Τοπικές

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ

Μετά από 11 ολόκληρα χρόνια και χάρη στις προσπάθειες του Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας -Στερεάς Φώτη Σερέτη , το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων στο Καινούριο  επαναλειτουργεί  την Δευτέρα 1η Ιουνίου.

Το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων χτίστηκε για να σώσει ανθρώπινες ζωές επί θητείας του υφυπουργού Θανάση Γιαννόπουλου. Εξοπλίστηκε πλήρως, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και κατέληξε ένα κτίριο φάντασμα . Απο την πρώτη ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα Διοικητή στην 5η ΥΠΕ , ο Φώτης Σερέτης ανέλαβε πρωτοβουλίες για την λειτουργία του Κέντρου Υγείας μέσα στο καλοκαίρι .Η επαναλειτουργία του Κέντρου Υγείας ήταν ένα στοίχημα για τον ιδιο αλλά και για τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων Γιάννη Συκιώτη . Μάλιστα ο ίδιος ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κατά την παρουσία στη Λαμία τον Ιανουάριο  είχε ανακοινώσει πως θα επιστρέψει σύντομα για τα εγκαίνια.

Η πανδημία όμως του Κορονοιού ανέβαλε τις διαδικασίες και τελικά το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων επαναλειτουργεί από την Δευτέρα 1η Ιουνίου .

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close