Τα Ζώδια Σήμερα

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ: Ο ΕΡΜΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ

ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ

 

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και με αργούς ρυθμούς αποκαθιστά την επικοινωνία. Έχουμε την ευκαιρία από δω και στο εξής να τακτοποιήσουμε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να μας απασχόλησαν, θέματα ακίνητης περιουσίας που πιθανά ενδιαφερόμαστε και μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να προχωρήσουν λόγω εμποδίων ή καθυστερήσεων. Παράλληλα, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την περίοδο για να συζητήσουμε με οικεία πρόσωπα ότι πιθανά μας ενόχλησε ή απασχόλησε τον προηγούμενο καιρό και να λύσουμε παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες που μπορεί να υπήρξαν.

ΚΡΙΟΣ

Τα μυστικά που κράτησες καιρό μέσα σου θα κάνουν την εμφάνιση τους και σίγουρα αυτό δεν θα σου αρέσει και τόσο πολύ. Η ημέρα θα σε βάλει στην πρίζα θα έχεις μια ενέργεια περίεργη που  δε θα  μπορείς να την κουμαντάρεις. Πρόσεξε το καλά αυτό γιατί ίσως να σου δημιουργήσει προβλήματα με τα άτομα που αγαπάς. Αν θέλεις να το αποφύγεις, ασχολήσου με ένα χόμπι σου που θα σου απορροφήσει το άγχος και την ένταση σου. Επίσης μια κουβέντα που θα κάνεις με το ταίρι σου, να μην έχει το αποτέλεσμα που εσύ επιθυμείς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπημένε μου Κριέ, δεν αποκλείεται σήμερα να έρθει στη σκέψη σου το παρελθόν, με… όχι και τόσο ευχάριστο τρόπο, ιδιαίτερα στα αισθηματικά σου. Κάποια απωθημένα του παρελθόντος μπορεί να βγουν στην επιφάνεια, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Καλό θα είναι να συγκρατηθείς όμως, και να μην κατηγορήσεις το ταίρι σου για… περσινά, ξινά σταφύλια, αν θέλεις να συνεχίσεις να ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων. Διαφορετικά, η ρήξη δεν θα αργήσει να έρθει μεταξύ σας. Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, πριν αποδεχτείς την πρόταση που θα σου κάνει ένα πρόσωπο από το παρελθόν να συναντηθείτε, καλό θα είναι να θυμηθείς τους λόγους που σας οδήγησαν στο χωρισμό!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα σε απασχολήσουν οι επαφές σου με τους γύρω σου, θα ενισχύσεις την κοινωνικότητα σου και θα έρθεις πιο κοντά με άτομα που αγαπάς. Στο στόχαστρο σου θα βρεθεί η σχέση σου και κάποια άτομα από την δουλειά σου που σίγουρα η γνώμη τους και η άποψη τους σε θέματα που σε απασχολούν θα είναι χρήσιμη. Καλό θα είναι να ακούσεις με προσοχή αυτά που θα σου πουν γιατί σίγουρα θέλουν το καλό σου και θα βρίσκονται δίπλα σου στις αποφάσεις σου. Έτσι και αλλιώς η ημέρα θα σε βοηθήσει αρκετά σε αυτά που θα επιλέξεις να κάνεις και οι επαφές σου με τους άλλους θα έχουν ένα χαρακτήρα θετικότητας.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να καθίσεις με το ταίρι σου και να κουβεντιάσετε όλα τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσά σας και μπορεί να σκιάζουν την ευτυχία σας. Είναι σίγουρο πως θα καταφέρετε να λύσετε παρεξηγήσεις και να βρείτε τη χρυσή τομή στα όποια θέματα, που θα ικανοποιεί και τους δυο σας. Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, ένα νέο πρόσωπο θα μπει στη ζωή σου και θα σε… αναστατώσει, ωστόσο μη βιαστείς να αποφασίσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από το πρωί θα έχεις πολλές υποχρεώσεις με τις οποίες θα πρέπει να ασχοληθείς και δεν θα αφήσεις ούτε λεπτό να πάει χαμένο. Κάποια θέματα που σχετίζονται με την δουλειά σου, το σπίτι σου, τα οικονομικά σου, θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και θα πρέπει να δώσεις την απαραίτητη σημασία στην εξέλιξη τους αν δεν θέλεις να τα βρεις μετά μπροστά σου και σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους σε βάθος. Η αλήθεια είναι πως δεν θα σου μείνει και πολύς ελεύθερος χρόνος για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου αλλά καλύτερα λύσε τις υποχρεώσεις σου και μετά κάνε αυτά που ευχαριστούν εσένα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην παραμελήσεις το ταίρι σου, γιατί με το δίκιο του θα σου γκρινιάξει. Αν τελικά δεν μπορείς να του αφιερώσεις κι εκείνου λίγο από το χρόνο που του αξίζει, τουλάχιστον φρόντισε να του εξηγήσεις την κατάσταση, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, καλό θα είναι σήμερα να βγάλεις από το μυαλό σου τα φλερτ και τις νέες γνωριμίες, που θα μπορούσαν να σε αποσπάσουν από τις υποχρεώσεις σου. Και μην στενοχωριέσαι, συνεχίζεις αύριο το παιχνίδι της… αναζήτησης!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλό θα είναι να μην κάνεις πράγματα που θα σε αγχώσουν η θα σε πιέσουν και ασχολήσου μόνο με καταστάσεις που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Ενδέχεται ακόμα σήμερα τα συναισθήματα σου να κτυπήσουν κόκκινο και να δείξεις στο ταίρι σου πόσο το αγαπάς και πόση ανάγκη το έχεις δίπλα σου. Στο περιβάλλον σου θα είσαι αρκετά αγαπητός/η και σίγουρα θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα η αισιοδοξία σου είναι στα ύψη. Αυτό που θέλεις είναι μόνο να περάσεις καλά και να ξεφύγεις από τις ευθύνες και τις σκοτούρες της καθημερινότητας! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, να ξέρεις πως το ταίρι σου είναι πρόθυμο να σε ακολουθήσει, αρκεί να μην αρχίσεις να του θυμίζεις γεγονότα του παρελθόντος που σε πλήγωσαν, καταστρέφοντας το όμορφο κλίμα μεταξύ σας. Όσο για σένα που παραμένεις αδέσμευτος, σήμερα μπορείς να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες, αν όμως σε πλησιάσει κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία, καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά αν αξίζει να του τη δώσεις!

