Τα Ζώδια Σήμερα

Ζώδια: οι προβλέψεις της Πέμπτης

H διάθεσή μας είναι ανεβασμένη. Τι θα πρέπει να προσέξουμε.....

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα που ο Ερμής και η Αφροδίτη συναντιούνται στο Σκορπιό θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες συζητήσεις σχετικά με τους όρους με τους οποίους είτε συνεργάζεσαι είτε συνυπάρχεις μέσα σε κάποια σχέση. Το σημαντικό είναι ότι αυτή τη στιγμή έχεις τη δυνατότητα να εντοπίσεις τις λεπτομέρειες εκείνες που μπορεί να κάνουν τη διαφορά και να τις βάλεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Η επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες σου μπορεί να φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη και όσον αφορά τη σεξουαλική σου ζωή σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σημερινή μέρα με τη σύνοδο του Ερμή και της Αφροδίτης θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις με ανοιχτά χαρτιά και να πεις ελεύθερα τη γνώμη σου για πράγματα που ενδεχομένως μέχρι τώρα δίσταζες να μιλήσεις. Σήμερα λοιπόν μπορείς και μάλιστα είναι στο χέρι σου να το κάνεις με πολύ ωραίο τρόπο. Στα ερωτικά σου είναι πολύ πιθανό να προκύψει κάποια επανασύνδεση ή αν είσαι σε σχέση επανέρχονται κάποια ζητήματα που δεν είχατε καταφέρει και οι δύο να τα διαχειριστείτε και να τα ξεκαθαρίσετε όμως φαίνεται ότι τώρα έχουν ωριμάσει οι συνθήκες.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η σύνοδος που σχηματίζουν σήμερα ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε βοηθά να προβάλλεις, στο εργασιακό σου κυρίως περιβάλλον, μία εικόνα του εαυτού σου που δείχνει έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεται για τους συναδέλφους του και για τη συνολική λειτουργία των πραγμάτων. Έτσι είναι πιθανό να αναλάβεις πρωτοβουλίες οι οποίες μπορεί στο τέλος να έχουν τριπλό όφελος για εσένα, αφού και το ρόλο σου μπορείς να ισχυροποιήσεις αλλά και να βγεις ωφελημένος οικονομικά. Το τρίτο είναι ότι κάποιος φαίνεται να γοητεύεται από αυτή την πλευρά του εαυτού σου και ενδεχομένως να υπάρχουν εξελίξεις και στα ερωτικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σημερινή μέρα με τη σύνοδο του Ερμή και της Αφροδίτης στο Σκορπιό έρχεται να άρει κάθε δισταγμό και κάθε φοβία που μπορεί να είχες τις προηγούμενες μέρες για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου ή ακόμα και να φλερτάρεις, δείχνοντας το ενδιαφέρον σου προς την άλλη πλευρά. Γενικότερα η μέρα έχει για εσένα πολλή αισιοδοξία, ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις το χιούμορ σου αν θέλεις να γοητεύσεις τους ανθρώπους γύρω σου και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Δε σημαίνει ότι σε κάθε περίπτωση θα βγεις νικητής, όμως σίγουρα δε σε νοιάζει κι αν χάσεις.

