Τα Ζώδια Σήμερα

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ: Σελήνη στον Τοξότη

Ώρα για ξεφάντωμα

 

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν και κάποιες καλές ευκαιρίες που θα σχετίζονται με την εργασία σου και δε θα πρέπει να τις χάσεις γιατί θα λειτουργήσουν θετικά στο μέλλον σου. Επίσης κάποιο πρόσωπο από τον εργασιακό σου χώρο θα σε βοηθήσει σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί. Κατά το βράδυ όμως θα αισθανθείς ψυχολογική φόρτιση και καλό θα είναι να κανονίσεις να βγεις με κάποιο φίλο/η σου για να διασκεδάσεις και γενικά να χαλαρώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η αστρολογική όψη της ημέρας σε βοηθά να εξωτερικεύσεις και τα συναισθήματά σου, γεγονός που ωφελεί ιδιαίτερα και τα αισθηματικά σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, σήμερα μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του εξομολογηθείς την αγάπη σου! Είναι σίγουρο πως με την ευφράδεια αλλά και τον συναισθηματισμό που σου χαρίζει η μέρα, θα καταφέρεις να το σαγηνέψεις! Αλλά και για σένα που είσαι δεσμευμένος, προβλέπεται μια πολύ αισθησιακή βραδιά με το ταίρι σου, αφού το πάθος θα κυριαρχήσει μεταξύ σας, αν γυρνώντας σπίτι αφήσεις τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες της δουλειάς έξω από την πόρτα!

ΤΑΥΡΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα λειτουργήσει θετικά για εσένα για να λύσεις θέματα που σχετίζονται με άτομα του περιβάλλοντος σου αλλά και με άτομα που βρίσκονται στην δουλειά σου αλλά και συναισθηματικά σου ζητήματα. Η ημέρα θα είναι πολύ θετική για εσένα και θα είναι καλότυχη σε νέες συμφωνίες που θα κάνεις η ακόμα και θα υπογράψεις κάποια επαγγελματικά συμβόλαια που θα σε βοηθήσουν σε άνοδο στην εργασία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

H σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να προέκυψαν τις προηγούμενες μέρες με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, ενώ δεν αποκλείεται να λύσετε τις διαφορές σας στο… κρεββάτι! Όσο για σένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, να ξέρεις πως η γοητεία σου και η ακτινοβολία σου σήμερα δεν κρύβονται! Αξιοποίησε τη βραδιά σου για να βγεις με φίλους, είναι σίγουρο πως θα περάσεις καλά μαζί τους, ενώ θα προκύψουν και κάποια φλερτ κι ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες, που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στη δέσμευση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα από νωρίς οι ημερήσιες υποχρεώσεις σου θα βγουν στην φόρα με απότέλεσμα αυτό να σε αγχώσει και να σε κάνει να απόπροσανατολιστείς λίγο. Θα πρέπει να ασχοληθείς σε βάθος με κάποια επαγγελματικά σου ζητήματα και να τα ολοκληρώσεις γιατί σίγουρα αυτό θα γίνει αιτία για να αυξήσεις και τα οικονομικά σου. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα δείξει πως θα σου παρουσιαστούν καπόιες νέες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να δείξεις πόσο αξίζεις στην δουλειά σου. Μια επαγγελματική ευκαιρία που θα υπάρξει θα δείξει τις θετικές τις προθέσεις επάνω σου και δεν πρέπει να την χάσεις αλλά να την αρπάξεις γιατί σίγουρα θα σε ευνοήσει πολύ.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μια νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία στο χώρο της δουλειάς, θα σε ξεσηκώσει και θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο όμορφα και λιγότερο… κουραστικά, ενώ θα βελτιώσει και την ψυχολογία σου! Από την άλλη, εσύ που είσαι ήδη σε μια σχέση δεν χρειάζεται να παρασυρθείς και να… ξελογιαστείς! Εσύ είναι σίγουρο πως θα ανταμειφθείς το βράδυ, αφού το ταίρι σου θα σε περιμένει με άκρως… αισθησιακές διαθέσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα θα σου φέρει καλοτυχία σήμερα και θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις ξανά τις δυνάμεις σου και να ασχοληθείς με ότι σε ευχαριστεί και σε ξεκουράζει αλλά και να βρεθείς κοντά σε άτομα που αγαπάς και να τους δείξεις την αγάπη σου στον μέγιστο βαθμό. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα προκαλέσει καινούργιες επαφές με άτομα που θα γνωρίσεις τυχαία και το σίγουρο είναι πως δεν θα περάσεις μαζί τους όχι  μόνο καλά αλλά και θα σε βοηθήσουν σε μελλοντικά σου σχέδια. Επίσης κατά το βράδυ θα νιώσεις την ανάγκη να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις και θα κανονίσεις να βγεις με φίλους σου για να διασκεδάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι αδέσμευτος/η, δεν φτάνει που η γοητεία και η ακτινοβολία σου σήμερα είναι στα ύψη, έχεις και την τύχη με το μέρος σου κι έτσι οι γνωριμίες που θα κάνεις θα είναι όλες αξιόλογες, σε σημείο που δεν θα ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις! Δεν αποκλείεται μάλιστα, απόψε να βρεις και το πρόσωπο που θα σε συντροφεύει για πολύ καιρό ακόμα, ανάμεσα στα πολλά φλερτ που θα σε πολιορκούν! Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, σήμερα θα περάσεις μια τρυφερή, ρομαντική, αλλά κι αισθησιακή βραδιά με το ταίρι σου, που θα σε κάνει να νοιώσεις σιγουριά! Απόλαυσέ την!