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα αισθανθείς την ανάγκη να μιλήσεις σε άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου η ακόμα και στην δουλειά σου και να τους ζητήσεις εξηγήσεις για την στάση τους απέναντι σου. Η ημέρα θα προβάλει τα εσωτερικά σου πάθη και θα σε κάνει αρκετά ευάλωτο/η με τους άλλους θα τους στήσεις χωρίς να το καταλάβεις στον τοίχο της απολογίας. Πρόσεξε καλά την συμπεριφορά σου γιατί μπορεί να δημιουργήσεις ένα χάσμα ανάμεσα σας που θα είναι δύσκολο μετά να φέρει την γαλήνη και την ηρεμία στις σχέσεις και στις επαφές σας ξανά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπημένε μου Λέοντα, σήμερα μπορεί να έρθουν στη σκέψη σου γεγονότα του παρελθόντος που σε έχουν πληγώσει στη σχέση σου. Όμως, καλό θα είναι να μην τσακωθείς με το ταίρι σου… αναδρομικά, αλλά να τα αφήσεις εκεί που βρίσκονται, δηλαδή… στο χρονοντούλαπο! Αν παρ’ όλα αυτά δεν μπορείς να τα παραβλέψεις και σου χαλάνε τη διάθεση, μπορείς να τα κουβεντιάσεις όμορφα και πολιτισμένα, απλά και μόνο για να τα βγάλεις από μέσα σου και να μην σου αφήσουν απωθημένα. Όσο για σένα που παραμένεις αδέσμευτος/η, να ξέρεις πως θα πρέπει να ξεφύγεις από το παρελθόν, αν θέλεις να κάνεις μια καινούρια σχέση. Μην κολλάς στα παλιά, αλλά κοίτα μπροστά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα βρεις τον χρόνο να έρθεις κοντά σε άτομα που αγαπάς είτε βρίσκονται μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον είτε στο οικογενειακό ακόμα και συνεργάτες σου και θα θελήσεις να περάσεις καλά την ημέρα σου μαζί τους. Η ημέρα θα προβάλει την κοινωνικότητα σου και ίσως να έχεις και επικοινωνία με κάποια άτομα που έχει καιρό να τα δεις. Ενδέχεται ακόμα να σου προτείνουν να πας μια βόλτα για ψώνια ή ακόμα για ένα καφέ και μην το αρνηθείς αυτό γιατί θα σε βοηθήσει να αποβάλεις από πάνω σου το στρες και το άγχος που σου δημιούργησαν οι προηγούμενες ημέρες και να φορτώσεις τις μπαταρίες σου ξανά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η μέρα αγαπημένε μου Παρθένε, σε γεμίζει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, ενώ ανεβάζει επικίνδυνα και τη γοητεία σου. Όμως, δεν αποκλείεται να επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, που θα προκαλέσουν εντάσεις και διενέξεις με το ταίρι σου, αν δεν τα χειριστείς με την ανάλογη προσοχή. Ευτυχώς που η μέρα θα σε βοηθήσει να μην υπερβείς τα όρια και να μη δημιουργήσεις ρωγμές και αποστάσεις μεταξύ σας. Όσο για σένα που είσαι μόνος, σήμερα μπορείς να σαγηνέψεις και να αποπλανήσεις όποιο άτομο βάλεις στο μάτι, το θέμα είναι να ξέρεις τι ζητάς και να μην αφήσεις κάποια απωθημένα του παρελθόντος να καθορίσουν τις επιλογές, αλλά και τη συμπεριφορά σου!

