Τοπικές

ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ – ΛΑΜΙΑ: ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ 54ΧΡΟΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗ

Αρνητικό στον κορωνοϊό, ήταν το δείγμα της γυναίκας του 54χρονου Λαμιώτη οδηγού ο οποίος αποτελεί από την Κυριακή του Πάσχα το πρώτο θετικό κρούσμα στην περιοχή της Λαμίας και νοσηλεύεται σε ειδικό χώρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η σύζυγος του 54χρονου, έδειξαν ότι δεν έχει προσβληθεί απο κορωνοϊό ενώ αρνητικά ήταν και τρία ακόμη δείγματα που εστάλησαν από το Νοσοκομείο Λαμίας από ασθενείς με ύποπτα συμπτώματα. Άρα το γεγονός αυτό, πιστοποιεί ότι μέχρι τώρα υπάρχει μόνο ένα θετικό κρούσμα στην περιοχή της Λαμίας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η γυναίκα του 54χρονου αυτοκινητιστή, αν και ασυμπτωματική, οι γιατροί την κράτησαν στο Νοσοκομείο, μιας και ήταν ο άνθρωπος που είχε έρθει σε περισσότερη επαφή μαζί του, αφού θυμίζουμε ότι ήταν αυτή που ταξίδεψε στην Κατερίνη, για να παραλάβει τον σύζυγό της μετά την περιπέτεια που είχε στο ταξίδι του με την κλοπή του δικού του φορτηγού.

Αντίθετα, ο γιός και ο αδερφός του, παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό που επίσης δεν εμφανίζουν συμπτώματα κορωνοϊού. Σε ό,τι αφορά την κατάσταση του 54χρονου, διανύοντας την 5η ημέρα από τη στιγμή που νόσησε, η κατάσταση του χαρακτηρίζεται ικανοποιητική.

 

Με Κορονοϊό νταλικέρης στο Νοσοκομείο Λαμίας. Η απίστευτη περιπέτεια στη Ρωσία και τα πρώτα συμπτώματα

Το πρώτο κρούσμα στο νοσοκομείο Λαμίας επιβεβαιώθηκε ανήμερα του Πάσχα.

Πρόκειται για 54χρονο οδηγό νταλίκας που πραγματοποίησε δρομολόγιο στη Ρωσία και την Πολωνία.

Έφτασε στο νοσοκομείο Μεγάλο Σάββατο με πυρετό και δύσπνοια. Μπήκε σε καραντίνα στο Πέτρινο όπως προβλέπει το πρωτόκολλο και η απάντηση από το Ινστιτούτο Παστέρ ήρθε ανήμερα του Πάσχα.

Η απίστευτη περιπέτεια με την κλεμμένη νταλίκα στη Ρωσία και τα πρώτα συμπτώματα

Μαρτυρίες θέλουν τον άνθρωπο αυτό να έχει περάσει μια μεγάλη περιπέτεια στο ταξίδι στη Ρωσία αφού του έκλεψαν το φορτηγό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 54χρονος ξεφόρτωνε ευπαθή προϊόντα στη Πετρούπολη, όταν διαπίστωσε ότι είχε εξαφανιστεί το φορτηγό του.

Περιπλανήθηκε αρκετές ημέρες σε υπηρεσίες και στην Πρεσβεία και κατάφερε να επιστρέψει την Μεγάλη Παρασκευή στη Λαμία με συναδέλφους που βρισκόντουσαν επίσης στην ίδια περιοχή.

Αρχικά, έφτασε με συνάδελφο οδηγό στη Ρουμανία και απο εκεί με φίλο του αυτοκινητιστή απο την Κατερίνη, ο οποίος τον έφερε στην Ελλάδα. Από την Κατερίνη τον παρέλαβε η ίδια η συζυγός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ήδη σε άσχημη κατάσταση και από την πρώτη στιγμή υποπτεύτηκε πως κόλλησε τον Κορονοϊό και όπως ο ίδιος επιμένει δεν έχει συναντήσει σχεδόν κανέναν ούτε αυτός ούτε η οικογένεια του, η γυναίκα του και το παιδί του.

Τα νεότερα για την Υγεία του

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάστασή του δεν είναι ανησυχητική.

Η δύσπνοια δεν είναι τόσο έντονη και η αξονική τομογραφία δεν έδειξε σοβαρές βλάβες.

Ο 54χρονος ωστόσο δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και θα παραμείνει στο νοσοκομείο της Λαμίας, αφού αποφασίστηκε να μην μεταφερθεί στο νοσοκομείο αναφοράς στη Λάρισα.

Από χθες ο  Λαμιώτης αυτοκινητιστής νοσηλεύεται στην ειδική  πτέρυγα του νοσοκομείου  και ηδη  έχει ξεκινήσει  η ιχνηλάτηση,  όπως προβλέπεται, του οικογενειακού  του περιβάλλοντος και όλων  όσων έχουν έρθει   σε επαφή με τον  54χρονο.

Άμεσα θα γίνουν τεστ και στη σύζυγο και το παιδί του.

 

 

https://tvstar.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close