Τα Ζώδια Σήμερα

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

Η Αφροδίτη περνά στο Ζώδιο του Σκορπιού, μία όχι και τόσο ιδανική θέση, που όμως σίγουρα θα προσφέρει σεξουαλικότητα, χρήμα, διορατικότητα και βαθύ συναίσθημα στην ζωή των Ζωδίων της Γης και του Νερού!

Κριός: Με την Αφροδίτη να περνάει στο Σκορπιό η καχυποψία σου εντείνεται και είναι πιθανόν να βλέπεις φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Αν παρόλα αυτά αντισταθείς και ελέγξεις όλες αυτές τις επικίνδυνες τάσεις σου θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις έντονα συναισθηματικές και απόλυτα ερωτικές βραδιές με το ταίρι σου. Πολύ ευνοϊκή αυτή η θέση της Αφροδίτης και για κάποιο οικονομικό ή κληρονομικό ζήτημα που μπορεί να σε απασχολεί, ενώ μπορείς να περιμένεις και ένα δωράκι από το πουθενά.

Ταύρος: Η κυβερνήτης σου η Αφροδίτη περνάει στο απέναντι ζώδιο του Σκορπιού χαρίζοντας πιο εύκολα την εύνοια της σε εσένα, κυρίως όσον αφορά σε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών. Το επόμενο λοιπόν διάστημα και εσύ και το ταίρι σου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ο ένας τη συντροφιά του άλλου, παρόλο που μπορεί να προκύψουν και κάποια καβγαδάκια, κυρίως λόγω της ζήλειας σου. Να ξέρεις ότι ο άλλος είναι διατεθειμένος να σου ικανοποιήσει κάθε επιθυμία αρκεί κι εσύ να μην το πατήσεις στο λαιμό…

Δίδυμοι: Με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού η αλήθεια να λέγεται ότι περισσότερο σε απασχολεί η δουλειά παρά τα ερωτικά σου. Αυτό βέβαια δεν είναι κακό αφού θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις και να δεις τις συνθήκες της καθημερινότητας σου να βελτιώνονται ανάλογα. Από την άλλη μπορεί να προκύψει και κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον στο χώρο εργασίας σου. Επειδή λοιπόν δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει προσπάθησε να κοντρολάρεις λίγο την έντονη επιθυμία σου για οτιδήποτε τρώγεται το επόμενο διάστημα

Καρκίνος: Το υπόλοιπο του Οκτώβρη κρύβει για εσένα τις καλύτερες των διαθέσεων αφού σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες για έρωτα και διασκέδαση. Δεν χρειάζεται να το παίξεις κάποιος άλλος. Οι άλλοι σε προσεγγίζουν γι’ αυτό που βλέπουν και σε θέλουν γι’ αυτό που είσαι. Αν έχει κάποια δυσκολία αυτή η φάση είναι ότι αδυνατείς να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να έχει ευθύνες ή σου φαίνεται άχαρο. Δε χρειάζεται να νιώθεις τύψεις και ενοχές, αλλά κι εσύ κοίτα μην το παρακάνεις, γιατί από τη χαλάρωση μέχρι την ασυδοσία η απόσταση είναι μεγάλη.

Λέων:Κάποιες κόντρες που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί στο οικογενειακό περιβάλλον έρχονται τώρα να εξομαλυνθούν μιας και η Αφροδίτη περνάει στον τομέα εκείνο του ωροσκοπίου σου που έχει να κάνει με την οικογενειακή ζωή και την κάνει πιο όμορφη. Πρόσεξε βέβαια μη συνδέσεις την αποκατάσταση των σχέσεων με τα δώρα και αρχίζεις να σπαταλάς τα χρήματά σου δεξιά και αριστερά, γιατί είσαι τέτοιος… Από την άλλη μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα δεχτεί κάποια οικονομική στήριξη από κοντινά σας πρόσωπα.

Παρθένος: Με την Αφροδίτη από σήμερα να περνάει στο Σκορπιό θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες καινούργιες γνωριμίες που εκτός του ότι μπορεί να έχουν ερωτικό ενδιαφέρον, σίγουρα έχουν ουσία και περιεχόμενο. Από την άλλη θα έχεις τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με τα αδέρφια σου ή άλλα συγγενικά σου πρόσωπα και να αποκαταστήσεις ενδεχομένως κάποιες σχέσεις που μπορεί να είχαν βγάλει τα προβλήματα τους. Τέλος ίσως θελήσεις να αγοράσεις κάποιο μέσο μεταφοράς ή κάποιο κινητό, υπολογιστή κλπ, μόνο που θα σου πρότεινα να το κάνεις σύντομα, γιατί όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του μήνα ισχύς του ανάδρομου Ερμή θα αυξάνεται.

