Cinema - Σειρές - TVCinema -σειρές TV

0 Άγριες μέλισσες -O Κυπραίος θα καταδώσει τον ∆ούκα για τον φόνο του Γιάννου;

Ο Θωµάς µαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Γιάννο και εκβιάζει τη Μυρσίνη, ενώ την ίδια στιγµή ένας επικίδυνος άνδρας µαθαίνει το θανάσιµο µυστικό των αδελφών Σταµίρη.

Kαταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόµενα επεισόδια της σειράς «Άγριες µέλισσες».

Την ώρα που ο Προύσαλης ανακρίνει τον ούκα ως ύποπτο για τον φόνο του Γιάννου, ο Θωµάς έρχεται όλο και πιο κοντά στην αλήθεια. Λίγο αργότερα θα πάρει µεγάλη χαρά όταν η Ελένη του ζητά να τη συνοδεύσει στην παράσταση που δίνει στο χωριό ένα µπουλούκι. Εκεί η ∆ρόσω γοητεύεται από τον τραγουδιστή του µπουλουκιού, τον Παύλο, και κάνει ένα παράτολµο βήµα. Η νεαρή κοπέλα ξεµυαλίζεται από τη ζωή των ηθοποιών και πιο πολύ από τον Παύλο, ο οποίος έχει βάλει σκοπό να την πείσει να τον ακολουθήσει. Εν τω µεταξύ ο Κλεοµένης, προσπαθώντας να βολιδοσκοπήσει την περιουσία της Πηνελόπης, προσεγγίζει τον Κωνσταντή για να τον φέρει µε το µέρος του.

Η Ανέτ µαθαίνει µε έκπληξη πως η Αγορίτσα έχει φυλάξει κρυφά από τον ∆ούκα όλα τα χαρτιά του πατέρα τους. Πάνω στην έρευνα θα ανακαλύψει κάποια καλά κρυµµένα µυστικά της οικογένειάς της. Ο ∆ούκας πιέζει την Ασηµίνα να πείσει την Ελένη να πουλήσει τα χωράφια της και τη φέρνει αντιµέτωπη µε αυτά που την περιµένουν αν δεν το κάνει. Η Ασηµίνα πιέζεται από παντού και ο Νικηφόρος, ψυχραµένος µαζί της ακόµα λόγω του βιβλίου, δεν βρίσκεται δίπλα της για να τη βοηθήσει. Ο Λάµπρος ζηλεύει τον Κυπραίο, ο οποίος φαίνεται να κερδίζει έδαφος στη µάχη για την καρδιά της Ελένης. Λίγο αργότερα, ο Θωµάς ανακαλύπτει έναν πιθανό µάρτυρα στον φόνο του Γιάννου. Πείθει τον βοσκό να τον εµπιστευτεί, και αυτός του οµολογεί ποιους και τι είδε το βράδυ της δολοφονίας του Γιάννου.

Ο Παύλος προτείνει στη ∆ρόσω να αφήσει το χωριό και να πάει µαζί του στον θίασο, υποσχόµενος πως θα τη βοηθήσει να κάνει µεγάλη καριέρα στο τραγούδι. Ο πόλεµος ανάµεσα στον ∆ούκα και την Ελένη δείχνει να τελειώνει µε… νικητή τον ∆ούκα. Η απαλλοτρίωση είναι προ των πυλών και η Ελένη θα αναγκαστεί να δώσει τα χωράφια της είτε στο κράτος είτε σε κάποιον αγοραστή. Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος βάζει τη Μυρσίνη µεσάζοντα για τον εκβιασµό που θέλει να κάνει στον ∆ούκα µε σκοπό να του δώσει αυτά που θέλει, διαφορετικά θα τον καταδώσει για τον φόνο του Γιάννου. Εν τω µεταξύ, ο Λάµπρος κάνει µια σηµαντική ανακοίνωση στη Θεοδοσία για το µέλλον του γάµου τους, η οποία θα αλλάξει όλα τα δεδοµένα. Mια συζήτηση της Ελένης και της Ασηµίνας για το ένοχο µυστικό του φόνου που διέπραξαν θα φτάσει στ’ αυτιά κάποιου επικίνδυνου άντρα. Ο Νικηφόρος βρίσκεται ανάµεσα στη γυναίκα του και στον πατέρα του για το θέµα των χωραφιών, προσπαθώντας µάταια να κρατήσει τις ισορροπίες. Η ψυχολογική πίεση που νιώθει θα τον οδηγήσει σε ένα τεράστιο λάθος και θα φέρει την αρχή των κακών για όλους.

 

 

 

ethnos.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close