Σπίτι

RHINOCEROS – ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΚΟΠΕΣ ( Παναγιώτης Τζόκας ΤΗΛ : 6948044351 ) ΒΙΝΤΕΟ

«Όταν κάνεις ικανοποιημένο πελάτη, τότε αυτός γίνεται ικανότατος  προωθητής – διαφημιστής του έργου σου »

Η RHINOCEROS – ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΚΟΠΕΣ είναι η κορυφαία εταιρεία αδιατάρακτων κοπών στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2009 από τον Αρχιτέκτονα Μηχανικό Παναγιώτη Τζόκα και η  έδρα της εταιρείας είναι στο 1ο ΧΛΜ Καρδίτσας – Αθηνών, στην Καρδίτσα.

Από τότε μέχρι και σήμερα έχει αντιμετωπίσει μία μεγάλη σειρά από μικρά και μεγάλα έργα σε όλη την Ελλάδα, ηπειρωτική και νησιωτική.

Το όραμά της είναι η παροχή λύσεων στους πελάτες της με τον πιο έγκυρο και σύγχρονο τεχνολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό.

Η μέθοδος της Αδιατάρακτης Κοπής εγγυάται επέμβαση στο δομικό στοιχείο χωρίς κίνδυνο καταστροφής του εναπομείναντος τμήματος και κυρίως χωρίς αλλοίωση ή ακύρωση της στατικής του συμπεριφοράς.

Με την μεγάλη τεχνική εμπειρία των στελεχών της εξασφαλίζεται πλήρης τεχνική συμβουλή και γνωμάτευση για το προς αφαίρεση τμήμα της κατασκευής, άμεση και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση με τον κατάλληλο σε μέγεθος και ισχύ εξοπλισμό.

Το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό της RHINOCEROS – ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΚΟΠΕΣ προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, που ξεκινούν με την προσεκτική μεταφορά και εγκατάσταση του εξοπλισμού στο έργο, την προστασία των παρακείμενων στοιχειών, την σωστή εκτέλεση των εργασιών αδιατάρακτης κοπής, την αποκομιδή των κομμένων τμημάτων και τέλος τον καθαρισμό του χώρου εργασίας.

Η RHINOCEROS – ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΚΟΠΕΣ αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση για τον διαρκή διευρυνόμενο κύκλο εργασιών της, για την κατάκτηση μεγάλου τμήματος της εγχώρια αγοράς, γεγονός που επιβεβαιώνει την σωστή στρατηγική της στον χώρο των αδιατάρακτων κοπών.

Η τελευταία μεγάλη επιτυχία της εταιρείας αφορά την αγορά της Κύπρου όπου από το 2017 υπάρχει μόνιμα εγκατεστημένο συνεργείο  εκεί υλοποιώντας πληθώρα έργων.

Μυστικό της παραπάνω επιτυχημένης πορείας είναι η στρατηγικής της φιλοσοφία που συνοψίζεται στο εξής:

«Όταν κάνεις ικανοποιημένο πελάτη, τότε αυτός γίνεται ικανότατος  προωθητής – διαφημιστής του έργου σου »

 

Η εργασία γίνεται σε τρία σταδια που περιλαμβάνουν:

Αποξηλώσεις

Η προετοιμασία το χώρου, για να στηθεί το νέο εργοτάξιο, η  απαλλαγή και ο καθαρισμός των δομικών στοιχείων από τις προηγούμενες επενδύσεις και επιστρώσεις ώστε να ξανά χρησιμοποιηθούν από την νέα χρήση, είναι δουλειά πολύ απαραίτητη.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει το μερικό ή συνολικό καθαρισμό των επιφανειών (τοίχων, δαπέδων και οροφών) για την ανεμπόδιστη έναρξη των εργασιών δόμησης του νέου έργου.

Ενισχύσεις με ανθρακονήματα

Ο χώρος της εφαρμογής σύγχρονών υλικών και τεχνολογιών αποτελούσε πάντα, για την εταιρεία μας, πρόκληση. Ανταποκρινόμενη στην εξέλιξη των δομικών υλικών ενίσχυσης και αποκατάστασης φέρουσων κατασκευών η εταιρεία μας εδώ και 8 έτη εξειδικεύεται στην εφαρμογή συστημάτων FRP (ανθρακονημάτα).

Καθαιρέσεις γκρεμίσματα

Η εκτέλεση εργασιών καθαιρέσεων (γκρεμισμάτων) τμημάτων ή συνόλου δομικών κατασκευών για την εταιρεία μας αποτελεί αντικείμενο με υψηλό δείκτη επικινδυνότητας, καθώς η διαχείριση της ασφαλής κατάρρευσης και μετατόπισης δομικών συνόλων απαιτεί εμπειρία και βαθιά γνώση των κανόνων ασφαλείας στο εργοτάξιο.
Δίνουμε λύσεις σε ιδιαίτερα έργα με αυξημένους συντελεστές δυσκολίας, πρόσβασης και εκτέλεσης των εργασιών, σε στενούς χώρους ή σε χώρους κατακόρυφης όδευσης. Σύμμαχός μας ο άρτιος εξοπλισμός και η εμπειρία μας.

Η παρέμβαση μπορεί να είναι σε στοιχεία από μπετόν, τούβλο και πέτρα και το βάθος διάτρησης μπορεί να φτάσει και τα 2 μέτρα.

https://rhinoceros-kopes.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close