ΛΕΩΝ: Σήμερα που ο Ερμής και η Αφροδίτη συναντιούνται στο Σκορπιό θα έχεις την ευκαιρία να απαλλαγείς από το βάρος κάποιων σκέψεων και κάποιων συναισθημάτων που σου προκαλούν διάφορα γεγονότα του κοντινού ή του μακρινού παρελθόντος. Είτε καταφέρνεις να τα βάλεις σε μία σειρά μέσα σου που φαίνεται να σου δίνει λογικές απαντήσεις είτε αποφασίζεις να τα μοιραστείς με αυτούς που πιστεύεις ότι πρέπει να τα μοιραστείς προκειμένου να εκτονώσεις όλη την ένταση που σου προκαλούν. Καλή μέρα για να ασχοληθείς με το σπίτι σου αλλά και για να ξεθάψεις ενθύμια και αναμνήσεις…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα με τον κυβερνήτη σου, τον Ερμή, να συναντάει στο Σκορπιό την Αφροδίτη τα αυτιά σου αλλά και η αντίληψή σου λειτουργούν σαν ραντάρ που πιάνουν κάθε λεπτομέρεια και μπορείς να καταλάβεις πολλά περισσότερα πράγματα απ’ όσα σου λένε οι άλλοι. Προσπάθησε όμως περισσότερο να ακούς παρά να μιλάς γιατί μπορεί να θελήσεις να επιδείξεις στους άλλους αυτή σου την ικανότητα και να πουλήσεις φθηνά ένα, στην πραγματικότητα, πολύ ισχυρό σου όπλο. Στα ερωτικά σου μπορείς να γοητεύσεις την άλλη πλευρά χωρίς καν να μιλήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα που η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, συναντάει τον Ερμή στον Σκορπιό θα μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις και να εκφράσεις τα συναισθήματα που νιώθεις για κάποιο άτομο, γεγονός που θα φέρει κάποια ξεκαθαρίσματα σε μία σχέση που ως τώρα είχε αρκετά θολά σημεία. Από την άλλη, επειδή ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος προσπάθησε να αποφύγεις συζητήσεις που μπορεί να έχουν κάποιο δεσμευτικό χαρακτήρα, κυρίως στα οικονομικά σου, γιατί μπορεί να καταλήξεις αντικείμενο εκμετάλλευσης των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να συναντιούνται σήμερα στο ζώδιό σου, λίγο πριν ο πρώτος γυρίσει ανάδρομος, καλείσαι να βρεις εκείνο το σημείο ισορροπίας που από τη μία θα σου επιτρέψει να εκφραστείς και να μεταδώσεις στους άλλους τις ιδέες ή τις απόψεις σου κι από την άλλη δε θα πεις περισσότερα από όσα πρέπει, ούτε θα προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου, χωρίς καν να ακούσεις τι έχουν να σου πουν οι άλλοι. Είναι μία μέρα που χρειάζεται μέτρο και πρόγραμμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα που ο Ερμής και η Αφροδίτη συναντιούνται στον Σκορπιό ίσως νιώσεις την ανάγκη να καταφύγεις στην απομόνωση σου ή αν μη τι άλλο θα θελήσεις να γίνεις περισσότερο μυστικοπαθής και να αποφύγεις τις περιττές συζητήσεις. Στα ερωτικά σου φαίνεται να σε απασχολούν θέματα του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να θελήσεις να έρθεις σε επαφή με κάποιο άτομο που φαίνεται ότι δεν μπορεί να βγει από το μυαλό σου. Το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης παίζει σήμερα με αρκετές πιθανότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να συναντιούνται σήμερα στο Σκορπιό θα έχεις την ευκαιρία να συσφίξεις τις σχέσεις σου με κάποιους ανθρώπους ή να επιδιώξεις να έρθεις σε επαφή με κάποιους φίλους που μπορεί το προηγούμενο διάστημα να είχατε απομακρυνθεί. Είναι καλή μέρα αν θέλεις να συζητήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον με ανθρώπους που φαίνεται να έχουν τη δυνατότητα να σε συμβουλέψουν ή να σε βοηθήσουν κιόλας να τα προωθήσεις. Όσο για τη σχέση με τον σύντροφό σου, η μέρα είναι καλή για να κάνετε πράγματα μαζί κυρίως εκτός σπιτιού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα που ο Ερμής και η Αφροδίτη συναντιούνται στο Σκορπιό θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να διαχειριστείς τον πειρασμό να κάνεις σημαντικές συζητήσεις που αφορούν την εξέλιξή σου κοινωνικά ή επαγγελματικά. Σαφώς και είναι μία καλή μέρα για συζητήσεις, όμως επειδή ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι όλα όσα ειπωθούν σήμερα μπορεί τις επόμενες ημέρες να ανατραπούν, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και να μη βασιστείς στις δεσμεύσεις της άλλης πλευράς, που μόνο δεδομένες δεν είναι.

ΙΧΘΥΣ: Με τον Ερμή λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος να συναντάει την Αφροδίτη στο Σκορπιό έχεις την ανάγκη να σκεφτείς αισιόδοξα, σε βαθμό που να μην μπορείς να δεις τις παγίδες και τις αρνητικές πλευρές των πραγμάτων. Προσπάθησε να σκέφτεσαι καλά πριν μιλήσεις και ειδικά όσον αφορά στις αισθηματικές σου σχέσεις φρόντισε να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου, γιατί μπορεί να πεις πράγματα τα οποία δε θα είσαι σε θέση να υποστηρίξεις στη συνέχεια και ενδεχομένως κάποιοι να σε κατηγορήσουν ότι έπαιξες με τα συναισθήματά τους.

 

 

 

 

 

Πηγή: astrologos.gr  & ant1.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close