ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑΝέες Κυκλοφορίες

ΕNA ΦΕΓΓΑΡΙ ΝΑ ΜΕΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ της Αθηνάς Ραφαέλα Μηλούση…!!!

΄΄Ένα φεγγάρι να μελώνει την καρδιά,

και μια αγκαλιά να με λυτρώνει,

να ζούσα πάντοτε ετούτη τη βραδιά….΄΄

Πόσες , αλήθεια, είναι αυτές οι στιγμές, όπου μια πανσέληνος, ένα αυγουστιάτικο φεγγάρι, παρέα με τον/την αγαπημένο/η μας, μας συνεπήρε, μας ταξίδεψε, μας έκανε να ερωτευθούμε, να αναπολήσουμε, να συλλογιστούμε, να σιγοτραγουδήσουμε…

ΕNA ΦΕΓΓΑΡΙ ΝΑ ΜΕΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
Ερμηνεύτρια: Αθηνά Ραφαέλα Μηλούση
Στίχοι – Μουσική : Δημήτρης Τσιβούλας

Λίγα λόγια για τον Συνθέτη/Στιχουργό Δημήτρη Τσιβούλα

Ο Δημήτρης Αθανασίου Τσιβούλας μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Από μικρός ξεκίνησε σπουδές γύρω από τη μουσική και συγκεκριμένα κιθάρας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα ανώτερα θεωρητικά στο Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Αργότερα ασχολήθηκε με σπουδές γύρω από τη jazz μουσική. Ταυτόχρονα εργάστηκε για αρκετά χρόνια ως μουσικός σε διάφορα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης υπηρετώντας τη ρεμπέτικη, παραδοσιακή μουσική όπως επίσης τη ροκ και την σύγχρονη έντεχνη σκηνή.

Από το 1999 είναι ιδιοκτήτης του Ωδείου και Σχολής Χορού Εν Τέχνη, το οποίο έχει εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο χώρο μέσα στον οποίο οι σπουδαστές μπορούν να έρθουν σε επαφή με όλα τα είδη τέχνης όπως Μουσική, Χορό, Θέατρο, Ζωγραφική, ενώ η συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς όπως και η αναγνώριση από το Υπουργείο Πολιτισμού δίνει στους σπουδαστές την ευκαιρία να πιστοποιήσουν τις σπουδές τους στο ανώτερο δυνατό επίπεδο.

Παρόλα αυτά όμως η μεγάλη αγάπη και ταυτόχρονα ανάγκη ήταν άλλη…

“Από μικρό παιδί έχω σαν χόμπι και διέξοδο, τη σύνθεση τραγουδιών (μουσική και στίχο). Τα τραγούδια είναι κυρίως αυτοβιογραφικά. Οποιοδήποτε βίωμα, σκέψη, συμπεριφορά, μπορεί να αποτελέσει έμπνευση”.

O Δημήτρης Τσιβούλας είναι στο δυναμικό της Spider Music από τον Απρίλιο του 2018.

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close