Τα Ζώδια Σήμερα

Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη Ιουνίου στον Τοξότη: Εκτός ορίων!

Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Η 2η Σεληνιακή έκλειψη του 2020 γίνεται με την Πανσέληνο, στις 5/6, 22:12,στις 15° 34’ του Τοξότη. Όπως κάθε έκλειψη, έτσι κι αυτή έχει μεγάλη δυναμική και επίδραση 6 μηνών, πόσω μάλλον που σε αυτήν συμμετέχει και ο Άρης στους Ιχθύς (κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο στους Διδύμους), ο οποίος θα επιταχύνει τις οποιεσδήποτε εξελίξεις και θα προκαλέσει γεγονότα που θα εντείνουν το κλίμα, αλλά και κινητοποιήσεις, αντιδράσεις και επιθετικές συμπεριφορές. Από την άλλη, η ανάδρομη Αφροδίτη θα επαναφέρει στην επιφάνεια θέματα από τα παλιά, δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο τη διαχείριση της όποιας κατάστασης, αφού θα ανοιχτούν περισσότερα μέτωπα.

Επηρεάζει τα τέσσερα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες, που ανήκουν στο β’ δεκαήμερο, όπως επίσης Ταύρο, Σκορπιό, Λέοντα και Υδροχόο, στα οικονομικά και ερωτικά τους, ενώ εργασιακά και επικοινωνιακά όλα τα υπόλοιπα ζώδια, κυρίως όμως όσους/ες έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτεςστις συγκεκριμένες μοίρες και στον άξονα Τοξότη-Διδύμων.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει η  Πανσέληνος-Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη το κάθε ζώδιο ξεχωριστά!

ΚΡΙΟΣ ♈

Η Πανσέληνος-έκλειψη στον Τοξότη σου φέρνει πολλές σκέψεις και ιδέες και σε ξεσηκώνει, αλλά αν τις καλοεξετάσεις, όλες είναι άκαιρες ή -τουλάχιστον για την ώρα- ανέφικτες, γι’ αυτό θα πρέπει να ηρεμήσεις και να τις αφήσεις στην άκρη. Επιπλέον, θα έχεις αρκετά θέματα και σε εργασιακό επίπεδο και σε επίπεδο καθημερινότητας ή σχέσεων με συγγενείς και γνωστούς και οι όποιες αποκαλύψεις παρασκηνίου υπάρξουν, ενδεχομένως και για πράγματα που δεν ισχύουν, για πρόσωπα και καταστάσεις θα σε κάνουν έξαλλο. Από την άλλη, θα πεις τα πράγματα έξω από τα δόντια, χωρίς ευγένειες ή χάιδεμα αφτιών, κάτι που -όπως είναι λογικό- θα προκαλέσει εντάσεις και θα φέρει την διακοπή επαφών, ακόμα και οριστική.