ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τρεις πρεμιέρες για την Hyundai στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΑΔΑΡΗ

Αιχμή το νέο i10 και το ηλεκτροκίνητο αγωνιστικό

Η Hyundai Motor στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης του 2019 (10-22 Σεπτεμβρίου) θα δώσει έμφαση στο μέλλον της κινητικότητας. Η εταιρία θα παρουσιάσει μια νέα σχεδιαστική μελέτη ηλεκτρικού οχήματος, ορίζοντας τη μελλοντική σχεδιαστική κατεύθυνση των ηλεκτρικών (EV) οχημάτων της, καθώς παράλληλα θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου i10 και το ντεμπούτο του πρώτου ηλεκτρικού αγωνιστικού αυτοκινήτου της Hyundai Motorsport.

Στην Φρανκφούρτη (IAA 2019), η Κορεάτικη μάρκα θα παρουσιάσει την εξατομικευμένη στρατηγική της στον τομέα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων του μέλλοντος με την υπογραφή του Style Set Free.

Η μάρκα προβλέπει ότι, τα οχήματα του μέλλοντος θα προσφέρουν στους πελάτες μεγαλύτερη ελευθερία γι’ αυτό σχεδιάζει τα αυτοκίνητά της με τρόπο παρόμοιο με αυτόν που οι άνθρωποι σχεδιάζουν τα σπίτια τους για να αντικατοπτρίζουν καλύτερα τον τρόπο ζωής τους. Επίσης, προβλέπει ότι, οι εσωτερικοί χώροι των αυτοκινήτων θα είναι πιο προσαρμόσιμοι και κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους.

Στο IAA 2019, η μάρκα θα αποκαλύψει το επόμενο στάδιο του μελλοντικού οράματος κινητικότητας αποκαλύπτοντας το πλήρες ηλεκτρικό concept car [ 45 ], το οποίο θα αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο η Hyundai επανεξετάζει την κινητικότητα. Εμπνευσμένο από το πρώτο μοντέλο της μάρκας στη δεκαετία του 1970, το concept car [ 45 ] αποτελεί ένα πλήρως ηλεκτρικό concept car και θα λειτουργήσει ως συμβολικό ορόσημο για το μελλοντικό σχεδιασμό των EVs της Hyundai.

Επιπλέον, η Hyundai Motorsport (HMSG) δημιούργησε πρόσφατα το πρώτο ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στο Alzenau της Γερμανίας και θα παρουσιαστεί την πρώτη ημέρα Press Day.

Το συναρπαστικό νέο αγωνιστικό όχημα, θα υπογραμμίσει τις δυνατότητες υψηλών επιδόσεων της εταιρείας, τα πιστοποιητικά πράσινης τεχνολογίας και το αστείρευτο πάθος για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Νέο Hyundai i10

Η τελευταία προσθήκη στην i-range της αυτοκινητοβιομηχανίας της Κορέας διαθέτει νέο δυναμικό σχεδιασμό, ο οποίος αναδεικνύει την αντίθεση μεταξύ των μαλακών επιφανειών και των αιχμηρών γραμμών.

Το ολοκαίνουργιο i10 διαθέτει επίσης μια σειρά αναβαθμισμένων χαρακτηριστικών συνδεσιμότητας, όπως το Connected Car και το Blue Link, καθιστώντας το ηγέτη στην κατηγορία του, καθώς και ένα από τα οχήματα με τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα ασφάλειας στην κατηγορία του. Επιπλέον, στη φετινή έκθεση IAA 2019 θα παρουσιαστεί μια ειδική έκδοση του νέου i10.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

news.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close