, γιατί θα σου χρειαστεί για να αντιμετωπίσεις τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα..

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: myastro.gr  

 

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close