ΕΙΔΗΣΕΙΣΤοπικές

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ !

Ζητούν λύση στα σοβαρά προβλήματα της δημόσιας υγείας .

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου Λαμίας πραγματοποίησαν σήμερα οι συνταξιούχοι του νομού Φθιώτιδας , ζητώντας λύση στα σοβαρά προβλήματα της δημόσιας υγείας .

Στην συνέχεια συναντήθηκαν  με τον πρόεδρο του Νοσοκομείου Βαγγέλη Χατζημαργαρίτη και του παρέδωσαν υπόμνημα – ψήφισμα .

Οι συνταξιουχικές οργανώσεις της Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας διατυπώνουν την ανησυχία τους για την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Λαμίας και διεκδικούν την αμεση λήψη των αναγκαίων μέτρων απο την κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας .

Ουσιαστικά αυτό που ζητούν οι συνταξιουχικές οργανώσεις είναι να οργανωθεί καλύτερα η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας , αφού όπως σημειώνουν τα ΤΟΜΥ δεν αρκούν , ούτε προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια .

”Δεν μας χρειάζεται απλά και μόνο μια συνταγογράφηση που και αυτή γίνεται δύσκολα και έχει οικονομικό κόστος . Μας χρειάζεται συστηματική πρόληψη ” δήλωσε ο πρόεδρος των Συνταξιούχων του ΟΑΕΕ Γιάννης Παπαδημητρίου . Επίσης οι συνταξιούχοι ζητούν ”να αναζωογονηθούν τα Κέντρα Υγείας , να συντηρηθούν τα κτήρια και να προσληφθούν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό για να γίνονται οι βασικές εξετάσεις ”. 

Στο πλευρό των συνταξιούχων βρέθηκαν το στέλεχος  του ΚΚΕ Τάσος Χρονάς , ο οποίος ως γιατρός  υπηρέτησε για πολλά χρόνια τον τομέα της δημόσιας υγείας και γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του Νοσοκομείου αλλά και της υγείας στο νομό , ο  υποψήφιος Περιφερειάρχης  Κώστας Μπασδέκης και ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμίας Γιώργος Δελιχάς .   

  ΠΗΓΗ: lamiakos-typos.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close