Cinema - Σειρές - TVCinema -σειρές TV

Η αποκάλυψη για το Game of Thrones και το φινάλε του που θα άλλαζε όλη τη σειρά

Ένας από τους ηθοποιούς του GoT εκπλήσσει όλους τους fans.

To Game of Thrones ήταν για πολλά χρόνια η απόλυτη σειρά. Αυτή, που ακόμα κι όταν δεν πρόβαλλε επεισόδια, είχε καταφέρει να κάνει όλους τους fans της να τη συζητάνε μήνες μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της εκάστοτε σεζόν. Όλοι έκαναν σενάρια για τη συνέχεια της ιστορίας και για τον τρόπο με τον οποίο αυτή μπορεί να τελειώσει, πολλά από τα οποία ήταν τόσο πετυχημένα που ευχόσουν να γίνουν πραγματικότητα.

Εν τέλει, η παραγωγή αποφάσισε να μας δώσει μία 8η και τελευταία σεζόν που δεν είχε καμιά σχέση με τις επικές προηγούμενες που προηγήθηκαν. Οι χαρακτήρες δεν είχαν καμία ανάπτυξη και η κατάληξή τους δεν είχε καμία σχέση με το βάθος, στο οποίο μας είχαν συνηθίσει. Ήταν λες και ξαφνικά άλλαξε η ομάδα που βρισκόταν πίσω από το GoT ή το λιγότερο -και χειρότερο- να βιάστηκαν να λήξουν τη σειρά, χωρώντας ο,τι μπορούσαν μέσα σε αυτά τα έξι επεισόδια, απλά και μόνο επειδή είχαν θέσει μία συγκεκριμένη σεζόν για φινάλε.

Οι λάτρεις της σειράς, που μέχρι τότε την αποθέωναν και της έδιναν τον τίτλο της καλύτερης παραγωγής που έχει περάσει ποτέ από την τηλεόραση, άρχισαν να στρέφονται κατά των δύο μεγάλων ονομάτων πίσω από αυτήν, των δημιουργών David Benioff και DB Weiss. Το τελευταίο, δε, επεισόδιο έφτασε να έχει αυτήν τη στιγμή 4,1 στη βαθμολογία του iMDb, αποτυπώνοντας χαρακτηριστικά τη μεγάλη απογοήτευση του κόσμου.

Έξι μήνες μετά την επική ήττα που ένιωσε όλος ο πλανήτης, ο Kristofer Hivju, που υποδύθηκε τον Tormund Giantsbane, έκανε μία αποκάλυψη που θα άλλαζε όλη τη σειρά.

Διάβασέ τη στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια.

Ο Kristofer Hivju αποκάλυψε στο Metro ότι είχαν γυρίσει ένα εναλλακτικό τέλος για το Game of Thrones.

«Λοιπόν, γυρίσαμε ένα εναλλακτικό τέλος. Αυτό ήταν κυρίως για πλάκα, αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να σας πω γι’ αυτό»

«Το αστείο είναι ότι μετά την έβδομη σεζόν είχα τις θεωρίες μου, οι fans είχαν τις θεωρίες τους, όλοι. Το cast είχε τις θεωρίες του. Οπότε, υπήρχαν χιλιάδες θεωρίες»

«Θα ήταν δύσκολο να διαλέξω έναν δρόμο, αλλά υπήρχαν πολλά πράγματα που δεν περίμενα να γίνουν. Υπήρχε το στοιχείο της έκπληξης, που μου άρεσε»

 

Ο ηθοποιός δεν είπε τίποτα περισσότερο για το τι ακριβώς περιλάμβανε εκείνο το τέλος, όμως, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκαν, αυτό θα μπορούσε να είχε αλλάξει όλη την εικόνα που μας έχει αφήσει το GoT σήμερα και να μην έχουμε μείνει με αυτήν την πικρία.

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close