Σημαντικές

Με μαύρες σημαίες οι κάτοικοι της Αγ. Παρασκευής στον Δήμαρχο Λαμιέων για τη Μαυρομαντήλα (ΦΩΤΟ/VIDEO)

Δεν κάνουν βήμα πίσω για την εγκατάσταση των προσφύγων στη Μαυρομαντήλα…

Κορναρίσματα και μαύρες σημαίες παντού στο κέντρο της πόλης το πρωί της Τρίτης 14 Ιανουαρίου 2020 από τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής που κινούνταν με τα οχήματά τους γύρω από τις κεντρικές πλατείες της πόλης.

Οι κάτοικοι συνεχίζοντας απρόσκοπτα τον αγώνας τους, όπως άλλωστε είχαν προειδοποιήσει, δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω στα σχέδια της Κυβέρνησης για δημιουργία hot spot στην περιοχή της Μαυρομαντήλας κατευθύνθηκαν στο Δημαρχείο της πόλης αποφασισμένοι να μην δεχθούν πλέον άλλους αιφνιδιασμούς στο θέμα των προσφύγων από την Κυβέρνηση.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, τόνισε τη σύμπνοια των απόψεων του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης που ψήφισε αρνητικά στο ενδεχόμενο της εγκατάστασης των προσφύγων με σκηνές στην περιοχή της Μαυρομαντήλας και των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής.

Σημείωσε χαρακτηριστικά: ” είμαστε μαζί στην πλευρά του ίδιου λόφου, είμαστε στην ίδια πλευρά…το πρόβλημά μας είναι η Κυβέρνηση...” . Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στις κόκκινες γραμμές που έχει θέση από την πλευρά του το Δημοτικού Συμβουλίου και στην πρόθεσή του “να βγει στο δρόμο” σε περίπτωση που η Κυβέρνηση δεν σεβαστεί την απόφαση της Δημοτικής Αρχής για απόρριψη του σχεδίου και συζήτηση από μηδενική βάση.

Σημειωτέον ότι είναι η τρίτη κατά σειρά κινητοποίηση μετά το κλείσιμο της Εθνικής Οδού την Κυριακή 12/1 και του δρόμου προς τον ΧΥΤΑ Λαμίας τη Δευτέρα 13/1.

 

 

 

 

 

 

 

.mag24.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close