Ομορφιά

Αν είσαι μουσάτος έχεις περισσότερες πιθανότητες μαζί της

Η έρευνα που δικαιώνει τους απανταχού γενειοφόρους.

Η αλήθεια είναι ότι οι έρευνες καλό είναι να υπάρχουν για να μας ενημερώνουν και να μας ανοίγουν τα μάτια και τους ορίζοντες (πάρτο όπως θέλεις). Βέβαια στην προκειμένη, έχουμε να κάνουμε με μία είδηση και μία αλήθεια την οποία μάλλον γνωρίζεις ίσως και πριν καν μπεις στην εφηβεία.

Αδερφέ το πράγμα είναι πια επίσημο: Εμείς τα κορίτσια τρελαινόμαστε για μούσια. Κοντά, μακριά, περιποιημένα και μη, σοφιστικέ και πιο στυλιζαρισμένα, την τριχοφυΐα στο μάγουλο τη γουστάρουμε ίσως περισσότερο και από την υπόλοιπη ύπαρξή σου.

giphy downsized

Συγκεκριμένα, το Πανεπιστήμιο του Queensland, έπειτα από έρευνα ενδελεχή και χρονοβόρα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να επιλέξουν για σύντροφο έναν άντρα με μούσια παρά ένα αγόρι με μάγουλο βερίκοκο και απαλό σαν δέρμα μωρού! Ο βασικός λόγος, είναι ότι οι συγκεκριμένοι τύποι, ίσως λανθασμένα, θεωρούνται πιο αρρενωποί, ώριμοι και… αρσενικοί, ενώ εκπέμπουν και πιο έντονα την αίσθηση του οικογενειάρχη-προστάτη.

300

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι πολλά αγόρια (ανάμεσα σε αυτά και ο Leonardo Di Caprio τον οποίο και αποτυχημένο ερωτικά δεν τον λες) αντιδρούν στα ευρήματα αυτά, μιας και πιστεύουν ακράδαντα ότι το μούσι δεν κάνει τον άντρα!

fassbenderrrrr

Άραγε η τριχοφυΐα περιορίζεται μόνο στην περιοχή του προσώπου; Τι έχουν να μας πουν πχ για την πλάτη και το σβέρκο;

 

Ratpack.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close