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα ψάχνεις τρόπους για να αυξήσεις τα οικονομικά σου και να γεμίσεις το ταμείο σου ξανά, η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα ξόδεψες πιο πολλά από αυτά που έχεις. Η ημέρα ίσως σου προκαλέσει μια εσωτερική αναστάτωση εξαιτίας κάποιων άλυτων οικονομικών λογαριασμών που ακόμα έχεις αλλά μην το βάλεις κάτω. Αν φτιάξεις ένα σωστό πρόγραμμα στο μυαλό σου τότε σίγουρα θα τα καταφέρεις και θα βρεις και χρόνο να ασχοληθείς και με πράγματα που σε ευχαριστούν και σε ικανοποιούν. Η επιλογή είναι καθαρά δική σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα οικονομικά σου έρχονται στο προσκήνιο σήμερα, αγαπημένε μου Ζυγέ, και μπορεί να σου δημιουργήσουν έναν εκνευρισμό, παρόλο που θα καταφέρεις να διευθετήσεις τις εκκρεμότητες και να βρεις βολικές λύσεις. Αυτός ο εκνευρισμός όμως, μπορεί να μεταφερθεί και στα προσωπικά σου, όπου μπορεί να θυμηθείς θέματα του παρελθόντος που σε είχαν στενοχωρήσει. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να νοιώσεις ανασφάλεια ως προς τα συναισθήματα του συντρόφου σου και να γίνεις πιεστικός/ή, ζητώντας συνεχώς επιβεβαίωση. Αν όμως δεν θέλεις να… παίξεις με τα νεύρα του, καλύτερα να συγκρατηθείς και να αφήσεις τη λογική σου να κυριαρχήσει επί του συναισθήματος. Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, οι νέες γνωριμίες δεν πρόκειται να σου λείψουν σήμερα, όμως μην αφήσεις την ανασφάλειά σου να δημιουργήσει στους άλλους λανθασμένες εντυπώσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα θα εμφανίσει κάποια θέματα με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθείς άμεσα και να μην τα αγνοήσεις αλλά αυτό θα σου προκαλέσει άγχος. Κάποια άτομα που βρίσκονται κοντά σου ίσως αισθανθούν την εσωτερική σου αδυναμία και να θελήσουν να σε βοηθήσουν. Η στάση που θα έχεις σήμερα απέναντι σε καταστάσεις και πρόσωπα θα προκαλέσει ασυμφωνία στις επαφές σου με τους άλλους και θα δημιουργήσει ένα κλίμα αρνητικό. Μέτρα μέχρι το δέκα πριν πεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου και μην πληγώσεις άτομα που δε σου φταίνε.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να καθίσεις με το ταίρι σου και να κουβεντιάσετε με ηρεμία όλα τα θέματα που σας προβληματίζουν στη σχέση σας, ώστε να διαλυθεί και το πιο μικρό συννεφάκι που μπορεί να σκιάζει την αγάπη σας. Είναι σίγουρο πως από κοινού θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις, που θα ικανοποιούν και τους δυο σας. Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος σήμερα θα περιστοιχίζεσαι από θαυμαστές και με τη γοητεία που σε διακρίνει, οι νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα είναι πολλές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα βρίσκεσαι σε μια περίεργη κατάσταση γιατί ότι συμβαίνει γύρω σου και σε αφορά θα το αντιμετωπίζεις στον υπερθετικό βαθμό. Η ημέρα δε θα σε βοηθήσει και τόσο να προβάλεις αυτά που πραγματικά θέλεις και ίσως να μην μπορείς να εκφράσεις στους γύρω σου τα αληθινά σου συναισθήματα. Για να αποφύγεις να βρεθείς προ εκπλήξεων με τα άτομα που αγαπας ή ακόμα και με την δουλειά σου, ασχολήσου με μια ενέργεια που θα σε βοηθήσει να αποβάλεις το άγχος σου αλλά και την εσωτερική σου αδυναμία και να μην κάνεις κινήσεις χωρίς νόημα και σκοπό. Η λογική σε πρώτο πλάνο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπημένε Τοξότη, μάλλον η διάθεσή σου δεν θα είναι και ιδιαίτερα