Cinema - Σειρές - TVCinema -σειρές TV

Κομβικό σημείο για τις αδελφές Σταμίρη στις Άγριες Μέλισσες. Όσα έρχονται, κανείς δεν μπορεί να τα σταματήσει…

Κομβικό σημείο για τις αδελφές Σταμίρη στις Άγριες Μέλισσες. Όσα έρχονται, κανείς δεν μπορεί να τα σταματήσει.

Νέα περίοδος ανοίγεται στις Άγριες Μέλισσες, καθώς όλοι οι πρωταγωνιστές επιστρέφουν ένας ένας στο Διαφάνι. Δυσάρεστες εκπλήξεις περιμένουν πολλούς από τους ήρωες της δημοφιλούς σειράς, με κάποιες από αυτές να είναι συγκλονιστικές.

Ο Προύσαλης δεν θα πάρει την προαγωγή που περιμένει και ο λόγος έχει ονοματεπώνυμο: Μάνος Βόσκαρης. Ο βασανιστής της Ελένης επιστρέφει στο Διαφάνι ως διοικητής και σκοπός του είναι ένας, να τελειώσει αυτό που άφησε στη μέση. Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το MYtv, ενώ ο Προύσαλης θα βάλει λυτούς και δεμένους για να διώξει τον Βόσκαρη, εκείνος όμως ήρθε για να μείνει.

Κι ενώ ο νέος διοικητής αναστατώνει όλο το χωριό με την εμφάνισή του στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου, φτάνει η παραμονή των Χριστουγέννων, μια μέρα που δύο συναντήσεις θα ταράξουν συθέμελα τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς.

Το Διαφάνι κινείται σε εορταστικούς ρυθμούς. Αυτό δεν ισχύει, όμως, για όλους, καθώς η Ελένη συναντάει τυχαία τον Βόσκαρη και ο εφιάλτης επιστρέφει, καθώς φροντίζει να της θυμίσει πως θα βρει τρόπο να την εκδικηθεί.

Την ίδια στιγμή, η Ασημίνα δεν αποφεύγει αυτό που φοβόταν όλο το προηγούμενο διάστημα. Έχοντας επιστρέψει στο χωριό μαζί με την Ελένη, η Δρόσω συναντά στην πλατεία την Ασημίνα, μετά από 6 χρόνια, ενώ ανάμεσά τους υπάρχει ο μικρός Σέργιος. Η Δρόσω, βλέποντας για πρώτη φορά τον γιο της λυγίζει. Ξέρει πως δεν μπορεί να του πει την αλήθεια, αλλά στην πραγματικότητα αυτό είναι που επιθυμεί περισσότερο από όλα. Από την άλλη η Ασημίνα πανικοβάλλεται, καθώς πιστεύει ότι η Δρόσω θέλει να της πάρει το παιδί.

Οι αδελφές Σταμίρη φτάνουν για μια φορά ακόμα, στις Άγριες Μέλισσες, σε ένα κομβικό σημείο για τη σχέση τους.

Άγριες Μέλισσες: Το μυστικό που δεν γνώριζε κανείς ξεθάβεται και τα αλλάζει όλα

Άγριες Μέλισσες

Το πιο σκοτεινό και θανάσιμο μυστικό βγαίνει στο φως, στις Άγριες Μέλισσες…

Αν νομίζετε ότι όλα τα μυστικά στις Άγριες Μέλισσες έχουν αποκαλυφθεί, κάνετε μέγα λάθος. Υπάρχουν και κάποια βαθύτερα, σκοτεινά μυστικά που ελάχιστοι ξέρουν και σύντομα πρόκειται να έρθουν στο φως για να ανατρέψουν τα πάντα…

Στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, όπως ανέφερε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, ο Μάνος Βόσκαρης μετακομίζει μόνιμα στο Διαφάνι και αναλαμβάνει διοικητής της Χωροφυλακής, παίρνοντας τη θέση του Προύσαλη. Αυτό προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στο χωριό, το οποίο εναντιώνεται σε αυτή την επιλογή. Ο Μάνος Βόσκαρης θα κάνει μια πολύ προκλητική εμφάνιση στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου που διοργανώνει ο Λάμπρος. Ο δάσκαλος με τον Προύσαλη κάνουν τα πάντα για να τον απομακρύνουν, όμως δεν θα τα καταφέρουν.

Κάπου εκεί θα έρθει και μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη στις Άγριες Μέλισσες που έχει να κάνει με την Ελένη. Μια ανίερη συμμαχία. Ο Δούκας συναντιέται με τον Μάνο, προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές του παρελθόντος αλλά δεν τα καταφέρνουν. Ο Βόσκαρης προτείνει στον Σεβαστό να βλάψουν την Ελένη, εκείνος όμως εμφανίζεται διστακτικός. Τότε, λοιπόν, ο Μάνος Βόσκαρης τον εκβιάζει με ένα θανάσιμο μυστικό…

Ο Σέργιος Σεβαστός είχε εξομολογηθεί στον Μάνο τον πατέρα των τριών αδελφών, πώς σκότωσαν τον Γιώργη Σταμίρη -τον δηλητηρίασαν για να πάρουν τα χωράφια.

https://www.zappit.gr

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close