Πολιτισμός

ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΣ Ή ΣΟΣΙΑΛΜΗΝΤΙΑΚΟΣ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ: ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ.

Πώς είδαν τα social media την αφίσα του Κινήματος Αλλαγής για τις αλλαγές στις συλλογικές συμβάσεις που επιφέρει το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Με μια αφίσα που παραπέμπει σε σοσιαλιστικό ρεαλισμό και σοβιέτ το Κίνημα Αλλαγής εκφράζει την αντίθεσή του για τις αλλαγές στις συλλογικές συμβάσεις που επιφέρει το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Η αφίσα είναι σε κόκκινο φόντο και απεικονίζει ένα εργοστάσιο μαύρου χρώματος. Οι στέγες του εργοστασίου είναι μυτερές και στη δεξιά πλευρά η καμινάδα του καταλήγει σε ένα ανθρώπινο χέρι, σφιγμένο σε γροθιά.

Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις των χρηστών στα social media. Κάποιοι λένε ότι το ΚΙΝΑΛ «έπαθε ΣΥΡΙΖΑ» και άλλοι καλωσορίζουν την επιστροφή στο 1917.

Dimitris Raptis@ds_raptis

Οι «σύντροφοι» του θα συμμετέχουν σε φεστιβάλ του ΚΚΕ; …Τουλάχιστον σε αυτή τη χώρα δε θα σταματήσουμε ποτέ να διασκεδάζουμε!

Προβολή εικόνας στο Twitter

Φιλελεύθερος@FileleftherosT

Το ΚΙΝΑΛ έπαθε… ΣΥΡΙΖΑ https://www.liberal.gr/sh/266354  #LiberalGrhttps://www.liberal.gr/sh/266354

Το ΚΙΝΑΛ έπαθε… ΣΥΡΙΖΑ | Liberal.gr

Με μια αφίσα αισθητικής του παλαιού ένδοξου «σοσιαλιστικού ρεαλισμού», το ΚΙΝΑΛ προειδοποιεί την κυβέρνηση ότι θα το βρει «απέναντι μέσα και έξω από τη Βουλή». Αφορμή οι αλλαγές στις συλλογικές..Ευτυχισμένο το 1917! #kinima_allagis

Προβολή εικόνας στο Twitter

ΚΙΝΑΛιτες κατεβαίνουν στην ΔΕΘ για την ομιλία της Φώφης

Προβολή εικόνας στο Twitter

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close