Τα Ζώδια Σήμερα

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ: ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Η Σελήνη στους Διδύμους  από τη μία και η αντίθεση της με το Δία στον Τοξότη φτιάχνουν ένα εκρηκτικό περιβάλλον γεμάτο νεύρα, γκρίνια, ανασφάλειες και προβληματισμούς.

Στο ίδιο χθεσινό μοτίβο και η σημερινή μέρα με τα εργασιακά να απαιτούν όλη μας την προσπάθεια και προσοχή ,

Τα αισθηματικά ,τα ζητήματα της οικογένειας και του στενού περιβάλλοντος, καλό είναι να παραμείνουν παγωμένα γιατί καμιά διορθωτική κίνηση δεν θα έχει την έκβαση που περιμένετε.

Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι όλα τα ζώδια επηρεάζονται αρνητικά και έχουν σχεδόν τις ίδιες αντιδράσεις, οπότε καλό είναι να κάνουμε όλοι ένα βήμα πίσω και να περιμένουμε λίγο για να επιλύσουμε τα προβλήματά μας.

 Η συμβουλή μας είναι να κάνετε υπομονή σε όλους τους τομείς και να ασχοληθείτε με απλά καθημερινά ζητήματα που δεν απαιτούν ειδικούς χειρισμούς.

 ΚΡΙΟΣ

Έντονη η διάθεσή σου για επικοινωνία και επιζητάς να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να συζητήσεις θέματα που σας απασχολούν. Η περιέργειά σου και η παρόρμηση να αναμειχθείς σε ζητήματα που επί της ουσίας δεν σε αφορούν θα  δημιουργήσουν προβλήματα. Το βράδυ σε βρίσκει με τάση για πολυλογία και νευρικότητα, κάτι που μπορεί να σε φέρει σε αντιπαραθέσεις με στενά σου πρόσωπα καθώς δείχνεις ότι εύκολα μπορείς να χάσεις το μέτρο. Στα εργασιακά η ρευστότητα της ημέρας δεν σε αφήνει ανεπηρέαστο και η απόδοσή σου είναι μειωμένη, γεγονός που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Κάνε τα αδύνατα δυνατά να μη δείξεις την δυσθυμία και τη δυσκολία σου να συγκεντρωθείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Συνεχίζεις να επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τα οικονομικά και πώς θα το διαχειριστείς λογαριασμούς και πιθανές  εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις. Είναι από τα ζητήματα που μπορεί να δημιουργήσουν ανασφάλειες αφού  τα χρήματα είναι για σένα η αχίλλειος πτέρνα σου αφού. Το βράδυ η ανασφάλεια εξελίσσεται σε καχυποψία και αρχίζεις να φέρεσαι με  αδιαλλαξία  όσον αφορά πρωτίστως οικονομικά   και κατά δεύτερο οικογενειακά θέματα δημιουργώντας έτσι έντονες αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις καθώς δεν δείχνεις διάθεση υποχωρητικότητας. Διατήρησε το μέτρο και τη λογική για να αποφύγεις προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μόνο που άφοβα μπορείς να κάνεις σήμερα είναι  να βελτιώσεις ή να επιλύσεις ζητήματα που υπάρχουν  στο άμεσο περιβάλλον σου, κυρίως σε ότι αφορά το/η σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Ωστόσο νέες γνωριμίες θα αποδειχθούν πολύτιμες  αφού θα σε ωθήσουν σε καθοριστικές πρωτοβουλίες αλλά και συνεργασίες όπου θα πρωταγωνιστήσεις. Μην ξεκινήσεις κάτι άμεσα γιατί η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη ενδεχομένως να σε κάνουν παρορμητικό με αποτέλεσμα να κάνεις λάθος κινήσεις. Γενικά απόφυγε τις κάθε είδους αντιπαραθέσεις  τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα σε ρίχνει ψυχολογικά και πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να μη μείνουν πίσω όσα πρέπει να γίνουν στο σπίτι και τη δουλειά. Υπάρχει κίνδυνος λαθών γιατί η σκέψη σου δεν είναι καθαρή. Κάνε μόνο όσα πρέπει πραγματικά να γίνουν σήμερα και μη ζορίζεσαι για κάτι παραπάνω. Κυρίως σε ότι κάνεις δείξε προσοχή για να μην υπάρξουν λάθη. Το βράδυ σε καταλαμβάνει,  άγχος και  συγκινησιακά φορτισμένος . Απόφυγε συζητήσεις σε σχέση με τον εργασιακό σου τομέα γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα δημιουργήσουν  εντάσεις.