 

ΛΕΩΝ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα είναι θετική για εσένα σε ότι αφορά θέματα και προβλήματα που σχετίζονται με την οικογένεια σου και αυτό θα γίνει με τον διάλογο και την κατανόηση. Από την άλλη σήμερα θα βρεις χρόνο να κάνεις διάφορες ανανεώσεις που έχεις στο μυαλό σου και ίσως και μια διακόσμηση μέσα στο σπίτι σου. Ότι και αν κάνεις πάντως θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα έχεις ως πολύτιμο σύμμαχο το ταίρι σου, που καταφέρνει να σε απαλλάσσει από την ένταση και να σε ηρεμεί! Μην παραλείψεις λοιπόν το βράδυ να το… ανταμείψεις με τον τρόπο σου! Όσο για σένα που είσαι ακόμα αδέσμευτος/η, να ξέρεις πως με τον έντονο δυναμισμό σου σήμερα δεν περνάς καθόλου απαρατήρητος/η! Εκμεταλλεύσου αυτή τη θετική πλανητική συγκυρία, για να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει και, γιατί όχι, να το κατακτήσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα είναι ευνοική σε ότι αφορά καινούργιες επαφές που θα έχεις με πρόσωπα που θα σε κάνουν να ανέβεις ψυχολογικά και γενικά θα κερδίσεις την συμπάθεια του περιβάλλοντος σου. Κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες που θα γίνουν θα είναι θετικές για εσένα. Το σημερινό σου πρόγραμμα θα είναι γεμάτο σήμερα και καλό θα είναι να βρεις και λίγο χρόνο να ασχοληθείς και με τον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η αστρολογική όψη της ημέρας ενισχύει την προσωπική σου ακτινοβολία και τη γοητεία σου, γεγονός που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς αν είσαι αδέσμευτος/η. Άλλωστε, οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ θα σε πολιορκούν, εσύ δεν έχεις παρά να αποκαλύψεις την προσωπικότητά σου και να… αποπλανήσεις όποιο άτομο σου κάνει… κλικ! Και να ξέρεις πως αν ξεκινήσεις σήμερα μια νέα σχέση, αυτή θα έχει πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον! Όσο για σένα που έχεις ήδη μια σχέση, μη χάσεις την ευκαιρία να πάρεις το ταίρι σου και να επισκεφτείτε κοινούς φίλους ή συγγενείς! Είναι σίγουρο ότι θα περάσετε όμορφα και θα ανανεωθείτε!

