Cinema - Σειρές - TVCinema -σειρές TV

«Άγριες μέλισσες»: Νέα σειρά μυστηρίου στον ΑΝΤ1

Η υπόθεση της νέας μεγαλεπήβολης σειράς εποχής του ΑΝΤ1

Η σειρά λοιπόν ξεκινά το καλοκαίρι του 1958 σε ένα χωριό του Θεσσαλικού Κάμπου. Η βιομηχανοποίηση της χώρας έχει αρχίσει με γοργούς ρυθμούς και αυτό αλλάζει τις παραδοσιακές δομές της οικονομίας σε όλη την επαρχία.

Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον Κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δροσώς. Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της.

Στην απόφασή της αυτή καταλυτικό ρόλο παίζει το γεγονός πως ο μεγάλος της έρωτας και πρώτος ξάδελφος του Σέργιου, ο Λάμπρος Σεβαστός, έπειτα από πολλά χρόνια απουσίας από το χωριό επιστρέφει σε αυτό παντρεμένος. Μετά τον γάμο ένα τραγικό γεγονός αλλάζει τα πάντα και σηματοδοτεί την ουσιαστική αρχή της σειράς. Η Ελένη αρνείται να έχει οποιαδήποτε επαφή με τον άντρα της, έναν ιδιαίτερα αρνητικό χαρακτήρα, και τότε εκείνος αποπειράται να βιάσει τη μικρότερη αδελφή της. Η Ελένη κάνει την αρχή και οι τρεις κοπέλες πέφτουν πάνω του σαν «Aγριες μέλισσες» και τον σκοτώνουν. Θα κάνουν τα πάντα για να συγκαλύψουν το έγκλημα στη μικρή κοινωνία του χωριού, σε μια εποχή που είναι ακόμη σε ισχύ η θανατική ποινή. Πολλά μυστικά και ανατροπές θα ακολουθήσουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ethnos.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close