ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑΝέες Κυκλοφορίες

Νέο τραγούδι του Γιάννη Κότσιρα

¨ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ¨

Ένας χωρισμός και ο πόνος του είναι μέσα στα χεριά των πρωταγωνιστών τους. Ένα ποτήρι και λίγο κρασί για να ραίνει την στιγμή, την πρώην κοινή ζωή και να παραπλανά την όποια μάταιη ελπίδα αλλά και τον πόνο. Ένας ερμηνευτής που έχει συνδέσει το όνομα του με την απολυτή έκφραση των συναισθημάτων ερώτα αλλά και αγάπης, ο Γιάννης Κότσιρας μας συστήνει τον νέο του δίσκο με το πρώτο τραγούδι του αφιερωμένο στον χωρισμό. Ένα ζεϊμπέκικο που ξεχωρίζει και ένα βίντεο κλιπ που κάνει την διαχρονικότητα της μουσικής να επιβεβαιώνεται σε κάθε του λεπτό, όπως και το γεγονός πως στην Ελλάδα ο οίνος είναι ιερός και συντροφεύει τα έντονα αισθήματα όλων μας.

Ο ήχος του σκοταδιού ήταν πιο δυνατός από το κλείσιμο του παράθυρου. Ο κραδασμός του τάραξε το σώμα. Το ράγισε. Το πρώτο δάκρυ ρέει ανάμεσα από τις ρωγμές και φτάνει στην καρδιά. Άλλη μια φορά το μούδιασμα του πόνου ακινητοποιεί τα άκρα. Πέφτεις και γίνεσαι κομμάτια. Οι αιχμές κόβουν κάθε προσδοκία και τα δάχτυλα προσπαθούν με κόπο να βρουν εκείνη την κλωστή που κρατούσε την επαφή ζωντανή.

Άλλη μια φορά οι ψίθυροι γεμίζουν το μυαλό και οι λέξεις χύνονται στο πάτωμα ανάμεσα από τα σπασμένα σου κομμάτια. Σε δείχνουν με το δάχτυλο και σου καταμετρούν τα λάθη και τις φορές που δεν άκουσες όσα εκείνες σου έλεγαν.

Σε κάθε χαμένη ή νέα ευκαιρία τρυφερότητας.

Και όλα πάλι από την αρχή, με νέα δάκρυα και περισσότερα ραγίσματα και τα ακροδάχτυλα πια ματωμένα από μνήμες. Τα μάτια σε μια τελευταία προσπάθεια κυνηγούν τις σκιές στους τοίχους από την στιγμιαία λάμψη των παραισθήσεων. Και η καρδιά ακούραστα να συνεχίζει. Μετρά αντίστροφα μέχρι να ακουστεί. Η ηχώ των όμορφων συναισθημάτων επιστρέφει.

musicity.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close