Ευ ΖηνΕΥ ΖΗΝ

Η σημαντική λεπτομέρεια που δεν ήξερες ότι τρελαίνει τις γυναίκες

Δεν θα το πιστεύεις αλλά ισχύει.

Ναι καλά κατάλαβες: Αυτοί που είχαν έντονη και συχνή… επαφή –για να το πω και κοσμίως, ήταν και αυτοί που ήταν πιο ευαίσθητοι στις μυρωδιές. Θέλεις και κάτι ακόμα πιο ενδιαφέρον; Όσοι είχαν ευαίσθητη όσφρηση απολάμβαναν το σεξ περισσότερο!

Ναι, η μύτη σου.

Πώς τα πας από όσφρηση; Αν το επίπεδό σου είναι καλό, τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Αν πάλι όχι, τότε σου έχω δυσάρεστα νεάκια.

Φίλε, σε περίπτωση που η μύτη σου είναι κυρίως διακοσμητική -αν είναι και μεγάλη κλάφτα- και δε φημίζεται στο να πιάνει μυρωδιές στον αέρα (από σουβλάκι μέχρι γυναικείο άρωμα), τότε, σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Archives of Sexual Behavior, η σεξουαλική σου ζωή είναι… χάλια!

Εντάξει γίνομαι κάπως υπερβολική, αλλά το κάνω μόνο και μόνο για να σου δώσω να καταλάβεις τη σημασία του θέματος. Άντρες και γυναίκες εκτέθηκαν σε μυρωδιές και στη συνέχεια ρωτήθηκαν για τη σεξουαλική τους δραστηριότητα και για το κατά πόσο απολαμβάνουν συγκεκριμένα πράγματα στο σεξ.

Ναι καλά κατάλαβες: Αυτοί που είχαν έντονη και συχνή… επαφή –για να το πω και κοσμίως, ήταν και αυτοί που ήταν πιο ευαίσθητοι στις μυρωδιές. Θέλεις και κάτι ακόμα πιο ενδιαφέρον; Όσοι είχαν ευαίσθητη όσφρηση απολάμβαναν το σεξ περισσότερο!

Περαστικά…

 

 

 

ΠΗΓΗ:.ratpack.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close