Νέες Κυκλοφορίες

Κώστας Λειβαδάς και Ανδριάνα Μπάμπαλη, «Αν εμείς χωρίσουμε»

 

Σημείωμα του Κώστα Λειβαδά για την καλλιτεχνική αυτή συνεύρεση

“Είμαι πολύ χαρούμενος που με την Ανδριάνα που μεγαλώσαμε μαζί και καλλιτεχνικά και κυριολεκτικά, τραγουδήσαμε ξανά ένα ντουέτο και ιδιαίτερα αυτό το τραγούδι, που ελπίζω να αρχίζει κι έναν καινούριο κύκλο συνεργασίας. 

18 Χρόνια μετά το «μοίρα μου έγινες» και 16 μετά το «μια μέρα έμεινε ακόμα» που είχαμε τραγουδήσει πάλι μαζί, γυρίζω πίσω και βλέπω ότι δεν σταματήσαμε ποτέ μέσα σε αυτά τα χρόνια, να παίζουμε παραστάσεις και να ηχογραφούμε. 

Εποχές σαν αυτές που διανύουμε, νιώθει διπλά μόνος αυτός που χάθηκε με τους αληθινούς του φίλους…. Στο κάνει αυτό αυτή η δουλειά… αλλά για εμάς δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο ζήτημα. 

 

Αυτό το τραγούδι, μέσα στις τελευταίες συγκυρίες και το άγχος που δημιουργούν, μας θυμίζει ποια είναι τα στοιχεία που υπερβαίνουν τη λογική, που θρέφουν το όνειρο και το αίσθημα, που μας κάνουν ξανά να αισθανόμαστε ζωντανοί και να βλέπουμε τον κόσμο έγχρωμο και όχι ασπρόμαυρο.  Και φυσικά το κατεξοχήν από αυτά τα στοιχεία, είναι ο παντοδύναμος έρωτας και το απόρθητο καταφύγιό του.” 

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close