Cinema - Σειρές - TVCinema -σειρές TV

Άγριες Μέλισσες: Θα γίνει χαμός! Ο έρωτας που θα αναστατώσει το Διαφάνι (Photos)

Άγριες Μέλισσες: Θα γίνει χαμός! Ο έρωτας που θα αναστατώσει το Διαφάνι (Photos)

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη έχει αποφασίσει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Κυπραίο και οι δυο τους απολαμβάνουν τη σχέση τους.

Προσπαθεί παράλληλα να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στις αδελφές της, χωρίς να μάθει ο Θωμάς το παραμικρό, εκείνος όμως έχει ήδη υποψιαστεί ότι κάτι συμβαίνει.

Την ίδια ώρα ο Λάμπρος προσπαθεί να πείσει τη Θεοδοσία να δεχτεί το διαζύγιο και να ακολουθήσει καθένας το δρόμο του, εκείνη ωστόσο αρνείται πεισματικά.

Η υπομονή του εξαντλείται και αποφασίζει να προχωρήσει με το διαζύγιο παρά τις αντιρρήσεις της. Την ίδια ώρα, ένας νεαρός υφασματέμπορος δείχνει το ενδιαφέρον του για τη Δρόσω, εκπλήσσοντας τη Ρίζω η οποία το βλέπει ως μια καλή λύση στο αδιέξοδο της Δρόσως.

Ίσως όμως αυτή η εξέλιξη να φέρει νέα προβλήματα… Ο Νικηφόρος προχωράει με γρήγορους ρυθμούς τα σχέδιά του για να εκδικηθεί τον πατέρα του.

Με σύμμαχό του την Ασημίνα αποφασίζει να συναντήσει κρυφά τον καθηγητή Θεοτόκη, πολέμιο της απαλλοτρίωσης.

Η συνάντησή τους ωστόσο είναι άκαρπη, καθώς δεν καταφέρνει να τον κάνει σύμμαχο. Η συνολική του στάση όμως φαίνεται πως τον αποκαθιστά στα μάτια της γυναίκας του.

Η Ελένη έχει αποφασίσει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Κυπραίο και οι δυο τους απολαμβάνουν τη σχέση τους.
Ο Λάμπρος προσπαθεί να πείσει τη Θεοδοσία να δεχτεί το διαζύγιο και να ακολουθήσει καθένας το δρόμο του, εκείνη ωστόσο αρνείται πεισματικά.

Άγριες Μέλισσες: Το σκίτσο που πέφτει στα χέρια του Νέστορα φέρνει τη μεγάλη αποκάλυψη (photos)

Άγριες Μέλισσες: Με την πλάτη στον τοίχο μετά την απόφαση του Μιλτιάδη να την «ξεσκεπάσει», η Μυρσίνη βρίσκεται σε πολύ δύ­σκολη θέση.

Έξαλλος, ο Δούκας της ζητά έμπρακτες αποδείξεις, προκειμένου να πιστέψει πως όλα αυτά τα χρόνια τού ήταν πιστή. Θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει και πάλι την εμπι­στοσύνη του.

Ο Νέστορας, από την άλλη, δείχνει πολύ προβλη­ματισμένος με το σκίτσο ενός εκ των προδοτών της Κατοχής. Αρχίζει να το ψάχνει διεξοδικά και οι χειρότεροί του φόβοι επιβεβαιώνονται…

Την ίδια ώρα, ο Προύσαλης ετοιμάζεται να φυγαδεύσει τη Βασούλα στα Γιάννενα, ενώ ο Λιας, για να μην ανοίξει το στόμα του, ζητά από τον Δούκα… τη δολοφονία της γυναίκας του.

Το θέμα είναι αν ο Δούκας θα δεχτεί να λερώσει για ακόμα μια φορά τα χέρια του. Σύντομα η Βασού­λα εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το σπίτι του Προύσαλη, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους του χω­ριού, οι οποίοι αρχίζουν να την ψάχνουν παντού.

Ο Κλεομένης αποκαλύ­πτει στον Δημητράκη ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του. Η Ασημίνα δέχεται να βοηθήσει τον Νικηφόρο στην προσπάθειά του να εκδικηθεί τον πατέρα του και αποφασίζουν να συναντήσουν κρυφά τον Θεοτόκηέναν καθηγητή πολέμιο της απαλλοτρίωσης, ο οποίος εναντιώνεται στον Δούκα.

Ο Προύσαλης συλλαμβάνει και ανακρίνει τον Μελέτη για τη Βασούλα, καθώς η αγωνία του έχει χτυπήσει «κόκκινο». Την ίδια στιγμή, η Πηνελόπη βρίσκεται τυ­χαία μπροστά σε έναν καβγά και ακούει τον Μελέτη να αμφισβητεί τον ανδρισμό του Κλεομένη. Και ενώ όλοι βοηθούν στην έρευνα για τη Βασούλα, ο Δούκας παίζει το τελευταίο του χαρτί…

 

 

 

 

Πηγή: Τηλέραμα

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close