Τα Ζώδια Σήμερα

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Η Σελήνη στο Λέοντα και σε τετράγωνο  με τον Ουρανό στον Ταύρο 

 

ΚΡΙΟΣ

Η θετική σου διάθεση είναι δεδομένη. Στρέφεις την προσοχή σου σε ότι σε ικανοποιεί και σου δημιουργεί χαρά. Επιδιώκεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι και τους φίλους σου , αλλά  παράλληλα μπορείς να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δράσεις .Βέβαια μπορεί να υπάρξει υπερένταση και εκνευρισμός για αυτό να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να ξεσπάσεις σε λάθος ανθρώπους , τους συναδέλφους ή  το σύντροφό σου, δημιουργώντας προβλήματα . Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Εστιάζεις σε ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια σου, καθώς θέλεις να δώσεις λύσεις. Σήμερα νιώθεις εξαιρετικά μαζί τους έχοντας την ασφάλεια και τη σιγουριά  που χρειάζεσαι. Το αρνητικό της ημέρας είναι η νευρικότητα και πρέπει να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου γιατί μπορεί  σε πιθανές συζητήσεις να ξεσπάσεις απότομα  προκαλώντας έντονες αντιδράσεις σε άτομα που συναλλάσσεσαι και έχεις όφελος να τα έχεις καλά μαζί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με έντονα επικοινωνιακή διάθεση και την προσοχή σου στραμμένη στο κοντινό σου περιβάλλον, αφήνεις για λίγο στην άκρη τα εργασιακά και τα οικονομικά. Ο παροδικός εκνευρισμός θα σου φέρει αναστάτωση και δεν αποκλείεται να εκφραστείς  λανθασμένα προκαλώντας έντονη αναστάτωση και προστριβές με σημαντικά πρόσωπα για σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά ζητήματα κάνουν δυναμική την παρουσία τους και πρέπει άμεσα , να τακτοποιηθούν  λογαριασμοί και οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις αμελήσει. Το πρόβλημα της επάρκειας του εισοδήματός σου, εξέτασέ το με λογική. Το βασικό σου μέλημα είναι να αποφύγεις περιττά έξοδα που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου ή να γίνουν αφορμή συγκρούσεων με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Έστω κι αν χρειαστεί να δυσαρεστήσεις κάποιους , ειδικότερα την οικογένεια φρόντισε να εξορθολογήσεις τις δαπάνες .

ΛΕΩΝ

Η ενεργητικότητα σου είναι στα ύψη,  δραστηριοποιείσαι σε πολλά επίπεδα και ταυτόχρονα διεκδικείς την αφοσίωση από το περιβάλλον και ιδιαίτερα από το ταίρι σου, ενώ στην εργασία εκφράζεις απαιτήσεις . Πρόσεξε να μείνεις σε λογικά επίπεδα και να ελέγξεις την ορμητικότητα και τα νεύρα σου γιατί μπορεί τελικά να βγεις χαμένος αντί κερδισμένος. Τα αισθηματικά πάνε καλά αφού τα ανοιχτά μέτωπα κλείνουν και αυτό βοηθάει να ασχοληθείς με όλα τα άλλα θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καταπολέμησε την παροδική εσωστρέφεια και προσπάθησε να ασχοληθείς με καθημερινά ζητήματα για να καταφέρεις να ισορροπήσεις την διάθεσή σου. Ο εκνευρισμός είναι δεδομένος όχι άδικα αφού έχεις επωμιστεί αρκετές ευθύνες που αστάθμητοι παράγοντες δεν σε αφήνουν να τις διεκπεραιώσεις στο χρόνο που εσύ θα ήθελες. Έλεγξε τα νεύρα και προσοχή  στις σπασμωδικές αντιδράσεις, που ενδεχομένως να φέρουν έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθώς και λάθη λόγω κεκτημένης ταχύτητας.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις στόχους και φιλοδοξίες  να  προωθήσεις και τις ιδέες σου να επικοινωνήσεις και δεν σε σταματάει τίποτα. Έχεις όλη την εύνοια αρκεί να ελέγξεις τη νευρικότητα, την εριστική διάθεση και  τις χωρίς λόγο  αντιδράσεις Μην επιτίθεσαι σε όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου αλλά χρησιμοποίησε επιχειρήματα και λογικά αιτήματα και θα βγεις κερδισμένος. Το ίδιο ισχύει και για τα προσωπικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διεκπεραιώνεις με επιτυχία υποχρεώσεις και ευθύνες που είχαν προκύψει στην δουλειά και επιθυμείς  να ανταμειφθείς για την προσπάθειά σου και να εξελιχθείς στον επαγγελματικό σου χώρο. Να εκφράσεις την επιθυμία σου σε ήρεμο και όχι συγκρουσιακό κλίμα γιατί καραδοκούν εκρηκτικές αντιδράσεις σε σχέση με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος με το οποίο είναι πολύ εύκολο να συγκρουστείς σήμερα. Κράτησε χαμηλούς τόνους και άσε τις δύσκολες συζητήσεις για κάποια άλλη πιο πρόσφορη στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα σε βρίσκει ενθουσιασμένο, καθώς βρίσκεις   χαρά  με ότι καταπιάνεσαι.  Μην ξεχνάς ότι πάντα είναι καιρός να κάνεις ένα βήμα παραπάνω και να αναπτύξεις παραπάνω ικανότητες και τις γνώσεις σου, πράγμα που θα σου δώσει μεγάλη αυτοεκτίμηση και προοπτικές. Να είσαι προσεκτικός στις επαφές σου γιατί είναι η μέρα που νοιώθουν όλοι κάποιον εκνευρισμό και ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις με συνεργάτες και φιλικά πρόσωπα κάτι που δεν θα εξυπηρετήσει καθόλου τους σκοπούς σου.   Διατήρησε την ψυχραιμία σου και όλα θα πάνε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νευρικότητα  αισθητή από το πρωί ,καθώς επίσης και  αρνητική διάθεση χωρίς να υπάρχει λόγος. Άσε την οικογένεια και τους φίλους έξω από αυτό το κλίμα και επικεντρώσου σε οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν αφού έχεις πολλές πιθανότητες να οδηγηθείς σε θετικές για εσένα λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πιο σημαντικό για εσένα σήμερα είναι να καταφέρεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Πιθανές είναι οι προτάσεις για νέες συνεργασίες, αρκεί να μπορείς να συμβιβαστείς με τους άλλους. Πρόσεξε όμως γιατί κινδυνεύεις να γίνεις πολύ ενδοτικός στις συναλλαγές σήμερα κάτι για το  οποίο σίγουρα θα μετανιώσεις αύριο.  Μην βιαστείς να δώσεις απαντήσεις και εξέτασε τα δεδομένα με προσοχή.

ΙΧΘΕΙΣ

Η καθημερινότητα, η ρουτίνα και η εργασία σου, απαιτούν κινήσεις χειρουργικές και ήρεμες. Αντιμετώπισε  υποχρεώσεις και αγγαρείες χωρίς γκρίνια και επιθετικότητα και μην εκτονώσεις τον εκνευρισμό σου σε σημαντικά άτομα με τον κίνδυνο να βρεθείς με τη πλάτη στο τοίχο. Έλεγξε την υπερέντασή σου και μην ενδίδεις στις προκλήσεις και όπως λέμε πάντα: άσε τη μέρα να περάσει.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close