ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑΝέες Κυκλοφορίες

“ROSE OF EDEN“ το νέο τραγούδι της Μαργαρίτας Τσουκαρέλα

„ROSE OF EDEN“ το νέο τραγούδι της MARGARITA TSOUKARELAS (Μαργαρίτα Τσουκαρέλα)

Με το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο ROSE OF EDEN θέλει να μας ταξιδέψει η ελληνίδα τραγουδίστρια-δημιουργός Μαργαρίτα Τσουκαρέλα (Μargarita Tsoukarelas) με τις συνθέσεις, τους στίχους και τις ερμηνείες της σε μέρη πρωτόγνωρα και ονειρικά.
Ένα τριαντάφυλλο του παραδείσου με το οποίο η Μαργαρίτα θέλει μέσω των μεταφορών στους στίχους της να αντικατοπτρίσει την πραγματική έννοια της αγάπης έτσι όπως τη φαντάζεται η ίδια και όπως θα πρέπε κατά τη γνώμη της να είναι.

Με το τριαντάφυλλο συμβολίζεται η αγάπη που, ενώ είναι ότι πιο όμορφο, αθώο και εύθραυστο, έχει και τα αγκάθια τα οποία συμβολίζουν τις δύσκολες στιγμές και τον πόνο που κατά τη γνώμη της θα πρέπει να ξεπερνιούνται…Πόνος μιας απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου, πόνος του χωρισμού, της προδοσίας, της απογοήτευσης…

 

 

“Η αγάπη είναι όπως ένα λουλούδι που θα πρέπει να το φροντίζουμε.. Ένα λουλούδι βγαλμένο από τον κήπο του παραδείσου, των ονείρων μας… Αυτό το τριαντάφυλλο υπάρχει στις μέρες μας δυστυχώς κρυμμένο βαθιά μέσα στην καρδιά μας… αυτό που χρειάζεται και θα έπρεπε είναι να το ανακαλύψει και να το αφυπνίσει ο καθένας μας. Έτσι ο κόσμος να γίνει πιο όμορφος και πιο δίκαιος… Γιατί η αγάπη είναι, με όλη την έννοια της σημασίας της, ο λόγος ύπαρξης μας. Γιατί χωρίς αυτή είμαστε ένα τίποτε… Η αγάπη προς τον συνάνθρωπο, η αγάπη προς ένα παιδί, η αγάπη για έναν σύντροφο, η αγάπη για τα ζώα, τη φύση.. Γιατί μόνο εκείνη στο τέλος θα νικήσει το κακό… ”

Το ROSE OF EDEN είναι το πρώτο μέρος του καινούργιου αγγλόφωνου album της Μargarita Tsoukarelas με τίτλο Scarlet Dreams, το οποίο αναμένουμε να κυκλοφορήσει. Το άλμπουμ έχει αυτοβιογραφικό χαρακτήρα και σκοπός του είναι να παρουσιάσει την λύτρωση της ψυχής με έναν σύγχρονο τρόπο, ενώ μας ταξιδεύει στον χρόνο.

Το κάθε κομμάτι (Rose Of Eden, World of U, Da Da-Stars, Promises, Forbidden Love, Scarlet Dreams) συντίθεται από ποικίλα μουσικά στοιχεία (retro, pop, electro, jazz, swing, funk, film music), έχοντας όμως πάντα μια σουρεαλιστική – retro νότα, η οποία τους προσδίδει έναν κινηματογράφο χαρακτήρα.

https://www.youtube.com/watch?v=UADfUjlL6dM&fbclid=IwAR3Cfc1-75QWr4gJ2BxNG3cOI_m5jhvmQl98qz23hVdWc0sh4WmF3FYGqag

 

 

 

 

 

Tags

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close