Τοπικές

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΜΕ ”ΠΥΡΑ” ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Στο αντιδεξιό σύνδρομο επενδύουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα για την ανασυγκρότηση του κόμματος . Aναγκαία συνθήκη για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η δημιουργία μιας νέας μεγάλης δημοκρατικής και κοινωνικής πλειοψηφίας , που θα βάλει φραγμό στην ανοδο της δεξιάς στην Ελλάδα , επεσήμαναν τα στελέχη του στις τοποθετήσεις τους στοχοποιώντας συλλήβδην ακόμη και τα μέσα ενημέρωσης που ”εμποδίζουν να φτάσει η πληροφόρηση στους πολίτες  .

Στη διαδικασία ανασυγκρότησης και διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ, επικεντρώθηκε και η αποψινή ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας ,  Για μια ”βαθειά δεξιά και αυταρχική διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας” εκανε λόγο η πρώην υπουργός Εφη Αχτσιόγλου  . Ξεδιπλώνεται , είπε , μπροστά μας ενα σχέδιο απόλυτου ελέγχου της κρατικής εξουσίας . Δεν είμαι σίγουρη αν ο κόσμος μαθαίνει τι ακριβώς συμβαίνει με τη σημερινή κυβέρνηση , αφου σύμφωνα με την ιδια τα μέσα ενημέρωσης ελέγχονται απο εναν επιχειρηματία που περνάει τη γραμμή σε ολα τα μέσα ενημέρωσης .  Στη συγκέντρωση οι ομιλητές επικεντρώθηκαν και στο πώς θα στηθεί οργανωτικά η διαδικασία ανασυγκρότησης και ποιο θα είναι το χρονοδιάγραμμα για τις επόμενες ενέργειες. Για μια προσπάθεια απο την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας παλινόρθωσης του παλιού συστήματος εξουσίας , εκανε λόγο ο κ. Χατζησωκράτης , λέγοντας οτι απο τα πρώτα πράγματα που εκανε  η Νέα Δημοκρατία είναι να ξηλώσει τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων , ικανοποιώντας τα αιτήματα του ΣΕΒ .

Στη συγκέντρωση μίλησαν ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης , το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ.  Χατζησωκράτης και ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Βαγγέλης Σακελάρης . Στη συγκέντρωση ηταν παρόντες οι πρώην βουλευτές Αποστόλης Καραναστάσης , Θανάσης Μιχελής και Δημήτρης Βέττας , καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι κκ Σκούρας και Λάμπρου .

 

 

 

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close