Ζυγός: Μπορεί η κυβερνήτης σου η Αφροδίτη να σε αποχαιρετάει σήμερα, όμως δεν είσαι για να σε κλαίμε κιόλας, αφού ένα δωράκι σε κάποια οικονομική υπόθεση σου έρχεται οσονούπω. Εάν έχεις στόχο να κανείς κάποια πράγματα για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση ή να αποκτήσεις κάτι είναι η καλύτερη περίοδος για να ξεκινήσεις, κυρίως επειδή θα έχεις ισχυρή θέληση για να τα καταφέρεις και δε θα υπολογίζεις τις θυσίες που μπορεί να απαιτούνται. Όσο για τη συναισθηματική σου ασφάλεια προσπάθησε να μην τη βασίσεις σε συμπεριφορές ζήλιας και κτητικότητας.

Σκορπιός: Από σήμερα υποδέχεσαι στο ζώδιό σου την Αφροδίτη και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να απολαύσεις χωρίς τύψεις ό,τι χρειάζεσαι. Ακόμα και αν έχεις ανάγκη για ξεκούραση τώρα μπορείς να ρίξεις τους ρυθμούς σου και να χαλαρώσεις. Από την άλλη είναι μία περίοδος που μπορείς να δείξεις το καλύτερο πρόσωπό σου στους άλλους και να έρθεις πιο κοντά με άτομα που θα ήθελες. Στα ερωτικά σου η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη, σε βαθμό που ίσως το εκμεταλλευτείς και χειριστείς κάποιους ανθρώπους. Η αλήθεια να λέγεται ότι αυτό κάποιοι δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι, γι’ αυτό πρόσεχε.

Τοξότης: Δεν μπορείς να στοχεύεις ψηλά εάν δεν πιστεύεις πρώτα απ’ όλα στον εαυτό σου. Μπορεί να μην είναι μία μέρα που να ευνοεί τα ρίσκα, όμως χωρίς απαραιτήτως να πρέπει να παραβλέψεις τις αδυναμίες σου, θα σε βοηθήσει περισσότερο το να εστιάσεις στα ταλέντα και στις δυνατότητές σου για να πετύχεις τους στόχους σου. Η ερωτική ζωή μπορεί να κρύβει κάποιες απογοητεύσεις κυρίως επειδή νιώθεις ότι ο άνθρωπός σου δεν σε υπολογίζει όσο θα ήθελες.

Αιγόκερως: Η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό και για σένα είναι μία καλή περίοδος για να εξετάσεις κατά πόσο μπορούν να λυθούν κάποια προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζεις ή και για να προωθήσεις τα συμφέροντά σου γενικότερα μέσω των φίλων σου ή κάποιων ομάδων στις οποίες δραστηριοποιείσαι. Παράλληλα, αν είσαι σε σχέση θα είναι μία πολύ καλή περίοδος για να κάνετε κοινά σχέδια για το μέλλον ενώ αν είσαι μόνος μπορεί να προκύψει μία γνωριμία με άτομο που εκτός από το συναισθηματικό ενδιαφέρον μπορεί να σας συνδέουν και πολλά περισσότερα πράγματα.

Υδροχόος: Η Αφροδίτη που από σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό σου φέρνει καλά νέα και ανθρώπους που μπορούν να ευνοήσουν τα σχέδιά σου και να εξυπηρετήσουν την επαγγελματική σου εξέλιξη. Είναι πολύ καλή περίοδος αν θέλεις να κυνηγήσεις κάποια υψηλότερη θέση ή αν προσβλέπεις σε μία νέα συνεργασία. Θετικά όμως είναι τα πράγματα και στο γάμο ή σε κάποια σημαντική σχέση που μπορεί να σε απασχόλησε όχι για τους καλύτερους λόγους το προηγούμενο διάστημα. Αν είσαι μόνος μπορεί να περιμένεις ότι θα βρεθεί κάποιος που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σου, όσο υψηλές κι αν είναι αυτές.

Ιχθύς: Η Αφροδίτη περνάει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Σκορπιού και θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις κοντά με ανθρώπους που στην καθημερινότητα μπορεί να σας χωρίζουν αρκετά χιλιόμετρα. Από την άλλη είναι μία πολύ καλή περίοδος κατά την οποία οι γνωριμίες που θα κάνεις θα σε ωφελήσουν πολύ σε επίπεδο εμπειριών και γνώσεων, ενώ καλή ιδέα θα ήταν και το να προωθήσεις το ενδεχόμενο να ασχοληθείς με κάποιο νέο γνωστικό αντικείμενο. Παράλληλα, θα μπορούσες να πραγματοποιήσεις και κάποιο ταξίδι το επόμενο διάστημα μόνο που θα σου πρότεινα να μην το αφήσεις για το τέλος του μήνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: astrologos.gr

ant1news.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close