Τοπικές

ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΕΝΟΣ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ

 ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ

Στο θέμα του τραγικού δυστυχήματος στο Σιδηροδρομικό Σταθμό του Δομοκού που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 55χρονος σήμερα το πρωί (30/9), αναφέρθηκε ο δήμαρχος Δομοκού, Χαράλαμπος Λιόλιος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λιόλιος, τόνισε: «Ενημερωτικά, επειδή αναφερθήκαμε στο τραγικό συμβάν, να πω ότι είχε γίνει από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή ένα έγγραφο, στείλαμε ένα νέο έγγραφο εμείς στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ που είναι υπεύθυνη για το κομμάτι κίνησης και είμαστε σε επαφές και σε συνεννόηση μαζί τους, έτσι ώστε να γίνονται τουλάχιστον δυο δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη και δυο δρομολόγια προς Αθήνα, “ανθρώπινες” ώρες, που να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν το κοινό, να γίνονται στην περιοχή μας στους σταθμούς είτε του Θαυμακού είτε του Δομοκού και των Αγγειών, γιατί ο σταθμός του Αγίου Στεφάνου έχει κάποιο θέμα στη λειτουργία του.

Είμαστε σε συζητήσεις για ό,τι άλλο χρειαστεί και αν κληθούμε να πάρουμε και απόφαση σαν Σώμα θα σας ενημερώσω και θα αποφασίσουμε».

Ειδικό συνεργάτη και συμβούλους του Δημάρχου ζητεί ο Δήμος Δομοκού

Την πλήρωση μιας θέσης ειδικού συνεργάτη και δύο θέσεων ειδικών συμβούλων του Δημάρχου, γνωστοποίησε ο Δήμος Δομοκού.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν μέσα σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες, ήτοι από 30/09/2019 και μέχρι την 04/10/2019, σχετική αίτηση με τα παρακάτω δικαιολογητικά σε ευκρινή φωτοαντίγραφα των πρωτοτύπων εγγράφων που εκδόθηκαν από τις υπηρεσίες και τους φορείς αυτούς ή των ακριβών αντιγράφων τους:

– Αίτηση,

– Πτυχίο ή Δίπλωμα σχετικό με το συμβατικό αντικείμενο κάθε Θέσης (βλ. Πίνακα),

– Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας,

– Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης,

– Πιστοποιητικό εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άνδρες),

– Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν παραπεμφθεί με βούλευμα για κακούργημα ή για ένα από τα αναφερόμενα στον ΚΚΔΚΥ-ΥΚ πλημμελήματα (άρθρα 16 και 8 του ΚΚΔΚΥ και ΥΚ αντίστοιχα).

– Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν απολυθεί από θέση δημόσιας υπηρεσίας ή ΟΤΑ ή άλλον ΝΠΔΔ, λόγω επιβολής πειθαρχικής ποινής της οριστικής παύσης ή λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας για σπουδαίο λόγο, οφειλόμενο σε υπαιτιότητα τους και στην περίπτωση που έχουν απολυθεί να έχει παρέλθει πενταετία από την απόλυση.

– Βιογραφικό σημείωμα που να τεκμηριώνει την ακαδημαϊκή ή επαγγελματική εμπειρία.

– Υπεύθυνη δήλωση κατά το άρθρο 8 του Ν.1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται τα γενικά προσόντα διορισμού ( άρθρα 11 έως και 17 του Ν.3584/2007).

Τον πίνακα με τα τυπικά προσόντα και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες δείτε  ΕΔΩ

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close