Τοπικές

ΑΠΟΠΕΜΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ”ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ”

Ενταση στο περιφερειακό συμβούλιο για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής με την συζήτηση να ξεφεύγει απο κάθε ελεγχο οταν περιφερειακοί σύμβουλοι ζήτησαν να αποπεμφθεί απο το συμβούλιο ο εκπρόσωπος της ελληνικής αυγής περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώτης για αντιθεσμική συμπεριφορά και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος των περιφερειακών συμβούλων .

Η  πρόταση για αποπομπή του κ. Γιώτη απο τη συνεδρίαση εγινε απο τον  Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό  ως εκπροσώπου της  Χρυσής Αυγής, από τη συνεδρίαση,τέθηκε σε ψηφοφορία ,και στηρίχθηκε απο τις παρατάξεις της μείζονος και ελάσσονος μειοψηφίας .

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Χ. Γιώτη ο οποίος αρνήθηκε ότι είναι εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής αλλά της συγκεκριμένης περιφερειακής παράταξης, χαρακτηρίζοντας παράνομη τη διαδικασία, ενώ αναφέρθηκε ακόμη και σε εμφυλιακά ζητήματα σχετικά με συμμορίτες και πατριώτες. Αυτό όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε την αντίδραση του επικεφαλής της ΛΣ Κώστα Μπασδέκη που χαρακτήρισε ανιστόρητο τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Αυγής.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα απο την αρχή με αφορμή την καταδικαστική απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης  και το αίτημα που συνυπογράφουν οι εξι παρατάξεις  πλειοψηφίας και μειοψηφίας να σταματήσει να συμμετέχει στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας ο Χαράλαμπος Γιώτης της παράταξης «Ελληνική Αυγή για τη Στερεά Ελλάδα».

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close