Τοπικές

Εγκαίνια σήμερα στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων

ΤΗΝ 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ , ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ

Την 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Καμένων Βούρλων , εγκαινίασε πριν λίγη ωρα στο Καινούριο , ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας , παρουσία του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταικούρα , του Μητροπολίτη κ. Συμέων που ευλόγησε την λειτουργία της μονάδας , των βουλευτών της Φθιώτιδας , του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού , του αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Ηλία Κυρμανίδη , του Δημάρχου Καμένων Βούρλων Γιάννη Συκιώτη , του Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Φώτη Σερέτη  και ολων των στελεχών υγείας της Περιφέρειας Στερεάς .

Το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων είναι μια  υγειονομική μονάδα πρότυπο για ολη την Ελλάδα , απολύτως ψηφιοποιημένη και , οπως είπε ο υπουργός , ”ενα Κέντρο Υγείας -οδηγός για την επόμενη μεγάλη μεταρρύθμιση στον τομέα της υγείας , την αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας  .

Εγαινιάζοντας την λειτουργία του Κέντρου Υγείας , ο υπουργός δεσμεύτηκε για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού , ενω κάλεσε τους υγειονομικούς να συνεχίσουν με την ιδια διάθεση τον αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας . Στην τελετή εναρξης της λειτουργία του Κέντρου Υγείας παραβρέθηκε και ο πρώην υπουργός Θανάσης Γιαννόπουλος , αφου επι των ημερών του εγκαινιάστηκε το 2009 η υγειονομική μονάδα , χρειάστηκε ωστόσο να περάσουν εντεκα ολόκληρα χρόνια για να αποκτήσει εναν σύγχρονο υγειονομικό εξοπλισμό , να στελεχωθεί με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και να είναι ετοιμο σήμερα να λειτουργήσει και να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον τομέα της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας

Παρόντες  ήταν όλοι οι πολιτικοί παράγοντες του τόπου με τις ευχαριστίες να πηγαίνουν προς τον κ. Κικίλια, τον Υπουργό Οικονομικών και βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστο Σταϊκούρα, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων Γιάννη Συκιώτη, αλλά και τον 5ΥΠΕάρχη Φώτη Σερέτη, αφού όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο τελευταίος η «δουλειά» που έγινε προκειμένου τα εγκαίνια αλλά και η 24ωρη λειτουργία να είναι σήμερα γεγονός, ήταν ομαδική.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close