Τοπικές

Κλειστό Κολυμβητήριο Λαμίας – Ξεκινούν οι εργασίες – Πότε θα είναι έτοιμο

Ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός και ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος ενημέρωσαν για το μεγάλο έργο στη Λαμία που ξεκινά.

Συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη 15/9/2020 οι αρμόδιοι  έκαναν γνωστό ότι ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του νέου Κλειστού Κολυμβητηρίου της Λαμίας στο χώρο πίσω από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας,( για το οποίο υπεγράφη από το Δήμαρχο Λαμιέων και τον ανάδοχο, σύμβαση, στις 27 Μαρτίου 2020.)

Με βάση τον σχεδιασμό των εργασιών, το σημαντικό αυτό έργο για την περιοχή, θα  παραδοθεί στο τέλος του 2022, με προϋπολογισμό 9.500.000€.

Σύμφωνα επίσης με τα όσα δήλωσαν ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπάνος και ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος, θα υπάρξει επιπλέον  χρηματοδότηση περίπου 2 .000.000 € (προκοστολόγηση) για εργασίες-παρεμβάσεις και στον περιβάλλοντα χώρο.

Είναι μια ευχάριστη στιγμή. Είμαστε εδώ μπροστά σε ένα μεγάλο, εμβληματικό έργο. Είναι μια συνεργασία του πρώτου και του 2ου βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης. Προχωράμε γρήγορα σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων για την αποπεράτωση αυτού του σημαντικού έργου” σημείωσε ο Φάνης Σπάνος.

“Είμαστε εδώ σήμερα να σηματοδοτήσουμε την έναρξη εργασιών του Κλειστού Κολυμβητηρίου. Θα τρέξουμε τις διαδικασίες με όραμα και σχέδιο για να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο. Παράλληλα σαν δημοτική αρχή σχεδιάζουμε την κατασκευή του περιβάλλοντα χώρου ώστε με την ολοκλήρωση του κολυμβητηρίου να είναι ένα έργο άρτια ολοκληρωμένο. Θέλω για αυτό να ευχαριστήσω τον Φάνη Σπανό ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Δήμου για έξτρα χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση των εργασιών στον περιβάλλοντα χώρο” σημείωσε ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close