ανεβασμένη σήμερα… Ωστόσο, να θυμάσαι πως η μέρα είναι ιδανική για να καθίσεις με το ταίρι σου και να λύσετε όλα τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν μεταξύ σας και δημιουργούν τριβές. Είναι σίγουρο πως μαζί θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις και θα ενδυναμώσετε τη σχέση σας. Από την άλλη, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου καλό θα είναι σήμερα να προσέχεις, καθώς μπορεί να σε πλησιάσει κάποιο άτομο από τα παλιά, με το οποίο ο κύκλος της σχέσης σας δεν είχε ολοκληρωθεί όπως έπρεπε… Μπορεί να σου ζητήσει να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, όμως σκέψου καλά πριν απαντήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια θέματα που αφορούν την εργασία σου θα κάνουν δυναμικά την εμφάνιση τους και θα αποσκοπούν σε ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο για αυτό προσοχή μεγάλη στον τρόπο προσέγγισης τους. Επίσης παρά το φορτωμένο πρόγραμμα που θα έχεις θα βρεις και τον χρόνο να συναντήσεις και φιλικά σου πρόσωπα για να περάσεις ευχάριστες και χαλαρωτικές στιγμές μαζί τους. Κάποιες νέες γνωριμίες που θα κάνεις θα σε βοηθήσουν σε επαγγελματικά σου σχέδια.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η μέρα φωτίζει τις φιλικές σου σχέσεις, αγαπημένε μου Αιγόκερε, και σε βοηθάει να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τους φίλους σου. Ωστόσο, καλό θα είναι να κρατήσεις το ταίρι σου μακριά από κάποια… ξεκαθαρίσματα και θα θέσεις τα όριά σου, απαγορεύοντας σε κάποια κοντινά σου πρόσωπα να… χώνουν τη μύτη τους στα αισθηματικά σου. Κράτα τις ισορροπίες και τις αποστάσεις που πρέπει να υπάρχουν ανάμεσα στους φίλους και το ταίρι σου, αλλιώς θα προκύψουν εντάσεις και καυγάδες, που δε θα σου βγουν σε καλό! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, μέσα από το φιλικό σου κύκλο θα κάνεις σήμερα μια γνωριμία, κάτι σαν… προξενιό. Μην σου κακοφαίνεται και μην… ξινίσεις, γιατί πραγματικά μπορεί να αξίζει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο μυαλό σου θα επικρατεί σήμερα μόνο ένα πράγμα. Να πετύχεις αυτά που έχεις στην σκέψη σου και να δείξεις στους άλλους την αξία σου. Η ημέρα θα σε βοηθήσει να το καταφέρεις αυτό αρκεί να δουλέψεις αρκετά και να μην καταθέσεις τα όπλα. Η δουλειά σου και το μέλλον της θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και ίσως να παραγκωνίσεις προσωπικά σου ζητήματα με σκοπό να πετύχεις τους στόχους σου. Πρόσεξε όμως γιατί η στάση σου να ανέβεις στην κορυφή ίσως να σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές αλλά και επιπόλαιες κινήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Οι όψεις της ημέρας αγαπημένε μου Υδροχόε, σε αναγκάζουν να στρέψεις το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά στα επαγγελματικά σου σήμερα, γεγονός που δεν θα σου αφήσει αρκετό χρόνο για να αφιερώσεις στα αισθηματικά σου. Αυτό μπορεί να φέρει αντιδράσεις από την μεριά του συντρόφου σου και αν θέλεις να αποφύγεις τις γκρίνιες και τις εντάσεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να του εξηγήσεις με σαφήνεια το φορτωμένο σου πρόγραμμα και να ζητήσεις την κατανόησή του. Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, αντιλαμβάνεσαι πως ο χώρος της δουλειάς σου σήμερα δεν είναι και το ενδεδειγμένο μέρος για… φλερτ, αφού όχι μόνο θα σε καθυστερήσει από τις υποχρεώσεις σου, αλλά μπορεί και να σε εκθέσει, πράγμα που καθόλου δε σε συμφέρει!

