Σημαντικές

1.410.000 ευρώ για το οδικό δίκτυο στην Π.Ε. Φωκίδας

Ένα σημαντικό έργο διασύνδεσης για την Π.Ε.  Φωκίδας,  προϋπολογισμού 1.410.000 ευρώ, υπέγραψε ο  Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός.

Το έργο αφορά  τη βελτίωση της επαρχιακής οδού, που ενώνει τη Δημοτική ενότητα Λιδορικίου του Δήμου Δωρίδας, με τη Δημοτική Ενότητα Καλλιέων του Δήμου Δελφών δίνοντας άμεση έξοδο προς την πόλη της Λαμίας, σε όλους τους οικισμούς αυτών των δύο ενοτήτων.

Αντιμετωπίζεται ταυτόχρονα ένα  πολύ σοβαρό πρόβλημα της περιοχής, αυτό της ανάσχεσης του φαινομένου των καταπτώσεων βράχων στην περιοχή της Στρώμης, που κυρίως τους χειμερινούς μήνες λόγω και των ιδιαίτερα δυσμενών καιρικών συνθηκών η διέλευση καθίσταται επικίνδυνη.

«Συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε το οδικό δίκτυο και να δημιουργούμε συνθήκες ασφαλούς μετακίνησης για τους πολίτες της Φωκίδας και όχι μόνο. Αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα του οδικού δικτύου της Περιφέρειάς μας στοχευμένα, με προγραμματισμό, μελέτη και αποτελεσματικότητα» δήλωσε  κατά την υπογραφή της σύμβασης ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

radio-net.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close