ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑΝέες Κυκλοφορίες

Τα top soundtracks της Disney ΣΕ συνέχειες (Α)

Αυτά είναι τα top soundtracks της Disney και μόλις έφτιαξες την καλύτερη playlist ever

Θα μείνουμε για πάντα παιδιά και θα τραγουδάμε αυτά τα τραγούδια «ως το άπειρο και ακόμα παραπέρα»

Αγαπημένες ταινίες της Disney. Τα παιδικά που όλοι κάποια στιγμή παρακολουθήσαμε, αγαπήσαμε και που με αυτά μεγαλώσαμε, πήραν σάρκα και οστά με τα remake της Disney και μας πρόσφεραν για άλλη μια φορά την δυνατότητα να πατήσουμε μια παύση στην καθημερινότητα και να απολαύσουμε την αγαπημένη μας ιστορία.

Όσο για τα γραφικά, τα χρώματα και την παραστατικότητα κάθε ταινίας, δεν έχουμε κανένα απολύτως παράπονο! Είναι και κάτι ακόμη όμως που μας προσφέρουν αυτές οι ταινίες κινουμένων σχεδίων που αποτελεί πια αναπόσπαστο κομμάτι κάθε μαγικής περιπέτειας και κάθε ουτοπική χώρας που μας ταξιδεύουν.

Τι θα ήταν οι ταινίες της Disney χωρίς τα τραγούδια της; Τι θα ήταν κάθε ταινία κινουμένων σχεδίων χωρίς τις ταξιδιάρικες μελωδίες.

Είτε αυτό είναι το βασικό soundtrack της, είτε είναι κάποιο κομμάτι που θα ντύσει κάποια σκηνή, οι μουσικές αυτές είναι τόσο προσεγμένες, όσο και οι παραγωγές των ταινιών.

Εντωμεταξύ μπορείς να επιλέξεις σε ένα σωρό τραγούδια είτε ελληνικά, είτε ξένα. Υπάρχουν εννοείται τραγούδια που το πρωτότυπο τους δεν συγκρίνεται με καμία επόμενη προσπάθεια όπως το τραγούδι του Beauty and the Beast, υπάρχουν όμως και εκείνα τα τραγούδια που μεταγλωττισμένα είναι το κάτι άλλο, όπως εκείνο της ταινίας Moana.

Βρες παρακάτω τα καλύτερα soundtracks από τις αγαπημένες σου ταινίες της Disney.

Έχεις ακούσει καλύτερο soundtrack από αυτό; Ariana Grande και John Legend σας αγαπήσαμε ένα τσικ παραπάνω!

Εδώ ο Stavento σίγουρα πήγε το κομμάτι της ταινίας Moana σε άλλο level.

 

 

teen.queen.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close