Πολιτισμός

«ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

Ο Δήμος Λαμιέων, η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας (Ε.Κ.Ψ. & Ψ.Υ.), η Εταιρία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.) η Φθιωτική Εταιρία Ψυχικής Υγείας (Φ.Ε.Ψ.Υ.)και ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης Φθιώτιδας – Ευρυτανίας (Κοι.Σ.Π.Ε «Ανεμώνη»), συνδιοργάνωσαν το 3ο Φεστιβάλ Τέχνης και Ψυχικής Υγείας με τίτλο «Ένα χριστουγεννίατικο ταξίδι στην διαφορετικότητα» με την πιο ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα

Με  μεγάλη συμμετοχή έλαβε μέρος την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου το 3ο Φεστιβάλ Τέχνης και Ψυχικής Υγείας με τίτλο «Ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι στη διαφορετικότητα»,στα Στενά της Λαμίας επί της οδού Ανδρούτσου.

Όπως σημειώνουν σε σχετικό δελτίο τύπου ”αυτά τα Χριστούγεννα, ας φωτίσει το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, ας γίνει η ψυχή μας η φάτνη που θα γεννήσει την αγάπη για το συνάνθρωπο και ας αποδεχτούμε την διαφορετικότητα σαν κομμάτι της ζωής μας και της καθημερινότητας μας. Ελάτε να δώσουμε αυτές τις γιορτινές ημέρες την θαλπωρή και την ελπίδα σε αυτούς που την έχουν ανάγκη περισσότερο”.

Οι δράσεις – εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:
Χορωδία Χριστουγέννων από τους ενοίκους των δομών, Εκθέσεις ζωγραφικής, Bazaar, Εικαστικές δημιουργίες από πηλό και ξύλο​,
Ο Αϊ Βασίλης μοιράζει λιχουδιές στους μικρούς μας φίλους , Εργαστήρια ζωγραφικής καιχειροτεχνιών για παιδιά, Ζωγραφική προσώπου (facepainting), Μπαλόνια, Πάγκος ενημέρωσης, Live-djset – Συναυλία.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close