Τοπικές

Ο Β. Κοντοζαμάνης στο Νοσοκομείο Λαμίας: “Όλα θα κριθούν από το κατά πόσον τηρούμε τα μέτρα”

Το Νοσοκομείο Λαμίας επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης στο πλαίσιο κύκλου επισκέψεων στα Νοσοκομεία της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας.

Τον κ. Κοντοζαμάνη συνόδευσε ο Διοικητής της Υγειονομικής Περιφέρειας Φώτης Σερέτης, ενώ στο Νοσοκομείο της Λαμίας τον υποδέχτηκε ο Διοικητής του ΓΝ Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς και ο Αναπληρωτής Διοικητής Γεώργιος Καραβάνας.

Ο κ. Κοντοζαμάνης, αφού εξήρε την τεράστια προσπάθεια του υγειονομικού προσωπικού στα Νοσοκομεία όλης της χώρας τόνισε ότι έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαλαρώσουμε ακόμα και τώρα που βλέπουμε τα κρούσματα σιγά – σιγά να μειώνονται.

Αναφορικά με τη στήριξη του συστήματος υγείας, ο υφυπουργός  δήλωσε ότι αύτό έχει ενισχυθεί προσωπικό, οικονομικούς πόρους και εξοπλισμό. Ειδικότερα στην 5η ΥΠΕ όπως χαρακτηριστικά είπε από 25 κλίνες ΜΕΘ αυτή τη στιγμή έχουμε 92 κλίνες ενώ στο Νοσοκομείο της Λαμίας οι κλίνες ΜΕΘ έχουν φτάσει τον αριθμό των 11.

Το επόμενο 15νθήμερο θα είναι κρίσιμο δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κοντοζαμάνης και έκανε έκκληση στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προστατεύοντας πρωτίστως τους εαυτούς τους και τους δικούς τους ανθώπους αλλά και τους υγειονομικούς που αγωνίζονται σκληρά και με συνέπεια για να ανταπεξέλθουν στη δύσκολη αυτή συγκυρία για όλους μας.

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close