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου και σίγουρα με το πείσμα σου θα τα καταφέρεις. Η ημέρα θα σε φέρει κοντά και σε άτομα που έχει ανάγκη να τα δεις και θα κουβεντιάσεις μαζί τους, θα ζητήσεις και την βοήθεια τους πάνω σε ζητήματα που ακόμα σε απασχολούν. Σήμερα θα έχεις μια τάση να προβάλεις αυτά που θέλεις και αισθάνεσαι στους άλλους και αυτό θα είναι ένα γεγονός που θα σε κάνει αρκετά αγαπητό/η στο περιβάλλον σου. Η αλήθεια που έχεις μέσα στην ψυχούλα σου θα βγει στη φόρα και θα κερδίσει τους πάντες. Μια μικρή απόδραση που έχεις στο μυαλό σου να κάνεις, θα γίνει αιτία για να φορτώσεις ξανά τις μπαταρίες σου με ενέργεια.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα θυμηθείς όμορφες στιγμές του παρελθόντος με το ταίρι σου και θα προσπαθήσεις να τις… αναβιώσεις, αναζωπυρώνοντας ταυτόχρονα και το πάθος. Μια φλογερή και παθιασμένη βραδιά σε περιμένει, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους δεν αποκλείεται να θυμηθείς ένα πρόσωπο του παρελθόντος, που η γνωριμία σας έμεινε… στη μέση, για άσχετους λόγους. Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα το να επικοινωνήσεις μαζί του και να βρεθείτε, πιάνοντας το νήμα της ιστορίας σας από εκεί που είχε κοπεί… Και πού ξέρεις; Κάτι καλό μπορεί να βγει!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: .zwdia24.gr

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: myastro.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: oroskopos.gr

 

 

 

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close