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα θα σε κάνει να ασχοληθείς με θέματα που θα αφορούν τα οικονομικά σου και τον τρόπο να τα αυξήσεις. Θα νιώσεις την ανάγκη πως πρέπει να ασχοληθείς με το πορτοφόλι σου και να σταματήσεις να κάνεις κάποια περιττά έξοδα. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα είναι λειτουργική μαζί σου και θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις τους στόχους που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Από την άλλη κάποια νέα επαγγελματικά ανοίγματα που θα έχεις θα σε κάνουν να πάρεις τα πάνω σου ξανά και να μην τα αρνηθείς γιατί σίγουρα οι προσφορές αυτές θα είναι πολύ ενθαρρυντικές.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν ανήκεις στους τυχερούς, δεσμευμένους Ζυγούς, να ξέρεις πως το ταίρι σου θα σε βοηθήσει πολύ στο να νοιώσεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά, γι’ αυτό μην παραλείψεις να το… ευχαριστήσεις με τον τρόπο σου, αφού και η ερωτική σου διάθεση θα είναι ενισχυμένη! Αλλά κι εσύ που δεν έχεις κάποια σχέση, να ξέρεις ότι δε θα μείνεις παραπονεμένος/η, αφού μια νέα γνωριμία έρχεται να σου δώσει υποσχέσεις και να σε κάνει να αισθανθείς ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε φέρει κοντά σε άτομα που αγαπάς και νοιάζεσαι και θα κάνεις μια κουβέντα και με συνεργάτες σου για θέματα που θα αφορούν την δουλειά σας. Επίσης θα λύσεις και ένα συναισθηματικό σου θέμα που σε απασχολεί εδώ και καιρό. Η μέρα θα σε κάνει να καταφέρεις να πείσεις τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου να δεχτούν τις δικές σου απόψεις γιατί θα το κάνεις με σωστά επιχειρήματα. Γενικά η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για εσένα και θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις ότι σε απασχολεί αλλά και να ανέβει η διάθεση σου στα ύψη, σε τέτοιο βαθμό που θα προβείς σε υπερβολές. Προσοχή.

Αισθηματικές προβλέψεις

Είναι μια μέρα που πραγματικά μπορείς να την απολαύσεις στον αισθηματικό τομέα, είτε έχεις σχέση είτε όχι! Αν είσαι δεσμευμένος/η, το ταίρι σου δεν μπορεί να σου αντισταθεί και δεν πρόκειται να σου χαλάσει κανένα χατίρι, γεγονός που βάζει στο κρεββάτι σας… φωτιά! Αλλά και σ’ εσένα που είσαι αδέσμευτος/η δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς και σήμερα μπορείς να γοητεύσεις, να αποπλανήσεις και να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις στο… μάτι! Άδραξε λοιπόν αυτή την ευνοϊκή πλανητική συγκυρία, για να δώσεις ένα τέλος στην περίοδο της μοναξιάς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα θα είναι αρκετά θετική μαζί σου και θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις τα σχέδια και τους στόχους που έχεις βάλει. Καλό θα είναι όμως να μην τα κοινοποιήσεις και να τα κρατήσεις για εσένα. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα λειτουργήσει υπέρ σου και θα πραγματοποιήσει τους βαθύτερους στόχους σου. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα ολοκληρώσεις όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου και θα βρεις και τον χρόνο να ασχοληθείς με μια ενέργεια που θα σε χαλαρώσει αρκετά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, αγαπημένε μου Τοξότη, ενδεχομένως να προτιμήσεις να κινηθείς στο… παρασκήνιο! Και βεβαίως, αυτό έχει τη γοητεία σου, αφού τα διακριτικά ή και κρυφά φλερτ θα σου εξάψουν τη φαντασία και θα ανεβάσουν την ερωτική σου διάθεση στα ύψη! Αυτό κοίτα να το εκμεταλλευτείς εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αφού μια από τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις σήμερα, έχει όλες τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί σε σχέση ζωής και μάλιστα χωρίς τον γνωστό ενθουσιασμό σου, που συχνά σε οδηγεί σε λάθος επιλογές! Από την άλλη, εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος/η να ξέρεις ότι… ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο, οπότε καλύτερα να προσέχεις τα… τσιλημπουρδήματα, γιατί σίγουρα κάποια στιγμή θα φτάσουν στα αυτιά του/της συντρόφου σου, κάτι που δε σε συμφέρει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα θα σε ανανεώσει αρκετά σήμερα και θα σε κάνει να νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου αλλά και με τους γύρω σου και θα ασχοληθείς με ότι σε ευχαριστεί εσένα. Η κοινωνικότητα σου σήμερα θα τραβήξει κοντά σου πολλά άτομα και σίγουρα θα περάσεις καλά μαζί τους. Επίσης θα συναντήσεις και κάποια φιλικά σου άτομα που έχει καιρό να τα δεις. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε κάνει να μην περάσεις απαρατήρητος/η και να κερδίσεις πολλούς συμμάχους. Από την άλλη ενδέχεται να ασχοληθείς και με μια δραστηριότητα που θα έχει να κάνει με τα κοινά και θα βοηθήσεις άτομα που έχουν ανάγκη.