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Με αυτήν την Πανσέληνο-έκλειψη πρέπει να είσαι περισσότερο υποψιασμένος/η για τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν και να διαχωρίσεις το ενδιαφέρον από τη λύπηση. Μη διστάσεις να κόψεις παρτίδες με όποιο άτομο σε ταλαιπωρεί ή τουλάχιστον να το βάλεις σε απόσταση από τη ζωή σου, γιατί το πιο πιθανό είναι να σου στοιχίσει υλικά ή συναισθηματικά. Επιπλέον αρκετά προβλήματα θα έχεις και στα οικονομικά σου, τόσο με υποχρεώσεις που έχεις ανοιχτές, όσο και με έκτακτα έξοδα που θα παρουσιαστούν και θα πρέπει επειγόντως να καλύψεις. Επίσης, δεν είναι η εποχή για ανοίγματα ή να βγάλεις επιπλέον χρήματα, αλλά για να ξεφορτωθείς βάρη και να κλείσεις μια και καλή τους λογαριασμούς σου, γι’ αυτό οφείλεις να είσαι αρκετά προσεκτικός και να αποφύγεις οποιαδήποτε συμφωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με την Πανσέληνο – έκλειψη να «χτυπά» τον τομέα των σχέσεών σου, θα νιώσεις πολύ έντονα το «και μαζί και μόνος, ίδιος είναι ο πόνος» καθώς θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου. «Συνεννόηση», «κατανόηση» ή «κοινή πορεία» είναι άγνωστες έννοιες, καθότι ο εγωισμός, ο ωχαδερφισμός ή η βόλεψη της άλλης πλευράς υπερτερεί και μπορεί να βρεθείς και «καπελωμένος», γεγονός που θα σε κάνει να αναλογιστείς για το κατά πόσο τελικά αξίζει να συνεχίσεις μια σχέση ή συνεργασία. Επιπλέον, θα βρεθείς προ τετελεσμένων και στη δουλειά σου και μάλιστα θα πιεστείς να αναλάβεις κάτι ή θα βρεθείς πιασμένος σε δίχτυα και δε θα μπορείς να δραπετεύσεις. Όσο για τα ερωτικά σου, οι εξελίξεις μάλλον θα σε δυσαρεστήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η ψυχολογική επίδραση της συγκεκριμένης Πανσελήνου-έκλειψης πάνω σου είναι πολύ μεγάλη και γι’ αυτό κι η διάθεσή σου θα έχει έντονα σκαμπανεβάσματα. Η ανασφάλεια για το εργασιακό σου μέλλον, θέματα με τους συναδέλφους ή υπαλλήλους σου αλλά και ενέργειες ή αποφάσεις που θα σου δημιουργήσουν μεγάλη αναταραχή είναι κάποια από αυτά που θα σε απασχολήσουν αρκετά, ενώ δεν αποκλείονται και γεγονότα που θα προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση. Πιθανό είναι να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή για να τακτοποιήσεις μια υπόθεσή σου, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και θέματα υγείας και να μπεις αναγκαστικά σε ένα πρόγραμμα διατροφής ή άσκησης.