ΛΕΩΝ

Στην εργασία κάνε τα πάντα με μεγάλη προσοχή γιατί τα λάθη είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μπορείς να ενδώσεις στη   διάθεσή σου να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα και να περάσεις καλά εκφράζοντας τις πρωτοποριακές ιδέες σου. Συνεχίζεις να συμμετέχεις σε συλλογικές προσπάθειες με καλά αποτελέσματα. Το βράδυ ωστόσο θα έχεις υπερβολικές αντιδράσεις και δεν αποκλείεται να γίνεις πέραν του δέοντος εριστικός και επιθετικός με όποιον δεν συμμερίζεται τις απόψεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις καταναλώνουν τον περισσότερο χρόνο της ημέρας. Οι ευθύνες που έχεις αναλάβει απαιτούν  προσοχή και  προσπάθεια σου. Όμως είσαι στο στοιχείο σου αφού η μεθοδικότητα και η εργατικότητά σου θα  βοηθήσει να ανταπεξέλθεις και ταυτόχρονα να επιβραβευθείς πράγμα που τόσο επιθυμείς. Το βράδυ η κούραση της ημέρας και το έντονο άγχος δημιουργούν εκνευρισμό και φέρνουν συγκρουσιακές διαθέσεις. Μην επιχειρήσεις ακόμα και έχεις δίκιο να εκτονωθείς ιδιαίτερα  σε πρόσωπα  του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος προκαλώντας σημαντικά προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ

Αφήνεις τα της δουλειάς στον αυτόματο και εστιάζεις την προσοχή σου στα πνευματικά σου ενδιαφέροντα, σε φιλοσοφικές αναζητήσεις που μπορεί να εγείρουν την προσοχή σου ενώ παράλληλα επιζητάς ευκαιρίες για διασκέδαση . Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και προσπάθησε να περάσεις καλά και να εκτονωθείς γιατί η νύχτα κρύβει παγίδες όπως φλυαρία και φανατισμό που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις χωρίς ουσιαστικό λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο ίδιο μοτίβο με τη προηγούμενη μέρα τρέχεις για να τακτοποιήσεις οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικά σχέδια. Έχεις την ευκαιρία σήμερα να δραστηριοποιηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά μόνο μέχρι το μεσημέρι. Από εκεί και πέρα έρχεται  εκνευρισμός και  διαθέσεις επιβολής και επίδειξης ισχύος από τη πλευρά σου που αν εκδηλωθούν θα  δημιουργήσουν προβλήματα με πρόσωπα που συναλλάσσεται και για θέματα που σε ενδιαφέρουν με αποτέλεσμα να υπάρξουν δυσάρεστες καθυστερήσεις και αναβολές σε ότι επιδιώκεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάνεις ότι μπορείς για να λύσεις ζητήματα που μπορεί να ταλαιπωρούν τη σχέση σου ή τις συνεργασίες σου επιδιώκοντας να διατηρήσεις τις ισορροπίες σε ότι αφορά τα σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Η προσπάθειά σου αυτή φέρνει καλά αποτελέσματα και όλα φαίνονται να βελτιώνονται τουλάχιστον για την ώρα. Διαχειρίσου τις ανασφάλειές σου και τις αντιδράσεις σου, για να μη δημιουργηθούν καινούρια προβλήματα ιδιαίτερα με συνεργάτες και σύντροφο. Σκέψου λογικά και περιόρισε τον αυθορμητισμό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έλεγξε νεύρα και επιθετικότητα, αφού η μέρα ενέχει κινδύνους να προκληθούν αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά και κυρίως τους συναδέλφους σου. Το βράδυ η διάθεσή σου δεν είναι καλύτερη και μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές όσον αφορά τις αντιδράσεις σου και το άγχος που σε κυριεύει. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί αν λειτουργήσεις παρορμητικά οι συγκρούσεις δεν θα είναι εύκολο να αποφευχθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως είσαι ο τυχερός της ημέρας αφού νιώθεις όμορφα έχεις όρεξη για δουλειά αλλά και για διασκέδαση. Η ερωτική σου διάθεση είναι αυξημένη και όλα φαίνονται ιδανικά. Πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να βγάλεις τον εγωκεντρισμό σου στην επιφάνεια και να δημιουργήσεις ζητήματα με το σύντροφο . Το βράδυ έχεις την τάση για  αυτοπροβολή με πομπώδεις δηλώσεις και απερίσκεπτα λόγια που το πιθανότερο είναι να προκαλέσουν δυσαρέσκεια σε άτομα του στενού σου περιβάλλοντος.

ΙΧΘΕΙΣ

Η ρευστότητα της μέρας σου δημιουργεί αμφιβολίες και εντείνει το συναισθηματισμό σου αλλά και τη διάθεσή σου να κινηθείς σε γνωστά μονοπάτια που σου δημιουργούν σιγουριά. Μην το πολεμάς ,ηρέμησε και άσε τα σημαντικά ζητήματα για αύριο. Το βράδυ εντείνεται σε υπερβολικό βαθμό η κυκλοθυμία σου και είναι δυνατόν να υπάρξουν καυγάδες με πρόσωπα της οικογένειάς σου, αν δεν προσπαθήσεις να διαχειριστείς με σύνεση την κακή ψυχολογία σου.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close