Αισθηματικές προβλέψεις

Έχεις την ικανότητα να γοητεύεις όποιο άτομο βάλεις στο ερωτικό σου στόχαστρο, οπότε δεν αποκλείεται σήμερα να ξεκινήσει μια σχέση, που θα σε συντροφεύει τις κρύες νύχτες του χειμώνα που έρχεται! Αλλά κι εσύ που είσαι δεσμευμένος/η, σήμερα μπορείς να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ξανά με τον αισθησιασμό που σε διακρίνει! Δεν πρόκειται να σου χαλάσει κανένα χατίρι, καθώς το μόνο δωμάτιο που θα χρειαστείτε σήμερα είναι η… κρεββατοκάμαρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα γίνει αιτία να λάμψεις ότι και αν κάνεις σήμερα και όποιο άτομο και αν συναντήσεις να το κερδίσεις με την εικόνα που θα βγάζεις προς τα έξω και την αυτοπεποίθηση που θα αισθάνεσαι με τον εαυτό σου. Το σίγουρο είναι πως η παρουσία σου θα είναι έντονη και καθηλωτική και όλοι θα σε ακολουθούν σήμερα. Η μέρα θα είναι θετική μαζί σου σε ότι αφορά επαγγελματικά σου θέματα και θα υπογράψεις κάποια συμβόλαια που θα είναι υπέρ σου και θα αφορούν την δουλειά σου. Αυτή η τάση που θα έχεις σήμερα να τους κερδίσεις όλους και να κάνεις ότι θέλεις θα σε οδηγήσει σε κάποιες υπερβολές και θα πρέπει να τις απόφύγεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Οι γνωριμίες που θα κάνεις σήμερα στο χώρο της εργασίας σου θα εμπεριέχουν και το στοιχείο του φλερτ! Δεν αποκλείεται λοιπόν σήμερα να ξεκινήσεις μια σχέση με κάποιο άτομο που συναντάς στη δουλειά σου, γεγονός που θα συνδυάσει για σένα το… τερπνόν μετά του ωφελίμου! Αλλά και για σένα που είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου εξέλιξη, αφού μια εμφάνιση μαζί του σε κάποια επαγγελματική εκδήλωση θα ανεβάσει τις “μετοχές” σου!

ΙΧΘΕΙΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα λειτουργήσει θετικά στα σχέδια σου και θα σε κάνει να προγραμματίσεις μια μικρή απόδραση αναψυχής αλλά και να ασχοληθείς με θέματα που θα έχουν να κάνουν με τις σπουδές σου. Για να απόφύγεις εντάσεις και διαφωνίες με το περιβάλλον σου κανόνισε να πας μια βόλτα με τους φίλους σου για ένα καφέ και να βρείτε το χρόνο να τα πείτε και γενικά να χαλαρώσετε.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπημένο μου Ψαράκι, σήμερα έχεις τη δυνατότητα να ανανεώσεις τη σχέση σου και να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, σπάζοντας τη ρουτίνα της καθημερινότητας! Είναι πολύ πιθανό να κάνετε μαζί κάτι έξω από τα συνηθισμένα, όπως μια κοντινή εκδρομή που θα σας δώσει τη δυνατότητα να ξαναβρείτε τους λόγους που σας ένωσαν! Άλλωστε, και οι δυο θα διακατέχεστε από έντονο αισθησιασμό, που θα καταφέρετε να εκφράσετε στο… κρεββάτι, δυναμώνοντας το δεσμό σας! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, σήμερα έχεις μια ανεξάντλητη διάθεση να φλερτάρεις και να ερωτευτείς! Κάνε το άφοβα, γιατί η γοητεία σου θα φέρει κοντά σου το κατάλληλο άτομο!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: myastro.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: oroskopos.gr

 

 

 

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close