ΛΕΩΝ ♌

Με την Πανσέληνο – έκλειψη στον Τοξότη να επιδρά στον «ευαίσθητο» για σένα ερωτικό τομέα, υπάρχει μια συναισθηματική υπερβολή στην ατμόσφαιρα που κατά κάποιο τρόπο σε συμπαρασύρει, χωρίς καν να το καταλάβεις. Η ερωτική σου διάθεση θα αυξάνεται, όπως επίσης κι η ανάγκη σου για ικανοποίηση και εκπλήρωση κάποιων επιθυμιών σου που θα βγουν ορμητικά στην επιφάνεια. Ωστόσο, οι εξελίξεις δε θα είναι ευχάριστες, μάλιστα αν είχες έρθει κοντά με κάποιο πρόσωπο, το πιο πιθανό είναι να το «βάλει στα πόδια» ή να «στρίψει αλά Γαλλικά» και να μείνεις με τις υποσχέσεις και τα κομπλιμέντα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μη δένεις κόμπο ό,τι σου τάξουν. Επιπλέον, πρόσεξε και τα οικονομικά σου, αφού δεν αποκλείεται κι εκεί να έχεις μια «ζημιά». Ένταση θα υπάρχει και με το ταίρι σου ή το παιδί σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η Πανσέληνος-έκλειψη σε βάζει στη ζώνη «υψηλού κινδύνου» γι’ αυτό, χρειάζεται -πάνω απ’ όλα- να κρατήσεις την ψυχραιμία σου με τα φαινόμενα που θα έρθεις αντιμέτωπος τόσο στο σπίτι όσο και στα επαγγελματικά ή τη σχέση σου. Το να ευοδωθούν σχέδιά σου ή να τηρηθεί ένα πλάνο σου δεν πρόκειται να γίνει, αντίθετα, μπορεί να φορτωθείς με ευθύνες και δουλειές άλλων, που μάλλον τα έκαναν «ρόιδο» και θα κληθείς από το πουθενά να βγάλεις το φίδι από την τρύπα, «από την καλή σου την καρδιά». Το θέμα είναι ότι μάλλον δεν θα αναγνωριστεί η προσφορά σου ή τουλάχιστον δε θα πάρεις όσα περίμενες, ηθικά ή υλικά. Από την άλλη, είτε εξ αιτίας της οικογένειάς σου ή του/ης συντρόφου σου, δεν αποκλείεται να προκληθεί κρίση ανάμεσά σας. Επιπλέον, πιθανό είναι να βρεθείς εξαπατημένος/η ή μπλεγμένος/η από έναν συνεργάτη σου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Με την Πανσέληνο-έκλειψη θα νιώσεις μέσα σου το κύμα της αγανάκτησης ή της δυσαρέσκειας να σε κυριεύει και πολύ πιθανό να χάσεις την ψυχραιμία σου. Έχεις βαρεθεί τα λόγια και τις υποσχέσεις που δεν πραγματοποιούνται από ένα άτομο συγγενή ή γνωστό σου, ενώ αισθάνεσαι ότι σε κοροϊδεύει ή σε υποτιμά οπότε είναι πολύ πιθανό ένα έντονο ξέσπασμά σου, που θα φέρει και απόσταση ή ρήξη στις σχέσεις σας. Από την άλλη, αν ανακύψουν γραφειοκρατικά θέματα, να είσαι προετοιμασμένος για αρκετό τρέξιμο και νεύρα από την ανευθυνότητα ή την ημιμάθεια αρμοδίων υπαλλήλων. Προβλήματα με τον εξοπλισμό ή τα μέσα που χρησιμοποιείς και τις μετακινήσεις σου, επίσης, θα κάνουν την καθημερινότητά σου αρκετά δύσκολη, όπως και με τη δουλειά σου που απ’ ό,τι φαίνεται είναι ήδη κανονισμένα κάποια πράγματα που δε θα σου αρέσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Βρίσκεσαι σε συναισθηματική φόρτιση και είναι λογικό αφού η Πανσέληνος-έκλειψη γίνεται σε έναν ευαίσθητο για σένα τομέα, των οικονομικών σου, που παρά τις επίμονες προσπάθειές σου, είναι πολύ πιθανό να χάσεις τον έλεγχο, αφού τα έξοδα θα είναι περισσότερα από τα έσοδα. Δεν αποκλείεται κιόλας να μην πάρεις χρήματα που περίμενες ή να ακυρώσεις μια συμφωνία γιατί θα δεις ότι δε σε συμφέρει ή ότι πάνε να στη φέρουν. Επίσης, είναι πιθανό να δώσεις λεφτά για να ξελασπώσεις κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Από την άλλη, η διαίσθησή σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα ερωτικά σου, όπου κάποια στιγμή θα αναρωτηθείς μήπως και τρως χοντρό δούλεμα ή θα νιώσεις ότι κάτι δεν πάει καλά, όμως απαιτούνται ιδιαίτεροι χειρισμοί αφού ενδέχεται να πέφτει έξω και να είσαι εσύ αυτός που υποψιάζεται χωρίς λόγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου θα σε κάνει να αμφιβάλλεις και για τον