ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑΝέες Κυκλοφορίες

Η Ηρώ Σαΐα στα «Θηρία και σκύβαλα» του Ζ. Καρούνη και του Χ. Παπαδόπουλου

«Ο έρωτας θηρίο και μάλιστ’ άγριο…»

«Κέντρο περίθαλψης άγριων ζωών»

Λίγους μήνες μετά τη δημοσίευση του πρώτου τραγουδιού από τον καινούργιο δίσκο του Ζαχαρία Καρούνη με ερμηνεύτρια την Γιώτα Γιάννα, είδαν το διαδικτυακό «φως» τα «Θηρία και σκύβαλα», ένα δεύτερο, ξεχωριστό τραγούδι σε μουσική του Καρούνη και στίχους του Χρίστου Γ. Παπαδόπουλου, με ερμηνεύτρια την Ηρώ Σαΐα.

Το «Κέντρο περίθαλψης άγριων ζωών» όπως είναι ο τίτλος του δίσκου, αποτελεί ένα κύκλο τραγουδιών με θέμα του τις ζωές όσων έζησαν στο περιθώριο της ζωής ή της αγάπης, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο, με έντεκα τραγούδια σε στίχους του Χρίστου Γ. Παπαδόπουλου, μουσική του Ζαχαρία Καρούνη και ενορχήστρωση του κιθαρίστα και συνθέτη Χρυσόστομου Καραντωνίου. Βασική ερμηνεύτρια είναι η Ηρώ Σαΐα και εκτός του Ζαχαρία Καρούνη συμμετέχουν ο Χρήστος Γεροντίδης και η Γιώτα Γιάννα.
02.Zaharias Iro
Έπαιξαν οι μουσικοί: Χρήστος Θεοδώρου (πιάνο), Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος (κλαρίνο), Στέλλα Βαλάση (σαντούρι), Αλέξης Μάρκου (γαλλικό κόρνο), Θοδωρής Κουέλης (μπάσο), Κωνσταντίνος Καλατζής (κρουστά). Η ηχοληψία έγινε από τον Χρυσόστομο Καραντωνίου και η μίξη με το mastering από τον Κώστα Παρίσση στο studio «Praxis».

https://www.ogdoo.gr
Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close