Τα Ζώδια Σήμερα

Ζώδια: οι προβλέψεις της Πέμπτης

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και η επιρροή του σε κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ: Και ενώ έχουμε ήδη μπει στην επιρροή του εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, για εσένα οι μέρες που ακολουθούν μπορούν να οδηγήσουν σε κάποια συναισθηματικά ξεσπάσματα τα οποία αν δεν καταφέρεις να περιορίσεις είναι ικανά να γκρεμίσουν κάποιες συναισθηματικές ή επαγγελματικές σχέσεις οι οποίες έχουν κάποια μορφής επισημότητα. Aν παρ΄όλα αυτά ο στόχος σου είναι να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τον εγωισμό σου και να ανοίξεις τα χαρτιά σου, χωρίς να υποτιμήσεις τις ανάγκες και τα θέλω σου είναι πιθανόν τα πράγματα να πάρουν ακριβώς αντίθετη τροπή και να βγεις ωφελημένος και συναισθηματικά αλλά και οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που έχει ήδη αρχίσει να μας επηρεάζει θα σου δώσει την ευκαιρία να προσαρμόσεις τη σχέση σου σε κάποια ήθη τα οποία είναι πιο κοντά στα πιστεύω και τις ανάγκες σου και τα οποία θα σε βοηθήσουν να τις ανανεώσεις και να δεις νέες πτυχές ενός ανθρώπου ακόμα κι αν μαζί του έχεις ήδη περάσει αρκετά χρόνια της ζωής σου. Από την άλλη μπορεί να προκύψουν οικονομικά οφέλη ή μία νέα συνεργασία, κυρίως εάν συναλλάσσεσαι με άτομα ή εταιρείες του εξωτερικού.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Εκπληκτικό για τα οικονομικά σου δεδομένα μπορεί να αποδειχτεί το εξάγωνο που σχηματίζουν αυτές τις μέρες η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα. Τα οφέλη πιθανότατα θα προκύψουν από τη δουλειά σου όπου τα πράγματα φαίνονται να είναι θετικά και μπορείς να διεκδικήσεις καλύτερους όρους συνεργασίας. Κάποιες οικονομικές απολαβές μπορεί να προέλθουν και από ασφαλιστικές εταιρείες, αν για παράδειγμα περιμένεις κάποια αποζημίωση, αλλά και για λόγους υγείας, με τη μορφή κάποιου επιδόματος.

ΛΕΩΝ: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που θα μας επηρεάσει περισσότερο από κάθε άλλη όψη αυτές τις μέρες δημιουργεί σκηνικό έντασης και πάθους μέσα στον οικογενειακό σου χώρο. Ενδεχομένως να πρέπει να μοιράσετε καλύτερα και πιο δίκαια τις υποχρεώσεις μεταξύ σας ενώ κάποια θεματάκια μπορεί να προκύψουν και σε σχέση με το κατοικίδιο σου. Από την άλλη θέματα που σχετίζονται με την οικονομική διαχείριση ή με οφέλη που μπορεί να προέλθουν από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ιδιαίτερα θετικές αναμένονται να είναι για εσένα οι επόμενες ημέρες που θα βρισκόμαστε υπό την επιρροή του εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, αφού θα έχεις τη διάθεση να κρατήσεις θετική στάση απέναντι στα πράγματα, ακόμα κι αν μιλάμε για προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Είναι πολύ σημαντική η διαφορά του να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις μια προβληματική κατάσταση σαν μια ευκαιρία που θα σε κινητοποιεί για να βελτιώσεις για παράδειγμα τη σχέση σου με τον ερωτικό σου σύντροφο ή για να εντείνεις τις προσπάθειες σου να πετύχεις ένα στόχο, με το να την αντιμετωπίσεις σαν άλλο ένα πρόβλημα που πρέπει να ξεπεράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτές τις μέρες που ο ο κυβερνήτης σου, ο Πλούτωνας, θα βρίσκεται σε μία πολύ θετική όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, ο μαγνητισμός σου ξεπερνάει κάθε προηγούμενο και προκύπτουν νέες γνωριμίες στη ζωή σου ικανές να απογειώσουν τα δεδομένα στον ερωτικό τομέα. Σημαντικά οφέλη όμως μπορεί να προκύψουν και στα οικονομικά σου γι’ αυτό καλό θα ήταν μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να προωθήσεις συζητήσεις και συμφωνίες που θεωρείς ότι μπορεί να είναι σημαντικές. Είναι μία περίοδος που μπορείς πολύ πιο εύκολα να μιλήσεις και να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας που θα βρισκόμαστε υπό την επιρροή του εξαγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα έχεις μία μοναδική ευκαιρία να κλείσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Εάν σου οφείλονται χρήματα από το παρελθόν ίσως έχει έρθει η στιγμή να τα διεκδικήσεις. Οφέλη μπορεί να προκύψουν και από τον εργασιακό σου χώρο ενώ δεν αποκλείεται να μην είναι μόνο οικονομικά αλλά να συμβούν γεγονότα που θα έχουν σαν αποτέλεσμα να καταφέρεις να ισχυροποίησεις τη θέση σου. Και στα αισθηματικά σου όμως τώρα μπορεί να νιώσεις μεγαλύτερη σταθερότητα και κατανόηση σε μία σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η τάση σου για ανανέωση και η διάθεσή σου να ελαφρύνεις λίγο το κλίμα στις ερωτικές σου σχέσεις μπορεί να δώσει νέα πνοή στα πράγματα, τώρα που η Αφροδίτη θα σχηματίζει μία πολύ θετική όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου. Εξάλλου, μέσα από συζητήσεις με φίλους σου ή με ανθρώπους που πιστεύεις ότι μπορούν να σε καταλάβουν θα έχεις τη δυνατότητα να δεις τα πράγματα μέσα από άλλο πρίσμα και να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να νιώσεις πιο ελεύθερος και να βρεθείς πιο κοντά στις ιδεατές για εσένα συνθήκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με την Αφροδίτη στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σου να σχηματίζει μια υπέροχη όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα θα έχεις τη διαίσθηση να κάνεις τις ιδανικές για εσένα επιλογές που είναι ικανές να σε βοηθήσουν να ισχυροποιήσεις τη θέση σου και να κερδίσεις την αναγνώριση των ανθρώπων γύρω σου. Το άλλο σημαντικό πλεονέκτημα που θα σου προσφέρει η συγκεκριμένη όψη είναι ότι θα μπορείς να διαβάσεις τις κινήσεις των ανταγωνιστών σου ή ανθρώπων που μπορεί να μη σε βλέπουν με τόσο καλό μάτι και να τους προλάβεις στη γωνία…

ΙΧΘΥΣ: Υπέροχα μπορεί να λειτουργήσει για εσένα αυτό το εξάγωνο που σχηματίζουν η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, αφού φέρνει στη ζωή σου νέες γνωριμίες με ανθρώπους που μπορούν να σου θυμίσουν τι σημαίνει πάθος και να την απογειώσουν ερωτικά. Ακόμα όμως κι αν βρίσκεσαι σε μια σταθερή σχέση θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά, να κάνετε σχέδια μαζί και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Γενικότερα, τις επόμενες μέρες θα δεις οτι θα προκύψουν κάποια γεγονότα που θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά κι εσένα να βρίσκεις νέο νόημα και όρεξη να προσπαθήσεις για το καλύτερο.

 

 

 

 

Πηγή: astrologos.gr & ant1.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close