ίδιο σου τον εαυτό, αφού δε θα είσαι σίγουρος για τίποτα, ενώ οι καταστάσεις και τα πρόσωπα με τα οποία έχεις σχέση ή θα γνωρίσεις θα μεγαλώσουν τα διλήμματα σου και κάτω από αυτές τις συνθήκες, το να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση αφορά στη ζωή σου και το μέλλον σου είναι παρακινδυνευμένη. Ένα γενναίο ξεκαθάρισμα χρειάζεται για να μην ελπίζει άδικα ο οποιοσδήποτε ή περιμένει κάτι που δε μπορείς στην παρούσα φάση να του προσφέρεις κι όσο το αναβάλλεις, τόσο πιο συχνά θα βρίσκεσαι στριμωγμένος. Από την άλλη, θα έχεις και θέματα οικογενειακά ή του σπιτιού σου να αντιμετωπίσεις και ενδεχομένως να κληθείς εσύ να «πληρώσεις τη νύφη» ή να βγάλεις άκρη σε διάφορα μπερδέματα κι επειδή ως γνωστόν δεν έχεις και την τεράστια υπομονή, είναι πολύ πιθανό να εκνευριστείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η Πανσέληνος-έκλειψη φέρνει πολλά στο φως που θα σκάσουν σαν ξεγυρισμένη σφαλιάρα, καθώς θα διαπιστώσεις ότι έγιναν διάφορα, κινήσεις ή συνεννοήσεις, πίσω από την πλάτη σου, στην εργασία σου, χωρίς όμως να έχει μπει κάποιος στον κόπο να σε ενημερώσει και σου σερβίρονται τώρα. Και μόνο το γεγονός ότι θα ανακαλύψεις ένα ψέμα ή μια απάτη θα σε αναγκάσει να αποτραβηχτείς και να τα βάλεις με τον εαυτό σου που την πάτησες. Ίσως σου πετάξουν το μπαλάκι για να φέρεις μια δουλειά σε πέρας ή να ξεμπερδέψεις μια κατάσταση και είναι στο χέρι σου να το αποκρούσεις όσο πιο δυνατά μπορείς, αλλιώς θα βρεθείς με μια ακόμα ευθύνη φορτωμένη πάνω σου. Λόγια μάλλον θα ακούσεις πολλά, αλλά κατέβασε τα ρολά και μην τα λάβεις υπόψη σου, αφού με μαεστρία θα οδηγηθείς στο να καταπιείς αντιρρήσεις ή αμφιβολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η Πανσέληνος-έκλειψη βάζει στο μάτι τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κοινωνικές, φιλικές και ερωτικές, όπου το μπάχαλο είναι η μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει την κατάσταση. Από κουτσομπολιά ή λόγια τρίτων μπορεί να έρθει το τέλος μιας φιλίας ή να βγουν διάφορα στη φόρα και να ξενερώσεις άσχημα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσεις από μια ομάδα. Καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο για να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα όμως και να κρατήσεις ή να πετάξεις ανθρώπους από τη ζωή σου που δε σου προσφέρουν ουσιαστικά κάτι. Επιπλέον, είναι πιθανό να θιγείς και οικονομικά, καθώς κινδυνεύεις να σου φάνε ή να χάσεις χρήματα, γι’ αυτό απόφυγε να δανείσεις ή να αγοράσεις το οτιδήποτε γιατί μπορεί να είναι ελαττωματικό, ιδιαίτερα αν πρόκειται να το κάνεις μέσα από το διαδίκτυο.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Με σένα συμπληρώνεται η τετράδα αυτών που θα επηρεαστούν άμεσα από την Πανσέληνο- έκλειψη, που θα είσαι επί ποδός πολέμου, μιας και μετέχει σε αυτήν ο Άρης στο ζώδιό σου, για να υπερασπίσεις τα συμφέροντα ή τα δικαιώματά σου στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, καθώς οι «επεκτατικές» κινήσεις ή η ανταγωνιστική διάθεση κάποιων τα θίγουν. Από την άλλη, είναι πιθανό κάποιες εξελίξεις ή αποφάσεις να προκαλέσουν την έντονη αντίδρασή σου και να βγεις εκτός ορίων, κάτι σπάνιο για σένα ή να σε αναγκάζουν να βάλεις τα μεγάλα μέσα, προκειμένου να τις αποτρέψεις ή να ακυρωθούν. Το θέμα όμως είναι να μη βλέπεις φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν αλλά και να μην αποπειραθείς να ρίξεις στάχτη στα μάτια άλλων για να πετύχεις τους σκοπούς σου, αφού αργά ή γρήγορα θα γίνεις τσακωτός.

 

 

Astrology.gr

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close