ΕΙΔΗΣΕΙΣΣημαντικές

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΦΩΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

Βοηθήστε κι εσείς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να δώσει σε 25.000 Παιδιά* το πιο σημαντικό δώρο για το Πάσχα: το ΧΑΜΟΓΕΛΟ τους!

Αυτό το Πάσχα οι άνθρωποι του Χαμόγελου θα γιορτάσουν με τα 355* παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια μας.

 Αυτό το Πάσχα οι άνθρωποι του Χαμόγελου θα βρίσκονται δίπλα στα 600* παιδιά, που νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία Παίδων, μακριά από τα σπίτια τους.

 Αυτό το Πάσχα οι άνθρωποι του Χαμόγελου με τα ασθενοφόρα μας θα διακομίσουν 250* παιδιά με προβλήματα υγείας από και προς τα Νοσοκομεία Παίδων.

 Αυτό το Πάσχα οι άνθρωποι του Χαμόγελου θα εξασφαλίσουν ό,τι χρειάζεται για το γιορτινό τραπέζι 1.200* παιδιών, που δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα.

 Αυτό το Πάσχα οι άνθρωποι του Χαμόγελου στη Γραμμή SOS 1056 θα απαντήσουν σε περισσότερες από 22.600* κλήσεις παιδιών που έχουν ανάγκη.

Οι άνθρωποι του Χαμόγελου και αυτό το Πάσχα, με το πιο ζεστό Χαμόγελό τους θα βρίσκονται κάθε στιγμή δίπλα σε κάθε παιδί!

 Βοηθήστε κι εσείς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να δώσει σε 25.000 Παιδιά* το πιο σημαντικό δώρο για το Πάσχα: το ΧΑΜΟΓΕΛΟ τους!

 

Καλέστε στο 19810 από σταθερό ή κινητό

(χρέωση: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας)

Στείλτε SMS στο 19810 τη λέξη «ΧΑΜΟΓΕΛΟ»

(χρέωση 2,48 με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 8% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας)

 

  • Βρείτε όλους τους τρόπους οικονομικής ενίσχυσης εδώ www.hamogelo.gr/gr/el/oikonomika/
  • Αποκτήστε τις λαμπάδες σας από το Eshop μας εδώ bit.ly/xamogelolampades
  • Επισκεφτείτε ένα από τα Bazaar μας. Δείτε που πραγματοποιούνται εδώ bit.ly/smileeasterbazaars
  • Στήριξη σε είδη πρώτης ανάγκης. Δείτε τη λίστα με τα είδη και τα σημεία συγκέντρωσης εδώ bit.ly/stiriksipasxa
Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close