Σημαντικές

Στη φυλακή ο 71χρονος δικηγόρος για την ασέλγεια σε 11χρονη.

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο δικηγόρος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ενός 11χρονου κοριτσιού . Ο δικηγόρος που προσήλθε σήμερα στα Δικαστήρια Λαμίας μαζί με τη συζυγό του και τους δύο συνηγόρους υπεράσπισης για να απολογηθεί , ενώπιον εισαγγελέα και Ανακρίτριας Λαμίας αρνήθηκε ολες τις κατηγορίες . Ωστόσο φαίνεται οτι οι ισχυρισμοί του δεν επεισαν τους δικαστές και γι’αυτο κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος .

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 71χρονος δικηγόρος Αθηνών που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου κοριτσιού.

Το εντεκάχρονο σήμερα κορίτσι κατήγγειλε αρχικά στην οικογένειά του και στη συνέχεια στην αστυνομία τις αποτρόπαιες πράξεις του δικηγόρου και η υπόθεση έφτασε στην δικαιοσύνη.

Ο 71χρόνος που έφτασε στο δικαστικό μέγαρο Λαμίας στις 7:30 το πρωί προκειμένου να αποφύγει τις κάμερες, μπήκε στο γραφείο της κύριας ανακρίτριας στις 10:30.

3 ώρες αργότερα ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του.

Βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

Η απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα είναι άδικη και εξοντωτική δήλωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης, κύριοι Παρασκευόπουλος και Νικολόπουλος, που πρόσθεσαν πως θα καταθέσουν προσφυγή γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία που να οδηγούν σε προσωρινή κράτηση, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας του κοριτσιού Γιώργος Δούμας επανέλαβε πως υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία σε βάρος του κατηγορουμένου. Όπου φτωχός και η μοιρα του τόνισε ο κύριος Δούμας αναφερόμενος στην οικογένεια της 11χρονης.

 

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close